Dodaj do ulubionych

Energoremont

IP: *.swiecie.vectranet.pl 15.11.09, 20:19
proszę o opinię tego zakładu pracy
Obserwuj wątek
    • Gość: dostawcas Re: Energoremont IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.09, 21:48
      Jezeli bedziesz w porzadku wobec innych, szefostwa takze, to nie bedziesz mial zle. Tylko od razu musisz wiedziec, ze jak jest robota to sie robi, a nie godzina 15:00 i uciekasz do domu, jak ekipa jest na awarii.
      Placa rowniez niezla, mysle, ze warto.
      • Gość: zozol Re: Energoremont IP: *.swiecie.vectranet.pl 16.11.09, 19:32
        Bo ja z kolei słyszałem że Pinokio nie żle czesze ludzi z kasy po za tym
        .roboty nie mają. A w delegacji to dostają 2200 za 12 godz. dziennie.Szału niema
        ale proszę o inne opinie.
        • Gość: Mon Re: Energoremont IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.09, 13:31
          a kim jest Pinokio? Z kolei z tego co ja słyszałem to w Energoremoncie pracują
          zazwyczaj po 10h jak mają zlecenia 8h jak jest luźniej (nie mówię o postojach- z
          3 tygodnie w roku, gdzie pracują 12h), ale zarobki kształtują się na niezłym
          poziomie w porównaniu z bliźniaczymi firmami na terenie mondi.
          • Gość: zozol Re: Energoremont IP: *.swiecie.vectranet.pl 20.11.09, 20:38
            No ja nie wiem czy zarobki są na odpowiednim poziomie. Za 1500 z groszami
            rodziny nie utrzamasz.Żaden luksus:):)
            • Gość: były pracownik Re: Energoremont IP: 213.184.205.* 27.11.09, 20:42
              Pracowałem tam trochę. Jak nie jesteś czyimś znajomkiem to będziesz zapieprzał
              jak wół, nie masz szans na jakikolwiek awans. Płace nie były najgorsze pod
              warunkiem że nie byłeś chory. bo wtedy obcinali premie i na koniec roku premia
              też była mniejsza, także kara dwukrotna. O zaplanowaniu jakiegoś urlopu
              zapomnij, większość byłych pracowników określa tą firmę jako obóz pracy. No i
              niemożna zapomnieć o chamstwie niektórych przełożonych.
              Tak w skrócie, praca (ciężka), praca, praca.
          • Gość: bez robotny Re: Energoremont IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.10, 12:12
            ty pinokio kto ci tych bzdur na opowiadał ze we firmie tyle zarabiaja czym
            wiecej ci chlopaki robia tym miej zarabiaja \ słyszałem od chłopaków tej firmy
            miała inwestycje i tok mało zarabiali irobiły soboty iniedziele i nie poruwnuj
            tej hirmy do innych firm jak niewiesz jak niewiesz to nie gadaj
          • Gość: bez robotny Re: Energoremont IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.10, 12:13
            wiecej ci chlopaki robia tym miej zarabiaja słyszałem od chłopaków tej firmy
            miała inwestycje i tok mało zarabiali irobiły soboty iniedziele i nie poruwnuj
            tej hirmy do innych firm jak niewiesz jak niewiesz to nie gadaj
          • Gość: bez robotny Re: Energoremont IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.10, 12:16
            wiecej ci chlopaki robią tym miej zarabiaja , słyszałem od chłopaków tej firmy że
            miała inwestycje bardzo duże i tak mało zarabiali irobily i soboty i niedziele i
            nie poruwnuj
            tej hirmy do innych firm jak niewiesz to nie gadaj
            • Gość: :D Re: Energoremont IP: 83.238.158.* 28.02.10, 01:36
              "bez robotny" zmień leki ... :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka