IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.10, 20:24
Witam. Chciałbym się dowiedzieć jakie mają Państwo opinie o firmie Kar-Bet (ul. Sportowa, za "Strażakiem" po lewej stronie, na przeciwko cegielni bodajże). Chodzi mi o kostkę brukową, bo wiem, że mają też tam dwa sklepy z łożyskami i śrubami czy coś.
Warto? Mieliście co czynienia z tą firmą w ogóle?
Obserwuj wątek
    • Gość: bankrutuj Re: KAR-BET ? IP: *.tktelekom.pl 20.06.10, 06:11
      Jeżeli interes Ci nie idzie i chcesz się dowiedzieć jak jesteś postrzegany w
      oczach mieszkańców ,albo porostu z ciekawości to dobrze trafiłeś na tanie ,
      niekoniecznie dobre źródło informacji.

Zatrudniasz rodzinę i ziomków , jesteś zerem.
      • Gość: popieram Re: KAR-BET ? IP: 94.254.142.* 20.06.10, 09:46
        Tania reklama i źródło informacji. Czy warto? Jeśli to nie temat właściciela to
        jedź i zobacz. A Krzychu na wózku to zły pomysł. Do łopaty go!!
        • Gość: kazimierzt Re: KAR-BET ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.10, 11:07
          Gdyby to byla reklama to pewnie inna byłaby forma.
          Pytam ponieważ chce na działce miec kostkę, byłem tam już i sie wszystkiego dowiedziałem ale chce wiedziec jak to wygląda w praktyce. Obok tez jest firma, która ma w ofercie kostke ale droższą i nie wiem czy warto, a nie znam nikogo kto mógłby mi pomóc.
          Swoją droga ludzie, czemu jesteście tacy dziwni? Na tym forum od razu wszystkioch się obraża i wyzywa.
          • Gość: :) Re: KAR-BET ? IP: *.swiecie.vectranet.pl 20.06.10, 11:35
            Nie wal ściemy stary...
            • Gość: kazimierzt Re: KAR-BET ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.10, 11:52
              Czy są tu dorośli ludzie, którzy mogą wypowiedzieć się na temat jakości tej kostki czy same dzieciaki, które nie moga znaleźć sobie miejsca i bzdury wypisują?
              • Gość: Amenthotep Re: KAR-BET ? IP: *.ip.netia.com.pl 20.06.10, 22:08
                są i dorośli ale kup se kostkę w bydgoszczy!
                • Gość: blabla Re: KAR-BET ? IP: 81.219.98.* 20.06.10, 23:06
                  Ja z ojcem niedawno kladlismy kostke od nich.Na moje jakosc dobra.Mamy tez
                  starsza kostke co kladlismy 2 lata temu i jest wszystko ok.Ja ogolnie polecam te
                  forme bo jak chcesz to kupisz u nich od razu zwir i cement a nawet moga
                  wymieszac to wszystko.Popytaj sie ich a na pewno niezadowolony nie bedziesz
              • Gość: djdfvh Re: KAR-BET ? IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.10, 07:53
                Ja też mam ich kostkę już kilka lat i nic się złego z nią nie dzieje.
      • Gość: zatrudniony Re: KAR-BET ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 09:22
        "Zatrudniasz rodzinę i ziomków , jesteś zerem" Człowieku jak masz jakiś problem
        to zapraszam to sklepu z łożyskami chyba, że tylko taki mądry jesteś przed
        komputerem! Serdecznie zapraszam na prawego sierpowego...
    • Gość: ZADOWOLONY Re: KAR-BET ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 08:14
      Hej.
      Kupiłem od nich kostkę 4 lata temu - wszystko w jak najlepszym porządku.
      poleciłem tez moim znajomym i naprawdę wszyscy są zadowoleni. Słyszałem też nie
      najlepsze opinie , ale w praktyce okazały się nieprawdziwe. Sami wiecie ludzie
      na każdego gadają - tak juz jest. Właściciel to uczciwy i połapany facet.
      Odnośnie sklepów (śruby i łożyska) to tylko można się od niego uczyć. Świetne
      ceny i jakie wyposażenie!!! Trzymajcie tak dalej.
      • Gość: miki Re: KAR-BET ? IP: *.centertel.pl 21.06.10, 20:44
        Zgadzam się zupełnie. Dotychczas musiałem kupować w Bydgoszczy - mam na myśli
        technikę zamocowań (śruby, kołki itp.). Od kiedy otworzyli ten sklep mam święty
        spokój. Zatowarowanie super, miła i kompetentna obsługa polecam wszystkim. Nie
        chcę zbytnio wychwalać bo pomyślicie, że to autoreklama. Ja po prostu uważam, że
        warto pochwalać przedsiębiorczych ludzi. Tak trzymajcie - gratuluje pomysłu i gustu.
    • Gość: ciamciaramcia Re: KAR-BET ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 18:17
      kostka jak kostka, dopóki czołgiem po niej nie będziesz jeździł i dasz odpowiednie podłożę - będziesz zadowolony, a z oferty wielu firm wybierz taką która ci się podoba i na którą cię stać ...
    • Gość: ja Re: KAR-BET ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 19:07
      ja mam zła
    • Gość: miki Re: KAR-BET ? IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.10, 21:11
      Polecam i kostkę i firmę KAR-BET, korzystałem kilkakrotnie z usłóg
      tej firmy i mam kostkę już kilka lat , jest OK !
      • Gość: kazimierzt Re: KAR-BET ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.10, 21:38
        Dziękuję za opinie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka