Gość: Jantoś IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 13.06.04, 22:28 • Bacowa budzi swojego męża w środku nocy. — Jantoś, pchła mi łazi po plecach, złap ją i zatłucz. — Zapal śłatło — doradza zaspany baca. — Jak cię łobaczy, to sama zdechnie ze strachu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jantoś Re: PCHŁA I BACA IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 15.06.04, 18:12 *** Baco, macie w waszej miejscowości jakąś atrakcję dla turystów? - No mielimy, ale niedawno wyszła za mąż za Jontka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jantoś Re: PCHŁA I BACA IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 17.06.04, 22:43 Sprawa w sadzie. Sędzia pyta oskarżonego - górala: - Zawód? - Łoptyk mechanik. - Co? - Łoptyk mechanik! - A co pan robi? - Łoptykam chałpy mechem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jantoś Re: PCHŁA I BACA IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 18.06.04, 22:31 Pasie Baca owce, przechodzi turysta. - Baco, co robicie? - Ano pase łowce. - Baco, a jak Wam powiem ile macie owiec, to dacie mi jedna? - Ano dom, cymu ni. Turysta liczy i po kilku sekundach mówi: - 856. Baca mówi: - Zgadza sie! Turysta bierze jedna owce na ramiona i odchodzi. Baca wola turyste i mówi: - Jak Wom powim kim zescie som, to loddocie mi łowce?! - Oddam! - Ano zescie som Łunijnym Ekspertem łod Spraw Rolnictwa. - Zgadza sie, jak na to wpadliscie?!!! - Ano bo zabraliscie mi psa, a nie łowce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jantoś Re: PCHŁA I BACA IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 20.06.04, 21:31 Dwóch juhasów złapało jeża i spierają sie o nazwę tego zwierzęcia: - To je spilok - mówi pierwszy. - Ni, to je iglok! - odpowiada drugi. Proszą o werdykt starego bace, spilok to czy iglok? - To je ani spilok, ani iglok. To je kolcok! - odpowiada baca. Odpowiedz Link Zgłoś