Gość: gosc IP: 81.144.232.* 05.07.10, 09:04 hej wszystkim, prosze Was o rade ktory bank polecacie, ktory nie pobiera prowizji za prowadzenie konta i ktory umozliwia sprawdzenie konta i dokonanie przelewow przez internet? z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zadowolona Re: bank IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.10, 09:06 Bank Millennium ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RUCHACZ Re: bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 09:08 BANK NASIENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody Re: bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 09:24 Millenium? Oni maja takie zajebiste prowizje za wszystko ze szkoda gadac; to za prowadzenie konta, to za kazdy przelew (do innego banku chyba drozej - bynajmniej tak bylo 2 lata temu), za ubezpieczenie karty, za wydanie karty i tak dalej, itd... Zmienilem na MBANK i jestem naprawde zadowolony; praktycznie wszystko za free ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: bank IP: 81.144.232.* 05.07.10, 09:49 a w Swieciu jest oddzial MBanku? dlugo czekales na wydanie karty i przeslanie kodu pin? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 10:11 proponuje PKO INTELIGO korzystam juz 3 lata jestem bardzo zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molek Re: bank IP: *.swiecie.vectranet.pl 05.07.10, 10:58 ja też mam w mbanku konto i gorąco polecam masz ich punkt w galerii marianki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 11:10 rowniez mam mbank / jets oki ;) idziesz do galerii na marianki i tam zalatwioasz wszytsko. i praktycznie wszytsko jest darmowe. pobierana jest złotowka za sprawdzenie salda w bankomacie . pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: bank IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.10, 21:30 ja mam w pko od dawna konto i nie marudzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złotówka Re: bank IP: 57.90.36.* 14.07.10, 22:02 Tylko MBANK! Miałem w PKO BP, Millennium, BS w Świeciu - wszystkie się chowają z kosztami do MBANK-U. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wbkowicczka Re: bank IP: 57.90.36.* 15.07.10, 15:46 Bank BZ WBK. Na kartę czekasz 5 dni.Przychodzi pocztą wraz z kodem pin:) POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: bank IP: *.centertel.pl 15.07.10, 16:17 Millenium mam od niedawna i polecam za przelewy z twojego konta na kazde inne tylko 0,50 gr,za karte 20 zl rocznie za prowadzenie konta 0 zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: bank IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.10, 21:11 POLBANK, konto za free, dostęp do konta przez internet darmowy, przelewy z konta przez internet za darmo... A karte chyba jako jedyny bank robią na miejscu! Normalnie zdziwko mnie takie złapało, ze hej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiecianin Re: bank IP: *.swiecie.vectranet.pl 17.07.10, 08:30 Bank Spółdzielczy bank z tradycjami, centrala na miejscu, wszystko da się wyjaśnić "od ręki" a nie tak jak w innych bankach trzeba czekać,dzwonić, pisać Odpowiedz Link Zgłoś
kaminska93 Re: bank 04.09.16, 22:16 Bankiem który spełnia wszystkie Twoje oczekiwania to Raiffeisen Polbank. Mają ofertę na konto osobiste które się nazywa "Wymarzone Konto" które dodatkowo ma oprocentowanie na trzymane srodki, także zawsze wpadnie dodatkowych parę złotówek na konto. Odpowiedz Link Zgłoś
redlips0 Re: bank 05.09.16, 07:15 Również polecam Bank BZ WBK, przelew 0.50gr, jeśli 5 razy w miesiącu zapłacisz kartą nic za nią nie płacisz. Konto internetowe również posiadają. Odpowiedz Link Zgłoś