06.09.12, 21:34
Czy wie ktoś może gdzie przyjmuje teraz p. Madga, która wcześniej pracowała w Tessie? Chyba że ktoś może polecić innego fryzjera w Świeciu lub okolicy?
Obserwuj wątek
    • ogloszeniaforum Re: fryzjer 06.09.12, 22:34
      a nie otworzyła Ona salonu fryzjerskiego na 10-tego lutego?
      • majczis Re: fryzjer 07.09.12, 22:05
        a wiesz może gdzie dokładnie?
        • olucha_marucha Re: fryzjer 08.09.12, 07:57
          Na 10-lutego, tak gdzieś w połowie długości starego cmentarza, stosunkowo niedawno został otwarty salon fryzjerski "Awangarda". to chyba tam.
          • ogloszeniaforum Re: fryzjer 09.09.12, 16:31
            tak dokładnie w połowie ulicy 10 lutego (droga koło cmentarza) ale terminowo to cieżko - jeżleli chodzi o soboty :)
    • fryzjer_mlody Re: fryzjer 20.09.12, 22:36
      Zapraszam do salonu Beaty Żurek wojska polskiego ^^ warto wydac nieco wieksza kwota a efekt niepowtarzalny !
      • cch157c Re: fryzjer 05.12.12, 22:25
        ma ktoś namiary na Magde Żurek-fryzjerka która przyjmuje na wojska polskiego
      • 2.ana Re: fryzjer 06.12.12, 19:47
        fryzjer_mlody napisał(a):

> Zapraszam do salonu Beaty Żurek wojska polskiego ^^ warto wydac nieco wieksza k
        > wota a efekt niepowtarzalny !
        kacper ty to jestes oddany pracownik pewnie pani zurek do dzisiaj nie moze pogodzic z twoim odejsciem
    • herlock_szolms78 Re: fryzjer 01.10.12, 20:04
      Podaje numer do Pani Magdy
      salon AWANGARDA numer 603 818 055
      • papierowe_serce Re: fryzjer 15.10.12, 17:05
        a wiecie ile bierze za pasemka?
    • 4katarzyna1970 nie polecam awangardy w świeciu 04.09.14, 14:15
      Właścicielka Magda nie zna się na farbwaniu włosów, niestety nie potrafi doradzić i dobrać odpowiedniego koloru do typu urody klientki. Zapragnęłam lekko przyciemnić włoski, nawet przyszłam ze zdjęciem aktorki, tymbardziej że moje włosy są podatne na zabiegi fryzjerskie i nigdy nic im nie było. Niestety, stało się;( były prawie czarne, a pod światło zielone. Jakim cudem się pytam?! Zmieniłam fryzjera, myślałam że wyjdzie ok, jestem zawiedziona! NIE POLECAM AWANGARDY!
      • olaboga.ltd Re: nie polecam awangardy w świeciu 04.09.14, 22:10
        Nie podoba mi się Twoja fryzura ani kolor włosów .Zmiana wypadła bardzo niekorzystnie.Szkoda bo poprzednio było ok .Mam nadzieję że coś z tym zrobisz bo nie mogę na to dłużej patrzeć.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka