tobacco123 05.04.11, 21:02 w przechowie koło poczty powstał nowy kebab. czy ktos ma namiary, tzn nr tel? dobre tam jest jedzonko? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mario638 Re: kebab przechowo 07.04.11, 18:20 Jeśli ktoś jadł niech napisze jaka cena i jak w smaku. Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka974 Re: kebab przechowo 08.04.11, 10:27 bardzo dobre w smaku a i ceny tak jak wszędzie.Wkońcu jakas konkurencja z jedzeniem dla bistro. Odpowiedz Link Zgłoś
mas_koteczka Re: kebab przechowo 09.04.11, 00:09 Przyznaje racje kebab dobry w smaku i cena nie jest wygórowana.Ogólnie jedzenie maja dobre i bardzo miła obsługa... polecam Odpowiedz Link Zgłoś
miki3131 Re: kebab przechowo 09.04.11, 18:01 moze cena jest ok moze tez jest dobre jedzonko i obsluga super ale jak mozna to sprawdzic jak jest czynne do 20 tej a dokladnie o tej godzinie bylam i juz obsluga krzyczy ze nie zrobia czterech kebabow bo jest juz nieczynne nie tak chyba wyrabia sie renome. Odpowiedz Link Zgłoś
ynwanfield Re: kebab przechowo 09.04.11, 20:27 Nie dziwię się że nie zrobili. Jest wyraznie napisane ze do 20 jest lokal otwarty a ty przychodzisz dokladnie o tej godzinie. Każdy chce mieć też wolne, a dziewczyny które tam pracują też przecież potrzebują czasu na włąsne przyjemności. Prosta rada - przyjść w godzinach otwarcia a na pewno nie pożałujesz, bo kebaby i reszta dań które są oferowane jest przepyszna. Odpowiedz Link Zgłoś
first_piesek_leszek Re: kebab przechowo 11.04.11, 13:03 Raz zjadłem i szału nie ma -cena ok 10 zł -mięso pływające w tłuszczu Ogólnie nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
sharkcsw Re: kebab przechowo 11.04.11, 15:03 Byłem parę godzin temu zamówiłem sobie frytki ok leprze niż w trojanie; moja kobieta zamówiła kebaba to nie była zachwycona. Odpowiedz Link Zgłoś
al_exa Re: kebab przechowo 15.04.11, 20:03 a ja kebaba jadlem tam i byl super duzo miesa i nie bylo tluste 7.50 maly czyli normalny a duzy 9,50 polecam Odpowiedz Link Zgłoś
rafal321123 Re: kebab przechowo 06.05.11, 09:37 ja i moi znajomi jedlismy tam kebaba. obsluga swietna, kebaby tez pyszne. bardzo dużo mięska, surowka tez swietna jak i sama bułka. kebaby sa poprostu pyszne Odpowiedz Link Zgłoś
tobacco123 Re: kebab przechowo 24.05.11, 14:34 jak obsługa ta sama, skoro wczesniej tam nie bylo kebaba??? troche niezrozumiale napisales Odpowiedz Link Zgłoś
duzamysz11 Re: kebab przechowo 26.05.11, 21:08 jedzenie moze ok obsluga tez ale znowu wielki powrot agnieszki r slynnej pani z kebaba w galerii wiec gdzie kebab tam agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
mas_koteczka Re: kebab przechowo 27.05.11, 13:07 Drogi/a duzamysz11 mogles/aś powstrzymać się od tego typu komentarzy i nie oczerniać ludzi.Ja np nie znam jak Ty to piszesz "SŁYNNEJ AGNIESZKI R" , więc nie jest chyba az tak słynna.Jeżeli masz z nią jakieś zatargi to nie załatwiaj ich na publicznym forum bo nie do tego ono służy.Ja osobiscie polecam kebaba w przechowie.Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
duzamysz11 Re: kebab przechowo 28.05.11, 22:32 galeria świecie kebab----poczytaj kochana Odpowiedz Link Zgłoś