marta7585 05.10.09, 18:33 Cześć :) czy orientuje się ktoś z was, gdzie w Świeciu jest dobry szewc? chcę podbić nowe fleki a zupełnie nie wiem gdzie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jasia Re: szewc IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.09, 20:43 Al.Jana Pawla-naprzeciwko szkoły nr.8. Czy dobry...hmmm.ale fleki napewno podbije Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brak szewca Re: szewc IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.09, 18:57 Jakaś ciapa jest jeszcze na Batorego, ale taka klitka,że strach wchodzić. Pewnie jaki wystrój, taka usługa. Do konkretnego szewca wybierz się do Bydgoszczy. Na Dworcowej, masz sklep z elementami obuwniczymi (różne obcasy etc.) szeroki asortyment. W Świeciu nie licz na solidną naprawę obuwia. Był kiedyś szewc koło taxówek, vis a vis dworca. Pijaki i drogo kasowali, a usługa na 5 minut wytrzymała ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ted Re: szewc IP: *.swiecie.vectranet.pl 11.10.09, 18:13 Ach tam do Bydgoszczy ... Jak już jechać to chyba większy wybór jest w Warszawie albo w Paryżu :) a nie w takim Świeciu, Ale wtedy to chyba lepiej kupić nowe, chyba, że ktoś w towarzystwie lubi się pochwalić, że był u szewca w Bydgoszczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: szewc IP: 80.51.140.* 12.01.10, 13:00 Od jakiegoś czasu istnieje szewc na wojska polskiego , w tych barakach gdzie salonik krawiecki,na pewno trafisz, bo ma szyld na drzwiach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia Re: szewc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.10, 13:04 Ja mogę polecić szewca koło tynku. (zaraz koło Peceta i sklepu "wszystko za 5zł) Praca wykonana bardzo dobrze. Za podbicie obcasów zapłaciłam 12zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnulka Re: szewc IP: *.centertel.pl 13.01.10, 20:24 jest bardzo dobry szewc gdzzie kiedys byla energetyka,koło muzeum strazy pozarnej na mickiewicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: szewc IP: *.swiecie.vectranet.pl 15.01.10, 20:00 Szewc jest przy ul. Wojska polskiego, w barakach, gdzieś tam niedaleko bloku nr 77. Czesto pali się u niego światło do poźna, to znaczy, że ma dużo roboty, a co za tym idzie, pewnie dobrze robi, spróbować można, a podbicie fleków, to nie taka sztuka. Na Alejach też raz dałam, i nie narzekam, dobrze było zrobione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: szewc IP: *.swiecie.vectranet.pl 15.02.10, 20:47 Co sie stało z tym szewcem koło pksu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FRYCEK Re: szewc IP: *.swiecie.vectranet.pl 21.02.10, 07:04 NO WŁASNIE WIE KTOS CO JEST Z TYM SZEWCEM CO BYŁ NAPRZECIWKO PKSU ? DOBRZE BIŁ BUTKI TYLKO POPIJAŁ CZESTO ALE DOBRY BYŁ CZŁOWIEK Odpowiedz Link Zgłoś