Gość: JA IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.10, 21:20 co powiecie o wyborach miss USTAWIONE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ty Re: wybory miss IP: *.swiecie.vectranet.pl 30.05.10, 21:49 wyjebane na to tępaku.... straszny problem sobie znalazłeś / znalazłaś...! brawo !takim gównem się przejmujesz:D Debil jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: wybory miss IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.10, 22:07 debil to cię zjebał baranie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: wybory miss IP: *.ip.netia.com.pl 30.05.10, 22:08 A która z Kandydatek będzie się szczycić tytułem Miss Świecia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: wybory miss IP: *.swiecie.vectranet.pl 31.05.10, 01:15 Edyta Opiela miska jak tralala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frugo Re: Zdjęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.10, 10:20 www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/tngallery?Site=PO&Date=20100531&Category=GALERIA&Artno=486316802&Ref=PH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kl Re: Zdjęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.10, 18:43 wszystkie blerwy sa brzydkie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sci-ep Re: wybory miss 31.05.10, 10:34 "Ustawione"- jak cie dorwę Świeciańczyku czy cholera wie jak wy tam się nazywacie to ci nogi z ... powyrywam. Pierwszy raz nikt nie maczał tu palców przy wyborze, a wiem co mówię. Wygrała dziewczyna najpiękniejsza z kandydatek i plus dla jury, że w końcu podjęło mądrą decyzję. Jeśli chcecie mieć "swoją" kandydatkę w wyższych szczeblach tego konkursu to jest strzał w 10 ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: wybory miss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.10, 10:57 Nie byłem na wyborach,zwyciężczyni nie znam nawet z widzenia,podobnie jak pozostałych kandydatek ale patrząc na zdjęcia to nic specjalnego, może w rzeczywistości się lepiej prezentuje a zdjęcia tego nie oddają,oby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: He Re: wybory miss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.10, 11:24 Z tego co widziałem to wygrała ,,najładniejsza'' choć z tego co tam było bez komentarza wszystkie ładne wdomu zostały poziom pod tym wzgledem konkursu jest mizerny wiele dziewczyn które startowało powinno bardziej krytycznie spojrzec najpierw w lustro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupa Re: wybory miss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.10, 14:15 ustawione ? no z calego grona dziewczyn to chyba wlasnie najladniejsza weygrala, i dobrze sie prezentujaca. chyba wlasnie o to chodzi by wygrala najladniejsza. widocznie komus zal dupe sciska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: wybory miss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.10, 14:24 NO tak.. krytykujecie je, bo są skromne, nie mają wielkiego biustu, blond włosów i nie nazywa się ich pustakami! Dla Was mężczyzn tylko "pustaki" są ładne... Żal ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: wybory miss IP: 83.238.156.* 31.05.10, 15:41 wstyd dla świcia ! miss to jakas kpina ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ups Re: wybory miss IP: *.swiecie.vectranet.pl 31.05.10, 16:27 a kto według ciebie zasługuje na ten tytuł? raczej żadna inna - same paszczaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttt Re: wybory miss IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.10, 17:10 Jak łatwo wam przychodzi wydawanie opinii. Pryszczaci frustaraci żyjący w wirtualnym świecie. Dziewczyny były ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XX Re: wybory miss IP: 83.238.158.* 31.05.10, 18:50 Tutaj nie chodzi o miss Świecia tylko o nastolatek Już było wszystko wiadomo w sobotę Przynajmniej by się mogła nie chwalić przed koleżankami jak to mama jej załatwia przy kawie tytuł A tak wogóle to co mnie to obchodzi tak szczerze przecież nawet tam nie byłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tina Re: wybory miss IP: *.adsl.inetia.pl 03.06.10, 13:39 zgadzam sie z Toba wybory były ustawione. a gó...ara z miss nastolatek naprawde chwaliła się sama po Mariankach że dziewczyny nie mają szans bo jej mamuśka kawkę poła z jury a zwłaszcza z S Kawką gdzie tu sprawiedliwośc zabrać tej ochydzie koronę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooooo Re: wybory miss IP: *.swiecie.vectranet.pl 31.05.10, 18:57 a ten śmieszny play boy z bożej łaski w tej masce gdzi tam się wepchał. lepiej niech zajmnie sie swoimi dziecmi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XX Re: wybory miss IP: 83.238.158.* 31.05.10, 18:44 JA TAM NIE WIEM O CO CHODZI ALE BYŁO WIADOMO KTO ZOSTANIE MISS NASTOLATEK JUŻ W SOBOTĘ A MISS ŚWIECIA NIECH SOBIE BĘDZIE JAKA JEST MI NIE PRZESZKADZA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: wybory miss IP: 83.238.158.* 31.05.10, 20:43 ten pan w masce to zorrooooooooooooooooooo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xtc Re: wybory miss IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.10, 11:56 Najlepsza impreza od lat i dziewczyny też ładne. Zwłaszcza 14 miała śliczne cycuszki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: wybory miss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.10, 21:37 Miss nastolatków ma fatalną opinię,a jej koleżanka [obie z Miasteczka o ile mi wiadomo] jeszcze lepszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: wybory miss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.10, 22:38 A to prawda, że podczas tegorocznego finału zabrakło pana "Żitan" na scenie. To skandal :)Toć to legenda wyborów miss Świecia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: wybory miss IP: 83.238.157.* 07.06.10, 19:32 te wybory to byla zenada ! kto tam startowal ?!?!?!? Magdalena Rynkowska ?! Monika Jagielska ?! wiesniary z miasteczka, ktore za piątke na naszej klasie ida do lozka ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ....... Re: wybory miss IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.10, 19:37 oo mocne słowa. no ale co prawda to prawda . poziom tego konkursu to jakas kpina . brzydkie dziewczyny ,nic soba nie prezentowaly . ciuchy ktore mialy na sobie byly modne kilka lat wstecz .. zenada jedym slowem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wybory miss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.10, 22:11 ja nie wiem co wy macie do miss nastolatek to porzadna dziewczyna i watpie ze bylo to wszystko ustawione... ale kto wie ciekawe czy tego nie pisala ktoras z uczestniczek zeby tylko ja wrobic bo wygrala.... a to przeciez tylko zabawa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: wybory miss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.10, 22:37 owszem ta z miasteczka to porazka. ale ... miss Świecia nie jest Ona tylko Krupa ! ta nastolatka to juz nigdzie nie zajdzie .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: wybory miss IP: 83.238.157.* 07.06.10, 22:43 ! az slow brakuje co one soba reprezentuja? co sie dzieje na tym swiecie?! nie ma sie czemu dziwic ze teraz 16 latki juz z brzuchami chodza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y. Re: wybory miss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.10, 22:45 a gwoli scislosci Pan Kawka nie siedzi w jury ! tylko jest organizatorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: wybory miss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.10, 22:53 ludzie dajcie juz sobie spokój bo to juz nie ma co trzeba bylo tam byc i powiedziec co i jak i dlaczego a na wybory poszly te ktore chcialy a nie wszystkie.... to miala byc tylko zabawa i jakies urozmaicenie w tym nudnym swieciu Odpowiedz Link Zgłoś
mary.tudor Re: wybory miss 08.06.10, 09:36 niektóre dziewczyny startujące po koronę nie potrafiły powiedzieć nic ciekawego na swój temat, a jak wiadomo nie tylko uroda się liczy, jeśli jury interesuje tylko ładna buzia a w głowie siano to niech sobie jest taka miss nastolatek która marzy by być ekspedientką... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tede Re: wybory miss IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.10, 10:03 To była najlpesza impreza od wielu lat. Zobaczcie co przygotował na Dni Świecia OKSIR, który dysponuje milionowym budżetem? Pan Kawka zrobił świetną imprezę własnymi środkami bez pomocy miasta. Co do dziewczyn były naprawdę ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: wybory miss IP: *.math.Uni-Magdeburg.DE 08.06.10, 10:24 > Zobaczcie co przygotował na Dni Świecia OKSIR, który dysponuje > milionowym budżetem? Pan Kawka zrobił świetną imprezę własnymi > środkami bez pomocy miasta. Pierdolisz jak potłuczony(a)! A