magdalencja90 15.07.13, 16:48 www.plotek.pl/plotek/56,79592,14259815,Angelina_Jolie_jest_POTWORNIE_chuda__Wazy_tylko_41.html#Cuk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anuska19871 Re: niedo wiary 15.07.13, 23:17 Widzę że pomimo czasu w dalszym ciągu masz problem ze szczupłymi kobietami. Gdybyś ten czas wykorzystała na sport a nie próbowanie podbudowania siebie na forum dawno mialabys wymarzoną figurkę... Odpowiedz Link Zgłoś
romaniaturk Re: niedo wiary 16.07.13, 10:11 Nie próbuj z nią dyskutować. Jak ktoś tylko na plotku przesiaduje i szuka sensacji w postaci pomówień kobiet o zbyt niską wagę, to jak ma reagować, porównując je do swoich 75 czy 85 kg? :) Po ilości wątków które tutaj rozjątrzyła, widać wyraźnie, że ma po prostu fobię na tym punkcie. Mając ciało jak balonik uważa, że wszystkie szczuplejsze od niej kobiety, to kościotrupy. Cały czas musi sobie udowadniać, że tłuste cielsko ma swój procencik fanów. :) Ciekawe, ile razy w tym roku była na plaży? :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdalencja90 Re: niedo wiary 16.07.13, 12:31 nie wie pani jak wygladam i nie zycze sobie obmawiania i oskarzania ! kobiece ksztalty i sexi wyglad to nie kosci tylko piersi i biodra !! nie wie pani ile waze i nie bede o tym mowic publicznie ciekawe ile pani wazy jak jest pani taka madra ? Odpowiedz Link Zgłoś
anuska19871 Re: niedo wiary 24.07.13, 14:36 magdalencja90 napisała: > nie wie pani jak wygladam i nie zycze sobie obmawiania i oskarzania ! kobiece k > sztalty i sexi wyglad to nie kosci tylko piersi i biodra !! nie wie pani ile wa > ze i nie bede o tym mowic publicznie > ciekawe ile pani wazy jak jest pani taka madra ? A niby osoby szczupłe nie mają piersi ani bioder??? Mają mniejsze ale za to sprawne:):) Odpowiedz Link Zgłoś
magdalencja90 Re: niedo wiary 16.07.13, 12:35 ciezko pracuje i nie mam czasu na plaze i nie ma pogody Odpowiedz Link Zgłoś
romaniaturk Re: niedo wiary 16.07.13, 14:47 > ciezko pracuje i nie mam czasu na plaze > i nie ma pogody Przestań bredzić, dziewczyno. Pogody nie ma od kilku dni raptem, a przez poprzednie kilka tygodni nie chodziłaś, bo ciężko pracujesz? Od kiedy w Polo Markecie pracuje się po 16 godzin każdego dnia? :) Każda wymówka jest dobra, żeby nie musieć się wstydzić wałków na plaży. :) Na siedzenie na pudelku i innych plotkach masz czas, ale już na plaże nie? No to fascynujące masz życie. Tylko pozazdrościć hejtowania w sieci na temat kobiet z innymi sylwetkami niż te większe od mężczyzn. :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdalencja90 Re: niedo wiary 22.07.13, 15:19 nie wie pani gdzie pracuje ! to kulfon mi kiedys probowal wmowic ze praca hanbi ale niech sobie wszyscy zapamietaja ze zadna praca nie hanbi ! jakos trzeba zarobic na zycie wyjazd na plaze i plazowanie zajmuje wiecej czasu niz przeczytanie artykulu gdyby pani nie wiedziala Odpowiedz Link Zgłoś
