Dodaj do ulubionych

wybory miss

IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.10, 21:20
co powiecie o wyborach miss USTAWIONE
Obserwuj wątek
    • Gość: ty Re: wybory miss IP: *.swiecie.vectranet.pl 30.05.10, 21:49
      wyjebane na to tępaku.... straszny problem sobie znalazłeś / znalazłaś...! brawo
      !takim gównem się przejmujesz:D
      Debil jesteś
      • Gość: ja Re: wybory miss IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.10, 22:07
        debil to cię zjebał baranie
      • Gość: tomek Re: wybory miss IP: *.ip.netia.com.pl 30.05.10, 22:08
        A która z Kandydatek będzie się szczycić tytułem Miss Świecia?
        • Gość: adam Re: wybory miss IP: *.swiecie.vectranet.pl 31.05.10, 01:15
          Edyta Opiela miska jak tralala
          • Gość: Frugo Re: Zdjęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.10, 10:20
            www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/tngallery?Site=PO&Date=20100531&Category=GALERIA&Artno=486316802&Ref=PH
            • Gość: kl Re: Zdjęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.10, 18:43
              wszystkie blerwy sa brzydkie!!!
    • sci-ep Re: wybory miss 31.05.10, 10:34
      "Ustawione"- jak cie dorwę Świeciańczyku czy cholera wie jak wy tam się
      nazywacie to ci nogi z ... powyrywam. Pierwszy raz nikt nie maczał tu palców
      przy wyborze, a wiem co mówię. Wygrała dziewczyna najpiękniejsza z kandydatek i
      plus dla jury, że w końcu podjęło mądrą decyzję. Jeśli chcecie mieć "swoją"
      kandydatkę w wyższych szczeblach tego konkursu to jest strzał w 10 !
      • Gość: hmm Re: wybory miss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.10, 10:57
        Nie byłem na wyborach,zwyciężczyni nie znam nawet z
        widzenia,podobnie jak pozostałych kandydatek ale patrząc na zdjęcia
        to nic specjalnego, może w rzeczywistości się lepiej prezentuje a
        zdjęcia tego nie oddają,oby.
        • Gość: He Re: wybory miss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.10, 11:24
          Z tego co widziałem to wygrała ,,najładniejsza'' choć z tego co tam
          było bez komentarza wszystkie ładne wdomu zostały poziom pod tym
          wzgledem konkursu jest mizerny wiele dziewczyn które startowało
          powinno bardziej krytycznie spojrzec najpierw w lustro
          • Gość: dupa Re: wybory miss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.10, 14:15
            ustawione ? no z calego grona dziewczyn to chyba wlasnie najladniejsza weygrala,
            i dobrze sie prezentujaca.

chyba wlasnie o to chodzi by wygrala najladniejsza.

