Gość: ciekawski IP: 109.243.65.* 03.06.10, 11:34 Witam, gdzie najlepiej i jak (krok po kroku)opłacić sprowadzone auto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Asio Re: Świerzo sprowadzone auto??? IP: *.swiecie.vectranet.pl 03.06.10, 21:22 Wszystko załatwisz w Urzędzie Celnym przy Mondi, oddajesz papiery, podpisujesz pełnomocnictwo i po kilku dniach odbierasz dowód i tablice rejestracyjne. Nie wiem ile dokładnie kosztuje ta usługa, ale oszczędzasz czas i nerwy na stanie w kolejkach w urzędzie celnym, skarbowym i wydziale komunikacji. O ile jeszcze prowadzą te usługi to polecam, wszystko załatwią za Ciebie. Ja skorzystałam dwa lata temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody21 Re: Świerzo sprowadzone auto??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.10, 00:15 Dokladnie jak Pan/i powyzej pisze. Oddajesz papiery (przeglad w kraju wymagany najpierw),placisz i nic Cie nie obchodzi, tylko po 2 tygodniach odbierasz dowod rej z tablicami. Naprawde warto skorzystac z uslug tej agencji przy UC. Calosc bez OC wychodzi ponad 1000zl ale na wszystko dostaniesz rachunki/dowody wplaty wiec spokojnie. Z reszta sama oplata recyklingowa wynosi 500zl a gdzie reszta. Na wlasna reke szkoda wogole czasu, nerwow zeby to zalatwiac - kazdy wie, jak te swiete krowy w urzedach traktuja petentow. ddopelzaltwienie napewno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody21 Re: Świerzo sprowadzone auto??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.10, 00:16 Wiadomo, za dopelnienie tych formalnosci licza sobie jakas tam prowizje, ale naprawde warto niz przechodzic i doswiadczac tego wszystkiego na wlasnej skorze. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miodek Re: Świerzo sprowadzone auto??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.10, 00:33 świeżo :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Świerzo sprowadzone auto??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.10, 09:49 bez przesady dwa tygodnie sie nie czeka, ja bynajmniej czekalem 4 dni i mialem komplet z tablicami Odpowiedz Link Zgłoś