Gość: COBRA Re: deeczno dyskoteka IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 27.06.04, 22:00 Jaka dyskotek hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
garti Re: deeczno dyskoteka 30.06.04, 19:39 Kiedyś tam było bardzo miło, ale jak jest dziś? He, he... patrząc na ośrodek w Decznie raczej nie można spodziewać się rewelacji. Odpowiedz Link Zgłoś
garydj Re: deeczno dyskoteka 03.07.04, 15:06 a co bys chciał drugi terminal nad jeziorem??czego brakuje tam muza chyba jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
garti Re: deeczno dyskoteka 14.07.04, 14:07 Muza owszem, owszem, ale nieco przeszkadza mi ta pijana dzieciarnia, która podpita siedzi pod ścianami. Zresztą tam nie zmieniło się nic od lat, a szkoda. jakby włożyć w ten lokal nieco kasy, to na pewno ściągnąłby więcej ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
garydj Re: deeczno dyskoteka 19.07.04, 21:16 dzieki za docenienie mojej pracy i mojego kolegi A co do tej dzieciarni mnie tez do denerwuje ale co mam zrobioc próbował interweniowac ale to nie daje skutku zadnego. pozdrawiam gary djmc Odpowiedz Link Zgłoś
garti Re: deeczno dyskoteka 22.07.04, 22:22 Wiadomo, że jak się na czymś robi pieniądze, to trudno z tego zrezygnowac. Pewnie dlatego 15-16-latki są w decznie normalnością, ale tez dlatego nie ma tam na imprezach zbyt wielu ludzi nieco starszych. A szkoda, bo klimat na zabawe jest tam fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
garydj Re: deeczno dyskoteka 23.07.04, 12:50 witam ponownie wiadomo ze starsi jezdzą na inne imprezy bo mają samochody ale cóz zapraszam na imp Odpowiedz Link Zgłoś