Dodaj do ulubionych

prawdziwe piekno

IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.10, 11:20
ideal kobiecego ciala www.thecurvyspot.com/wp-content/uploads/2009/10/crystal-renn.jpg
Obserwuj wątek
    • Gość: Buhahaha Re: prawdziwe piekno IP: *.sme.bredbandsbolaget.se 24.07.10, 12:13
      I chcesz się w końcu zbliżyć do tego ideału, czy jedynie marzysz o tym? :D Jeśli
      ten wieloryb jest dla ciebie ideałem kobiecego ciała, to współczuję wszystkim
      tym, którzy muszą ciebie oglądać. Zobacz sobie jak ta otłuszczona świnia wygląda
      w innych ujęciach:
      1,
      2.
      A jeśli nie możesz dojść do tego, dlaczego żaden facet nie chce na ciebie nawet
      spojrzeć, to proponuję porównać twój ideał z prawdziwym ideałem kobiety, wg
      mężczyzn:
      1,
      2.
      • Gość: w Re: prawdziwe piekno IP: *.ip.netia.com.pl 24.07.10, 12:24
        koleś ciekawe jak ty wyglądasz,ze to jest Twój ideał!Zawsze
        piepszycie o ideałąch,ale z czym do ludu!
      • Gość: zdrowa kobieta Re: prawdziwe piekno IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.10, 16:57
        ty czlowieku znowu mnie obrazasz. przeciez ja wiem ze to ty mnie w kazdym watku
        atakujesz!nie prosilam zeby mnie oceniac tylko chcialam pokazac najpiekniejsza
        figure na swiecie! na innych ujeciach tez wyglada rewelacyjnie! oczywiscie ze
        bym chciala tak wygladac przyznaje sie zazdroszcze chociaz i tak mam wielu fanow
        swojej figury!znowu propagujesz kosciotrupstwo przykre!
        • 2.ana Re: prawdziwe piekno 24.07.10, 17:31
          a ja bym jej już zalożyla lańcuch na lodowke ona wygląda okropnie aż sie jesc
          odechciewa
        • Gość: csw Re: prawdziwe piekno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.10, 18:51
          co za cymbał z tego BUHAHAHA!!!! prawdziwy debil!!
      • Gość: do Buahaha Re: prawdziwe piekno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.10, 16:07
        facet, jeśli to są twoje ideały to wyp..dalaj do Afryki czy Azji. Okropne te
        twoje ideały. Beznadziejne.
    • Gość: r Re: prawdziwe piekno IP: *.ip.netia.com.pl 24.07.10, 12:26
      fajnie,ze są też takie modelki,a nie tylko te chude przeszczepy,a
      faceci mają takie puste móżdzki i co widza to zaraz myslą,żeby kazda
      tak wyglądała!a poza tym znam duzo mężczyzn co wolą puszyste
      kobietki i to tacy przystojni,ze nie jeden by sie zdziwil
    • Gość: i tylko tyle Z ładnej miski się nie najesz........ IP: *.devs.futuro.pl 24.07.10, 12:30
      ....jak jest pusta:)
      • 2.ana Re: Z ładnej miski się nie najesz........ 24.07.10, 12:41
        a jak jest brzydka to tracisz apetyt i idziesz do(restauracji)
        • Gość: yhy Re: Z ładnej miski się nie najesz........ IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.10, 13:14
          znajdz w swieciu taka mulatke;P
          • Gość: o Re: Z ładnej miski się nie najesz........ IP: *.ip.netia.com.pl 24.07.10, 13:36
            Skoro mowa jest o kształtach, to co się czepiasz karnacji?
      • Gość: :) Re: Z ładnej miski się nie najesz........ IP: *.ip.netia.com.pl 24.07.10, 14:56
        ładka miska nie musi być pusta
        a z brzydkiej miski jeść się odechciewa, cokolwiek byś do niej nie
        włożył
        • Gość: xxx Re: Z ładnej miski się nie najesz........ IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.10, 20:07
          to ideał paszteta a nie kobiecego ciała, jak mozna sie tak zapuscic
          masakra, jezeli ktos mialby sie za tym czyms obejrzec to chyba poluje
          na wieloryby i ma pod reka harpun. Toć tego to osobowki bym nie
          wsadził, chyba bym tirem taką wozil do baru na 30 kebbsów. Autor wątku
          pewnie jest kaszalotem i szuka poparcia do zapuszczania sie jak prosie.
          www.zal.pl
          • Gość: M Re: Z ładnej miski się nie najesz........ IP: 109.243.105.* 26.07.10, 20:56
            Przykro czytać te wpisy.Tak łatwo oceniacie ludzi, wygląda na to że wygląd jest
            najważniejszy.Mówienie o kimś że jest wielorybem itp.świadczy tylko o kulturze
            piszącego. Wstyd :-(
            • Gość: magda 28 Re: Z ładnej miski się nie najesz........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.10, 21:50
              panowie!!!! spójrzcie najpierw na siebie, jak sami wyglądacie!!! 90%
              facetów w świeciu to paszczaki, nie ma nikogo godnego zainteresowania.
              albo brzuchy piwne, albo niepełne uzębienie, albo spalone lalusie po
              solarce, albo totalne głąby napakowane mięśniami, albo bezrobotni, albo
              nudni...itp,itd...żeby znaleźć faceta w świeciu trzeba obniżyć swoje
              wymagania do krytycznego minimum!!! to jest dopiero żal.pl
              • Gość: yhy Re: Z ładnej miski się nie najesz........ IP: *.swiecie.vectranet.pl 26.07.10, 22:28
                magda28 jebni sie w głowe wiesniaro
              • Gość: d;l Re: Z ładnej miski się nie najesz........ IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.10, 22:33
                Chłopcy lubią dziewczynki, a faceci kobiety. Kobieta musi być
                delikatnie zaokrąglona, miękka z wyglądu, ale jędrna. Wystające
                gnaty nie są seksone, chyba, że ktoś lubi chłopięce kształty u
                kobiety. Ideał piękna - Beyonce, Rihanna...
                • Gość: :] Re: Z ładnej miski się nie najesz........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.10, 22:39
                  sa gusta i guscicki.
                  jedni lubia okragle inni szczuple ;)

proste!
    • Gość: ja Re: prawdziwe piekno IP: 81.219.90.* 27.07.10, 00:53
      a ja jestem ciekawy gdzie ona mieszka:)
      • Gość: niunia Re: prawdziwe piekno IP: *.swiecie.vectranet.pl 27.07.10, 10:37
        Kobieto co Ty się tak przyczepiłaś do jednego tematu??? Pokazywanie
        zdjęć z tekstem "ta jest piękna", " a ta kościotrup" jest śmieszne
        i świadczy o Twojej niskiej samoocenie... Każdy ma swój ideał piękna
        i nie musisz nikomu tłumaczyć co ma mu się podobać a co
        nie...Myślisz,że jak dasz ludziom lekcje swojej "zdrowej anatomii"
        to nagle wszystkie puszyste panie będą uważane za piękne a szczupłe
        za jakieś dziwadło???? Każdy jest jaki jest... Nie podoba się? Nie
        trzeba patrzeć... Proste
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka