Dodaj do ulubionych

auto sprowadzone z Belgii

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.10.10, 20:53
Witam. Może ma ktoś doświadczenia z rejestracją auta z Belgii? Jakie są po kolei kroki? Czy to prawda że gdzieś w celulozie można załatwić formalności związane z akcyzą itd. i potem do wydziału komunikacji...?
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: auto sprowadzone z Belgii IP: *.adsl.inetia.pl 17.10.10, 20:56
      w budynku gdzie znajduje się przychodnia na pierwszym piętrze załatwisz wszystko razem z wydziałem komunikacji
    • Gość: wera Re: auto sprowadzone z Belgii IP: *.swiecie.vectranet.pl 18.10.10, 10:43
      dokładnie jak przedmówca podjedź do Agencji Celnej Intra Sad ul.Bydgoska 1 lub zadzwoń tel. 52 33-21-049 ja tam załatwiałem auto z Holandii .Załatwisz wszystko za jednym razem wyznaczą ci datę kiedy masz się zgłosić po tablice .Powodzenia
      • Gość: xyz Re: auto sprowadzone z Belgii IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.10.10, 18:10
        ok dzięki a jak to wygląda u nich cenowo?
        • Gość: wera Re: auto sprowadzone z Belgii IP: *.swiecie.vectranet.pl 18.10.10, 22:55
          zależy od kwoty euro czym droższe auto tym większa akcyza . to liczą jakoś procentowo oni chyba biorą 100 zł ale masz bez latania i na pewno zaoszczędzisz czas i nerwy .
          • Gość: wesoły romek Re: auto sprowadzone z Belgii IP: *.swiecie.vectranet.pl 19.10.10, 19:35
            190 zeta cały kpl. z tablicami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka