Dodaj do ulubionych

telewizja cyfrowa Netia

27.09.12, 20:07
czy ktoś ma problemy z oglądalnością w/w telewizji.Chodzi mi o to że brak telegazety ,telewizji lokalnej i dekoder samoczynnie się wyłącza kilka razy dziennie. monity do netii nic nie dają ,na technika czekam juz dwa tygodnie
Obserwuj wątek
    • swiecie-ecie Re: telewizja cyfrowa Netia 28.09.12, 10:18
      Netia nie ma już swojej kablówki w Świeciu, całą sieć przejęła vectra - ja mieszkam w domku i też mam vectre (był ich przedstawiciel i przepisałam umowę). Jak masz problemy z dekoderem musisz to u nich zgłosić a nie w Netii. A sporo kanałów, w tym te lokalne, oglądasz na wyłączonym dekoderze - oczywiście jak masz dobrze podłączony.
      • broda2509 Re: telewizja cyfrowa Netia 28.09.12, 10:54
        nie chodzi mi o kablówkę tylko o telewizje cyfrową.Ja tez miałem Vectrę ale zadzwoniła do mnie Netia z propozycją telewizji cyfrowej i ja głupi sie zgodziłem i od tej pory mam same problemy z jakością odbioru tzn;brak telegazety,programu lokalnego,dekoder sam się kilkakrotnie w ciągu dnia resetuje.
        • ian-usz Re: telewizja cyfrowa Netia 28.09.12, 13:36
          a gdzie Ty w ogóle mieszkasz?
          • broda2509 Re: telewizja cyfrowa Netia 28.09.12, 18:23
            a co ma do tego miejsce zamieszkania?(centrum Świecia)
            • ian-usz Re: telewizja cyfrowa Netia 29.09.12, 14:23
              W Świeciu nie ma Netii. Z tego co wiem, chodzą jacyś panowie i oferują telewizję cyfrową. Na pewno to jest Netia?
              • vanmakaron Re: telewizja cyfrowa Netia 29.09.12, 14:46
                W Świeciu jet Netia.Oferowano mi taką telewizję.
                • apetizer Re: telewizja cyfrowa Netia 29.09.12, 17:07
                  jest w swieciu netia, dpstajesz ten ich smieszny modem ( czarne pudło) masz z tego telewizje i internet( router)
                  musisz zgłaszac do bólu zeby to naprawili, bo w koncu za to płacisz....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka