Gość: praca? IP: 77.245.246.* 10.12.09, 11:46 Szukam pracy w gastronomi. Jestem kucharzem z doświedczeniem,przyjmę każde stanowisko: kucharz, pomoc kuch.,pizzer itp. proszę o kontakt. praca.kuchnia.szukam@interia.p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Omen Gastronomia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 19:01 Chyba nie myślisz, że ktoś do Ciebie zadzwoni lub napisze?(czyt. pracodawca). Porażka po prostu.... Zaczynasz od d**y strony i idziesz na łatwiznę. Skreślony już na wstępie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do omena Re: Gastronomia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 19:37 a skąd wiesz z której strony on zaczął? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Omen Re: Gastronomia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 19:48 Daje anons i czeka, aż jakiś pracodawca do niego się odezwie. To jest od d**y strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do omena Re: Gastronomia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 19:51 ale tego akurat nie wiemy, może też składał gdzie indziej cv i próbuje różnych możliwości po prostu;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Omen Re: Gastronomia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 20:03 Możliwe. Co nie zmienia faktu,że może nie zaczął od d**y strony, ale od d**y strony się prezentuje (tutaj) .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do omena Re: Gastronomia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 20:09 to Twoja opinia ja myślę inaczej:)ale każdy ma prawo się tu wypowiadać prawda Odpowiedz Link Zgłoś