fighter1611 03.02.13, 14:43 Witam państwa zastanawiam się nad zmianą dostawcy internetu na vectrę,chodzi o internet 40 mb za 69 zł .Proszę o opinie na temat dostawcy tego internetu Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamooflash Re: internet vectra !!! 03.02.13, 18:26 Mam 16Mb za 43zł. Śmiga bez zastrzeżeń! Ani razu nie miałem awarii. Odpowiedz Link Zgłoś
gabirella Re: internet vectra !!! 03.02.13, 19:23 Tak to prawda jestesmy zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
shaqattack1982 Re: internet vectra !!! 04.02.13, 21:05 ja mam 8 m/b i śmiga bez problemu, nigdy sie na nich nie zawiodlem:) a jak nie ma raz na ruski rok dostepu do neta wystarczy modem zresetować bo virus może atakować, polecam bardzo Vectrę:) Odpowiedz Link Zgłoś
monte2001 Re: internet vectra !!! 12.02.13, 21:20 Ja też polecam, ceny znośne:-) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr2_pl Re: internet vectra !!! 03.03.13, 14:22 fighter1611 napisał: > Witam państwa zastanawiam się nad zmianą dostawcy internetu na vectrę,chodzi o > internet 40 mb za 69 zł .Proszę o opinie na temat dostawcy tego internetu > Pozdrawiam Nie znam Vectry i trudno powiedzieć mi coś o ich ofercie. Ważniejsza jest prędkość zwrotna. Co z tego, że będziesz miał 40Mb jak ruch zwrotny sieci będzie malutki, np. 512 kb ? To jest razem powiązane i mimo niezłej prędkości wejściowej nie wykorzystasz jej w pełni. Odpowiedz Link Zgłoś
raadziulek Re: internet vectra !!! 05.03.13, 08:35 Powiedz mi piotr2_pl do czego jest zwykłemu userowi "ruch zwrotny sieci " na poziomie 40Mb!? Zwykły zjadacz chleba, moim zdaniem może zadowolić się małymi prędkościami wychodzącymi, chyba że wysyła codziennie TB danych. Jeśli potrzebujesz internetu do zwykłych czynności tzn. poczta itp. to jak najbardziej internet z Vectry jest bardzo dobrym rozwiązaniem. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
piotr2_pl Re: internet vectra !!! 05.03.13, 16:10 @raadziulek, ruch zwrotny sieci jest bardzo ważny, choćby przy grach online, czy komunikacji z serwerem stron internetowych i nie tylko... Nie dalej jak wczoraj przycinał mi się Skype z kamerką w rozmówkach z USA. Znajomi mają łącze 100 na 100Mb, ja w Polsce jedynie 10Mb na 516Kb. Mój systemowy monitor ruchu sieciowego wykazywał mi zapchanie wyjścia przy tych parametrach. Odpowiedz Link Zgłoś