widocznie komus zal dupe sciska.
            • Gość: bbb Re: wybory miss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.10, 14:24
              NO tak.. krytykujecie je, bo są skromne, nie mają wielkiego biustu, blond włosów
              i nie nazywa się ich pustakami!
              Dla Was mężczyzn tylko "pustaki" są ładne... Żal ;/
              • Gość: darek Re: wybory miss IP: 83.238.156.* 31.05.10, 15:41
                wstyd dla świcia ! miss to jakas kpina !
                • Gość: ups Re: wybory miss IP: *.swiecie.vectranet.pl 31.05.10, 16:27
                  a kto według ciebie zasługuje na ten tytuł? raczej żadna inna - same paszczaki.
                  • Gość: ttt Re: wybory miss IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.10, 17:10
                    Jak łatwo wam przychodzi wydawanie opinii. Pryszczaci frustaraci
                    żyjący w wirtualnym świecie. Dziewczyny były ładne.
      • Gość: XX Re: wybory miss IP: 83.238.158.* 31.05.10, 18:50
        Tutaj nie chodzi o miss Świecia tylko o nastolatek Już było wszystko wiadomo w sobotę Przynajmniej by się mogła nie chwalić przed koleżankami jak to mama jej załatwia przy kawie tytuł A tak wogóle to co mnie to obchodzi tak szczerze przecież nawet tam nie byłem
        • Gość: tina Re: wybory miss IP: *.adsl.inetia.pl 03.06.10, 13:39
          zgadzam sie z Toba wybory były ustawione. a gó...ara z miss nastolatek naprawde chwaliła się sama po Mariankach że dziewczyny nie mają szans bo jej mamuśka kawkę poła z jury a zwłaszcza z S Kawką
          gdzie tu sprawiedliwośc
          zabrać tej ochydzie koronę
      • Gość: ooooo Re: wybory miss IP: *.swiecie.vectranet.pl 31.05.10, 18:57
        a ten śmieszny play boy z bożej łaski w tej masce gdzi tam się
        wepchał. lepiej niech zajmnie sie swoimi dziecmi
    • Gość: XX Re: wybory miss IP: 83.238.158.* 31.05.10, 18:44
      JA TAM NIE WIEM O CO CHODZI ALE BYŁO WIADOMO KTO ZOSTANIE MISS NASTOLATEK JUŻ W SOBOTĘ A MISS ŚWIECIA NIECH SOBIE BĘDZIE JAKA JEST MI NIE PRZESZKADZA
    • Gość: ;) Re: wybory miss IP: 83.238.158.* 31.05.10, 20:43
      ten pan w masce to zorrooooooooooooooooooo
      • Gość: xtc Re: wybory miss IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.10, 11:56
        Najlepsza impreza od lat i dziewczyny też ładne. Zwłaszcza 14 miała
        śliczne cycuszki.
        • Gość: ja Re: wybory miss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.10, 21:37
          Miss nastolatków ma fatalną opinię,a jej koleżanka [obie z Miasteczka o ile mi wiadomo] jeszcze lepszą.
          • Gość: ciekawy Re: wybory miss IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.10, 21:38
            monika j. ?
            • Gość: Gość Re: wybory miss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.10, 22:38
              A to prawda, że podczas tegorocznego finału zabrakło pana "Żitan" na
              scenie. To skandal :)Toć to legenda wyborów miss Świecia.
              • Gość: koko Re: wybory miss IP: 83.238.157.* 07.06.10, 19:32
                te wybory to byla zenada ! kto tam startowal ?!?!?!? Magdalena
                Rynkowska ?! Monika Jagielska ?! wiesniary z miasteczka, ktore za
                piątke na naszej klasie ida do lozka !
                • Gość: ....... Re: wybory miss IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.10, 19:37
                  oo mocne słowa.
                  no ale co prawda to prawda .
                  poziom tego konkursu to jakas kpina .
                  brzydkie dziewczyny ,nic soba nie prezentowaly .
                  ciuchy ktore mialy na sobie byly modne kilka lat wstecz ..

zenada jedym slowem
    • Gość: gość Re: wybory miss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.10, 22:11
      ja nie wiem co wy macie do miss nastolatek to porzadna dziewczyna i watpie ze bylo to wszystko ustawione... ale kto wie ciekawe czy tego nie pisala ktoras z uczestniczek zeby tylko ja wrobic bo wygrala.... a to przeciez tylko zabawa...
      • Gość: hm Re: wybory miss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.10, 22:37
        owszem ta z miasteczka to porazka. ale ... miss Świecia nie jest Ona tylko Krupa !

ta nastolatka to juz nigdzie nie zajdzie ....
        • Gość: koko Re: wybory miss IP: 83.238.157.* 07.06.10, 22:43
          ! az slow brakuje
          co one soba reprezentuja? co sie dzieje na tym swiecie?! nie ma sie
          czemu dziwic ze teraz 16 latki juz z brzuchami chodza
          • Gość: Y. Re: wybory miss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.10, 22:45
            a gwoli scislosci Pan Kawka nie siedzi w jury !
            tylko jest organizatorem.
            • Gość: gosc Re: wybory miss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.10, 22:53
              ludzie dajcie juz sobie spokój bo to juz nie ma co trzeba bylo tam byc i powiedziec co i jak i dlaczego a na wybory poszly te ktore chcialy a nie wszystkie.... to miala byc tylko zabawa i jakies urozmaicenie w tym nudnym swieciu
              • mary.tudor Re: wybory miss 08.06.10, 09:36
                niektóre dziewczyny startujące po koronę nie potrafiły powiedzieć nic ciekawego
                na swój temat, a jak wiadomo nie tylko uroda się liczy, jeśli jury interesuje
                tylko ładna buzia a w głowie siano to niech sobie jest taka miss nastolatek
                która marzy by być ekspedientką...
                • Gość: tede Re: wybory miss IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.10, 10:03
                  To była najlpesza impreza od wielu lat. Zobaczcie co przygotował na
                  Dni Świecia OKSIR, który dysponuje milionowym budżetem? Pan Kawka
                  zrobił świetną imprezę własnymi środkami bez pomocy miasta. Co do
                  dziewczyn były naprawdę ładne.
                  • Gość: ! Re: wybory miss IP: *.math.Uni-Magdeburg.DE 08.06.10, 10:24
                    > Zobaczcie co przygotował na Dni Świecia OKSIR, który dysponuje
                    > milionowym budżetem? Pan Kawka zrobił świetną imprezę własnymi
                    > środkami bez pomocy miasta.

