Dodaj do ulubionych

Świerzo sprowadzone auto???

IP: 109.243.65.* 03.06.10, 11:34
Witam, gdzie najlepiej i jak (krok po kroku)opłacić sprowadzone auto?
Obserwuj wątek
    • Gość: Asio Re: Świerzo sprowadzone auto??? IP: *.swiecie.vectranet.pl 03.06.10, 21:22
      Wszystko załatwisz w Urzędzie Celnym przy Mondi, oddajesz papiery,
      podpisujesz pełnomocnictwo i po kilku dniach odbierasz dowód i
      tablice rejestracyjne. Nie wiem ile dokładnie kosztuje ta usługa,
      ale oszczędzasz czas i nerwy na stanie w kolejkach w urzędzie
      celnym, skarbowym i wydziale komunikacji. O ile jeszcze prowadzą te
      usługi to polecam, wszystko załatwią za Ciebie. Ja skorzystałam dwa
      lata temu.
      • Gość: mlody21 Re: Świerzo sprowadzone auto??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.10, 00:15
        Dokladnie jak Pan/i powyzej pisze. Oddajesz papiery (przeglad w kraju wymagany najpierw),placisz i nic Cie nie obchodzi, tylko po 2 tygodniach odbierasz dowod rej z tablicami. Naprawde warto skorzystac z uslug tej agencji przy UC. Calosc bez OC wychodzi ponad 1000zl ale na wszystko dostaniesz rachunki/dowody wplaty wiec spokojnie. Z reszta sama oplata recyklingowa wynosi 500zl a gdzie reszta.
        Na wlasna reke szkoda wogole czasu, nerwow zeby to zalatwiac - kazdy wie, jak te swiete krowy w urzedach traktuja petentow. ddopelzaltwienie napewno
        • Gość: mlody21 Re: Świerzo sprowadzone auto??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.10, 00:16
          Wiadomo, za dopelnienie tych formalnosci licza sobie jakas tam prowizje, ale naprawde warto niz przechodzic i doswiadczac tego wszystkiego na wlasnej skorze.
          Powodzenia!
    • Gość: miodek Re: Świerzo sprowadzone auto??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.10, 00:33
      świeżo :P
      • Gość: a Re: Świerzo sprowadzone auto??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.10, 09:49
        bez przesady dwa tygodnie sie nie czeka, ja bynajmniej czekalem 4 dni i mialem komplet z tablicami
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka