Gość: zdrowa kobieta IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.10, 11:20 ideal kobiecego ciala www.thecurvyspot.com/wp-content/uploads/2009/10/crystal-renn.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Buhahaha Re: prawdziwe piekno IP: *.sme.bredbandsbolaget.se 24.07.10, 12:13 I chcesz się w końcu zbliżyć do tego ideału, czy jedynie marzysz o tym? :D Jeśli ten wieloryb jest dla ciebie ideałem kobiecego ciała, to współczuję wszystkim tym, którzy muszą ciebie oglądać. Zobacz sobie jak ta otłuszczona świnia wygląda w innych ujęciach: 1, 2. A jeśli nie możesz dojść do tego, dlaczego żaden facet nie chce na ciebie nawet spojrzeć, to proponuję porównać twój ideał z prawdziwym ideałem kobiety, wg mężczyzn: 1, 2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: prawdziwe piekno IP: *.ip.netia.com.pl 24.07.10, 12:24 koleś ciekawe jak ty wyglądasz,ze to jest Twój ideał!Zawsze piepszycie o ideałąch,ale z czym do ludu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdrowa kobieta Re: prawdziwe piekno IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.10, 16:57 ty czlowieku znowu mnie obrazasz. przeciez ja wiem ze to ty mnie w kazdym watku atakujesz!nie prosilam zeby mnie oceniac tylko chcialam pokazac najpiekniejsza figure na swiecie! na innych ujeciach tez wyglada rewelacyjnie! oczywiscie ze bym chciala tak wygladac przyznaje sie zazdroszcze chociaz i tak mam wielu fanow swojej figury!znowu propagujesz kosciotrupstwo przykre! Odpowiedz Link Zgłoś
2.ana Re: prawdziwe piekno 24.07.10, 17:31 a ja bym jej już zalożyla lańcuch na lodowke ona wygląda okropnie aż sie jesc odechciewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: csw Re: prawdziwe piekno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.10, 18:51 co za cymbał z tego BUHAHAHA!!!! prawdziwy debil!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Buahaha Re: prawdziwe piekno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.10, 16:07 facet, jeśli to są twoje ideały to wyp..dalaj do Afryki czy Azji. Okropne te twoje ideały. Beznadziejne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: prawdziwe piekno IP: *.ip.netia.com.pl 24.07.10, 12:26 fajnie,ze są też takie modelki,a nie tylko te chude przeszczepy,a faceci mają takie puste móżdzki i co widza to zaraz myslą,żeby kazda tak wyglądała!a poza tym znam duzo mężczyzn co wolą puszyste kobietki i to tacy przystojni,ze nie jeden by sie zdziwil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i tylko tyle Z ładnej miski się nie najesz........ IP: *.devs.futuro.pl 24.07.10, 12:30 ....jak jest pusta:) Odpowiedz Link Zgłoś
2.ana Re: Z ładnej miski się nie najesz........ 24.07.10, 12:41 a jak jest brzydka to tracisz apetyt i idziesz do(restauracji) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yhy Re: Z ładnej miski się nie najesz........ IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.10, 13:14 znajdz w swieciu taka mulatke;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Z ładnej miski się nie najesz........ IP: *.ip.netia.com.pl 24.07.10, 13:36 Skoro mowa jest o kształtach, to co się czepiasz karnacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Z ładnej miski się nie najesz........ IP: *.ip.netia.com.pl 24.07.10, 14:56 ładka miska nie musi być pusta a z brzydkiej miski jeść się odechciewa, cokolwiek byś do niej nie włożył Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Z ładnej miski się nie najesz........ IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.10, 20:07 to ideał paszteta a nie kobiecego ciała, jak mozna sie tak zapuscic masakra, jezeli ktos mialby sie za tym czyms obejrzec to chyba poluje na wieloryby i ma pod reka harpun. Toć tego to osobowki bym nie wsadził, chyba bym tirem taką wozil do baru na 30 kebbsów. Autor wątku pewnie jest kaszalotem i szuka poparcia do zapuszczania sie jak prosie. www.zal.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Z ładnej miski się nie najesz........ IP: 109.243.105.* 26.07.10, 20:56 Przykro czytać te wpisy.Tak łatwo oceniacie ludzi, wygląda na to że wygląd jest najważniejszy.Mówienie o kimś że jest wielorybem itp.świadczy tylko o kulturze piszącego. Wstyd :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda 28 Re: Z ładnej miski się nie najesz........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.10, 21:50 panowie!!!! spójrzcie najpierw na siebie, jak sami wyglądacie!!! 90% facetów w świeciu to paszczaki, nie ma nikogo godnego zainteresowania. albo brzuchy piwne, albo niepełne uzębienie, albo spalone lalusie po solarce, albo totalne głąby napakowane mięśniami, albo bezrobotni, albo nudni...itp,itd...żeby znaleźć faceta w świeciu trzeba obniżyć swoje wymagania do krytycznego minimum!!! to jest dopiero żal.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yhy Re: Z ładnej miski się nie najesz........ IP: *.swiecie.vectranet.pl 26.07.10, 22:28 magda28 jebni sie w głowe wiesniaro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d;l Re: Z ładnej miski się nie najesz........ IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.10, 22:33 Chłopcy lubią dziewczynki, a faceci kobiety. Kobieta musi być delikatnie zaokrąglona, miękka z wyglądu, ale jędrna. Wystające gnaty nie są seksone, chyba, że ktoś lubi chłopięce kształty u kobiety. Ideał piękna - Beyonce, Rihanna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :] Re: Z ładnej miski się nie najesz........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.10, 22:39 sa gusta i guscicki. jedni lubia okragle inni szczuple ;) proste! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: prawdziwe piekno IP: 81.219.90.* 27.07.10, 00:53 a ja jestem ciekawy gdzie ona mieszka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: prawdziwe piekno IP: *.swiecie.vectranet.pl 27.07.10, 10:37 Kobieto co Ty się tak przyczepiłaś do jednego tematu??? Pokazywanie zdjęć z tekstem "ta jest piękna", " a ta kościotrup" jest śmieszne i świadczy o Twojej niskiej samoocenie... Każdy ma swój ideał piękna i nie musisz nikomu tłumaczyć co ma mu się podobać a co nie...Myślisz,że jak dasz ludziom lekcje swojej "zdrowej anatomii" to nagle wszystkie puszyste panie będą uważane za piękne a szczupłe za jakieś dziwadło???? Każdy jest jaki jest... Nie podoba się? Nie trzeba patrzeć... Proste Odpowiedz Link Zgłoś