Pierdolisz jak potłuczony(a)! A kto niby Kawce dał miejsce, prąd i pomoc
                    techniczną jak nie OKSiR? Te pieniądze właśnie z budżetu OKSiRu poszły, a nie z
                    kieszeni pana Kawki. W co niby Kawka inwestował przy tej imprezie? Wyjaśnij
                    proszę. Podaj jego konkretne wydatki na tę imprezę. Gorszej bzdury już nie
                    mogłeś(aś) wymyślić.
                    • Gość: tede Re: wybory miss IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.10, 11:25
                      Tu się bardzo mylisz. Muślisz, że mistrzyni Europy w fitness
                      występowała za darmo? Zespoł muzyczny Eram śpiewał za friko?
                      Konferansjer produkował się bo lubi gadać? Dolicz do tego szarfy
                      kwiaty, profesjonalne przygotowanie show i uzbiera się niezła sumka.
                      • Gość: !!!!! Re: wybory miss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 11:55
                        I wtedy wybór miss nastolatek w osobie j/w jest bardzo na miejscu? Przecież to
                        jest porażka.I radzę organizatorom by w przyszłości wybierali lepiej, bo skoro
                        takie osoby się nagradza tytułem to pozostaje wstyd i niesmak. I nie jestem
                        zazdrosną nastolatką.
                        • Gość: ktoś Re: wybory miss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 18:42
                          Weźcie się wszyscy puknijcie. Jak tak źle myślicie, to sami weźcie
                          udział w wyborach, a nie że narzekacie. Zazdrościcie i nie umiecie
                          się przyznać. Obie są ładne, a wy musicie obejść się smakiem.
                          Spójrzcie sobie na Phoebe Tonkin i zobaczycie, że jest taka jak
                          Ania. Do tego robi wielką karierę.
                          • Gość: koko Re: wybory miss IP: 83.238.157.* 08.06.10, 20:50
                            tu nie o to chodzi
                            dlaczego ma nas, świecie, reprezentować ktoś z marginesu społecznego?
                            to nie ma sensu, moze i sa ładne ! ale inteligencji BRAK !
                            • Gość: !!!!!! Re: wybory miss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 21:11
                              Czytajcie ze zrozumieniem. Tutaj chodzi tylko o miss nastolatek,do Kurpy nikt nic nie ma-jest OK
                              • Gość: mmm Re: wybory miss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 22:53
                                dobra dobra z co niby takiego jest w tej miss nastolatek zadnej ladniejszej i tak nie bylo i watpie ze jedna osoba by miala
                                taki wplyw na wszystkich ze niby ona wygrala... spodobala sie im i tyle
                            • Gość: xoxo Re: wybory miss IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.10, 21:21
                              Wręcz o śmiech przyprawiają mnie niektóre komentarze. Opinie na temat wyglądu
                              każdy może wydać, ale to rzecz gustu. Lecz poziomu inteligencji nikt na sali nie
                              mierzył. Więc jak można stwierdzić, że dana osoba jest nieinteligentna?
                              • Gość: jesienna Re: wybory miss IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.06.10, 12:30
                                xoxo: wystarczyły odpowiedzi na pytania które dziewczyny znały dzień wcześniej,
                                a mimo to niektóre z nich nie potrafiły udzielić odpowiedzi, no ludzie!! masz
                                pytanie w łapie a jesteś zbyt leniwy żeby odpowiedź ułożyć ...
                                • Gość: Yaho Re: wybory miss IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.10, 14:25
                                  Wcale nie odpowiadały głupio. Żadna się nie skompromitowała.
                                  Większośc można byo uznac za ładne i bardzo ładne.
                                  • Gość: koko Re: wybory miss IP: 83.238.157.* 09.06.10, 15:46
                                    jestes pewien Yaho ze tam byles?
                                    Nie odpowiadały glupio? no chyba zart !
                                    'Yyy..yyy..yy...'
                    • Gość: do ! Re: wybory miss IP: 188.33.71.* 09.06.10, 15:52
                      sam gadasz jak potluczony, gdyby nie te wybory w tym swieciu nic by sie nie
                      dziala, a tak przynajmniej kilka dziweczat moze sie dostac do finalow .. moze
                      nie sa madre.. ale zawsze sie jakies ich marzenie spoelniaja.. taka sandra m. no
                      jaka zrobila \slawe\ no zrobila ... a oksir dal tylko miejsce, cala reszta
                      zajmowali sie organizatorzy. takis madry to cos wymysl ....
                      • Gość: bla Re: wybory miss IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.10, 15:57
                        Podziwiam Kawkę, że mimo corocznje krytyki niezadowolonych ze
                        wszystkiego mednd on ciągle robi swoje. Coraz trudniej spotkac
                        takich ludzi, którzy robia coś dobrego zupełnie bezinteresownie.
                        Gdyby nie on nikt inny by sie nie podją zrobienia takiej imprezy i
                        nie mielibyściem na co narzekac.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka