Dodaj do ulubionych

Pusty sms -wygrałam hura

IP: 46.113.130.* 01.07.10, 16:02
wysłałam pustego SMS - poleca piękna Kasiunia Cichopek. i wygrałam ale się
ciesze ....
Obserwuj wątek
    • Gość: oal Re: Pusty sms -wygrałam hura IP: 83.238.16.* 01.07.10, 16:03
      a ile?
      • Gość: pikaczu Re: Pusty sms -wygrałam hura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.10, 18:07
        Moi drodzy, jak możecie wierzyć w coś takiego? To jest napisane tylko dla
        zachęty. Tam się nie wygrywa.
    • Gość: Asio Re: Pusty sms -wygrałam hura IP: *.swiecie.vectranet.pl 01.07.10, 18:22
      A w Radiu Zet niedawno wygrała jakaś Iza ze Świecia 2000zł w
      konkursie smsowym. Może czasem można wygrać...
      • Gość: rudy Re: Pusty sms -wygrałam hura IP: 62.189.127.* 01.07.10, 19:19
        Nie wygrala, a przegrala. Nie w konkursie, ale w karty. Nie w Radiu
        Zet, lecz w Magdalence. Nie Iza, tylko Mieciu. Reszta sie zgadza.
        • Gość: a Re: Pusty sms -wygrałam hura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.10, 19:37
          co ty pieprzysz za glupoty wygrala bo tez o tym w radiu slyszalem
    • Gość: Salomon Re: Pusty sms -wygrałam hura IP: *.swiecie.vectranet.pl 01.07.10, 19:40
      No brawo ZUZKA a ile wydałaś na sms? aby wziąć udział to nie tylko
      pusty sms ale za tym idą kolejne w nieskończoność każdy za
      4.80 .Wiesz z pustego to nawet i Salomon nie naleje ... ale jakby
      co to szczerze gratuluję
      • Gość: kazek Re: Pusty sms -wygrałam hura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 13:35
        ale nie z naszego swiecia
        • Gość: ola Re: Pusty sms -wygrałam hura IP: *.swiecie.vectranet.pl 02.07.10, 22:31
          W duże wygrane specjalnie nie wierzę. Ale zdarzyło mi się już kilka razy wygrać drobne rzeczy w kablówce i w pomorskiej.
          • Gość: no weźta myślta Re: Pusty sms -wygrałam hura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 23:31
            zastanówcie się przez chwilę
            gdybyście znaleźli jakąś stronkę typu "wyślij sms a wygrasz...." i akurat byście
            byli takimi idiotami, że byście wysłali ( no przypuśćmy,że wyślecie ;) ) i
            wygracie np. 5 tys, to logiczne, że powiecie o tej stronce najbliższym,
            nielicznym, żeby inni nie mogli wygrać, tylko wy sami
            to jest to samo, co ogłoszenia typu" znam systemy na wygrane w lotka"
            no ludzie, gdybym znała takie systemy i wygrywała, w życiu bym nikomu nie dała ;P
            • Gość: matrioszka Re: Pusty sms -wygrałam hura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.10, 16:42
              Niekoniecznie. To i tak jest loteria i nie ma na to systemu, także czy powiesz o pustym smsie rodzinie, czy na forum nie ma znaczenia. A zna go tyle osób, że pareset więcej nie zmniejsza szans na wygraną:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka