Gość: zozol IP: *.swiecie.vectranet.pl 15.11.09, 20:19 proszę o opinię tego zakładu pracy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dostawcas Re: Energoremont IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.09, 21:48 Jezeli bedziesz w porzadku wobec innych, szefostwa takze, to nie bedziesz mial zle. Tylko od razu musisz wiedziec, ze jak jest robota to sie robi, a nie godzina 15:00 i uciekasz do domu, jak ekipa jest na awarii. Placa rowniez niezla, mysle, ze warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zozol Re: Energoremont IP: *.swiecie.vectranet.pl 16.11.09, 19:32 Bo ja z kolei słyszałem że Pinokio nie żle czesze ludzi z kasy po za tym .roboty nie mają. A w delegacji to dostają 2200 za 12 godz. dziennie.Szału niema ale proszę o inne opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mon Re: Energoremont IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.09, 13:31 a kim jest Pinokio? Z kolei z tego co ja słyszałem to w Energoremoncie pracują zazwyczaj po 10h jak mają zlecenia 8h jak jest luźniej (nie mówię o postojach- z 3 tygodnie w roku, gdzie pracują 12h), ale zarobki kształtują się na niezłym poziomie w porównaniu z bliźniaczymi firmami na terenie mondi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zozol Re: Energoremont IP: *.swiecie.vectranet.pl 20.11.09, 20:38 No ja nie wiem czy zarobki są na odpowiednim poziomie. Za 1500 z groszami rodziny nie utrzamasz.Żaden luksus:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Re: Energoremont IP: 213.184.205.* 27.11.09, 20:42 Pracowałem tam trochę. Jak nie jesteś czyimś znajomkiem to będziesz zapieprzał jak wół, nie masz szans na jakikolwiek awans. Płace nie były najgorsze pod warunkiem że nie byłeś chory. bo wtedy obcinali premie i na koniec roku premia też była mniejsza, także kara dwukrotna. O zaplanowaniu jakiegoś urlopu zapomnij, większość byłych pracowników określa tą firmę jako obóz pracy. No i niemożna zapomnieć o chamstwie niektórych przełożonych. Tak w skrócie, praca (ciężka), praca, praca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez robotny Re: Energoremont IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.10, 12:12 ty pinokio kto ci tych bzdur na opowiadał ze we firmie tyle zarabiaja czym wiecej ci chlopaki robia tym miej zarabiaja \ słyszałem od chłopaków tej firmy miała inwestycje i tok mało zarabiali irobiły soboty iniedziele i nie poruwnuj tej hirmy do innych firm jak niewiesz jak niewiesz to nie gadaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez robotny Re: Energoremont IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.10, 12:13 ty pinokio kto ci tych bzdur na opowiadał ze we firmie tyle zarabiaja czym wiecej ci chlopaki robia tym miej zarabiaja słyszałem od chłopaków tej firmy miała inwestycje i tok mało zarabiali irobiły soboty iniedziele i nie poruwnuj tej hirmy do innych firm jak niewiesz jak niewiesz to nie gadaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez robotny Re: Energoremont IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.10, 12:16 ty pinokio kto ci tych bzdur na opowiadał ze we firmie tyle zarabiaja czym wiecej ci chlopaki robią tym miej zarabiaja , słyszałem od chłopaków tej firmy że miała inwestycje bardzo duże i tak mało zarabiali irobily i soboty i niedziele i nie poruwnuj tej hirmy do innych firm jak niewiesz to nie gadaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: Energoremont IP: 83.238.158.* 28.02.10, 01:36 "bez robotny" zmień leki ... :D Odpowiedz Link Zgłoś