kto niby Kawce dał miejsce, prąd i pomoc techniczną jak nie OKSiR? Te pieniądze właśnie z budżetu OKSiRu poszły, a nie z kieszeni pana Kawki. W co niby Kawka inwestował przy tej imprezie? Wyjaśnij proszę. Podaj jego konkretne wydatki na tę imprezę. Gorszej bzdury już nie mogłeś(aś) wymyślić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tede Re: wybory miss IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.10, 11:25 Tu się bardzo mylisz. Muślisz, że mistrzyni Europy w fitness występowała za darmo? Zespoł muzyczny Eram śpiewał za friko? Konferansjer produkował się bo lubi gadać? Dolicz do tego szarfy kwiaty, profesjonalne przygotowanie show i uzbiera się niezła sumka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!! Re: wybory miss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 11:55 I wtedy wybór miss nastolatek w osobie j/w jest bardzo na miejscu? Przecież to jest porażka.I radzę organizatorom by w przyszłości wybierali lepiej, bo skoro takie osoby się nagradza tytułem to pozostaje wstyd i niesmak. I nie jestem zazdrosną nastolatką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: wybory miss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 18:42 Weźcie się wszyscy puknijcie. Jak tak źle myślicie, to sami weźcie udział w wyborach, a nie że narzekacie. Zazdrościcie i nie umiecie się przyznać. Obie są ładne, a wy musicie obejść się smakiem. Spójrzcie sobie na Phoebe Tonkin i zobaczycie, że jest taka jak Ania. Do tego robi wielką karierę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: wybory miss IP: 83.238.157.* 08.06.10, 20:50 tu nie o to chodzi dlaczego ma nas, świecie, reprezentować ktoś z marginesu społecznego? to nie ma sensu, moze i sa ładne ! ale inteligencji BRAK ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!! Re: wybory miss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 21:11 Czytajcie ze zrozumieniem. Tutaj chodzi tylko o miss nastolatek,do Kurpy nikt nic nie ma-jest OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: wybory miss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 22:53 dobra dobra z co niby takiego jest w tej miss nastolatek zadnej ladniejszej i tak nie bylo i watpie ze jedna osoba by miala taki wplyw na wszystkich ze niby ona wygrala... spodobala sie im i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xoxo Re: wybory miss IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.10, 21:21 Wręcz o śmiech przyprawiają mnie niektóre komentarze. Opinie na temat wyglądu każdy może wydać, ale to rzecz gustu. Lecz poziomu inteligencji nikt na sali nie mierzył. Więc jak można stwierdzić, że dana osoba jest nieinteligentna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jesienna Re: wybory miss IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.06.10, 12:30 xoxo: wystarczyły odpowiedzi na pytania które dziewczyny znały dzień wcześniej, a mimo to niektóre z nich nie potrafiły udzielić odpowiedzi, no ludzie!! masz pytanie w łapie a jesteś zbyt leniwy żeby odpowiedź ułożyć ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaho Re: wybory miss IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.10, 14:25 Wcale nie odpowiadały głupio. Żadna się nie skompromitowała. Większośc można byo uznac za ładne i bardzo ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: wybory miss IP: 83.238.157.* 09.06.10, 15:46 jestes pewien Yaho ze tam byles? Nie odpowiadały glupio? no chyba zart ! 'Yyy..yyy..yy...' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ! Re: wybory miss IP: 188.33.71.* 09.06.10, 15:52 sam gadasz jak potluczony, gdyby nie te wybory w tym swieciu nic by sie nie dziala, a tak przynajmniej kilka dziweczat moze sie dostac do finalow .. moze nie sa madre.. ale zawsze sie jakies ich marzenie spoelniaja.. taka sandra m. no jaka zrobila \slawe\ no zrobila ... a oksir dal tylko miejsce, cala reszta zajmowali sie organizatorzy. takis madry to cos wymysl .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla Re: wybory miss IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.10, 15:57 Podziwiam Kawkę, że mimo corocznje krytyki niezadowolonych ze wszystkiego mednd on ciągle robi swoje. Coraz trudniej spotkac takich ludzi, którzy robia coś dobrego zupełnie bezinteresownie. Gdyby nie on nikt inny by sie nie podją zrobienia takiej imprezy i nie mielibyściem na co narzekac. Odpowiedz Link Zgłoś