romaniaturk Re: niedo wiary 22.07.13, 21:34 I to był jeden jedyny artykuł, który przeczytałaś w tym plotkarskim serwisie? Akurat włączyłaś przeglądarkę i tak trafiłaś na te farmazony, na które jak dziecko dałaś się nabrać? :) I szybciutko wkleiłaś link na forum, żeby tylko zdążyć do tej swojej ciężkiej pracy, w której spędziłaś znowu 72 godziny non-stop i biedna, znowu nie mogłaś pojechać na plażę? Wszyscy dobrze wiedzą, dlaczego gros otyłych ludzi nie spędza czasu w miejscach, w których zwyczajowo zdejmuje się ubranie. Odpowiedz Link Zgłoś
anuska19871 Re: niedo wiary 24.07.13, 14:40 magdalencja90 napisała: > ciezko pracuje i nie mam czasu na plaze > i nie ma pogody Ostatnio słyszałam wypowiedz matki ktora tlumaczyla otyłość syna w Sadzie cyt."moj syn jest otyły bo nie ma siły wychodzić z domu, ale jeszcze 2 lata temu wychodził z psem i to mu nie pomagało" Każda wymówka jest dobra dla grubasków, to nie ma pogody, to nie ma siły, to mam dużo pracy i tak w kólko... Znam grubasków którzy akceptują samych siebie i dzięki temu każda inna osoba ich akceptuje. Może jakas terapia by Pani pomogła?? Odpowiedz Link Zgłoś
magdalencja90 Re: niedo wiary 16.07.13, 12:29 witam pania ! nie rozumiem o co chodzi nie znam pani ani pani mnie i nie wie pani jaka jestem i jak wygladam ! nie zycze sobie takiego obmawiania gdyby to bylo normalne to by nie pisali o tym artykulow ! a jak widac wszyscy sa w szoku i sie dziwia ze jeszcze chodzi po tym swiecie ! tyle mozna wazyc ale jak sie jest dzieckiem a nie doroslym Odpowiedz Link Zgłoś
romaniaturk Re: niedo wiary 16.07.13, 14:51 > nie znam pani ani pani mnie i nie wie pani jaka jestem i jak wygladam ! nie zyc > ze sobie takiego obmawiania Już wszystkim na forum swego czasu opowiadałaś ile ważysz i jak wyglądasz, więc nie bełkocz, że cię nie znamy. :P > gdyby to bylo normalne to by nie pisali o tym artykulow ! a jak widac wszyscy s > a w szoku i sie dziwia ze jeszcze chodzi po tym swiecie Poczytaj dobrze komentarze. Ta rzekomo nowa waga Angeliny, to bzdura wyssana z palca. Tego oczywiście sobie nie wyobrażasz. Dla Ciebie ważne są tylko debilne nagłówki plotkarskich serwisów, którym w okresie letnim poczytność leci na łeb, i muszą ratować się takimi bzdurami, żeby przyciągnąć czytelników. :) Ale czego ja się spodziewałam po kimś, kto pisze "niedo wiary"? :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdalencja90 Re: niedo wiary 22.07.13, 15:22 nigdzie nikomu nie opowiadalam ile waze ! wygladu sie nie wstydze i sie ciesze ze jestem dla wiekszosci taka atrakcyjna widze jak mezczyzni namnie patrza ! Odpowiedz Link Zgłoś
romaniaturk Re: niedo wiary 22.07.13, 21:45 O ile dobrze pamiętam, zdradziłaś tu kiedyś rozmiar swojej sukni ślubnej. Nie kłam teraz, bo wtedy trzeba było wziąć pod uwagę, że być może komuś się przypomni Twój powód najeżdżania na szczupłe kobiety i nazywania ich kościotrupami, jak onegdaj to czyniłaś. A propos. Ja też widzę jak mężczyźni patrzą na grube kobiety. W 99% wypadków z obrzydzeniem, tak więc nie sugeruj się za bardzo takimi spostrzeżeniami. Dla Twojej wiadomości, istnieje bardzo mały odsetek mężczyzn, zwanych „wypasaczami”, których podniecają kobiety o obfitych kształtach. Dla nich im grubsze tym lepsze. Jednak w kwestii upodobań seksualnych, takie uwielbienie nie jest niczym normalnym. :) Twoje reakcje na szczupłe sylwetki, noszą znamiona fobii. Jeśli uważasz, że jest Ci dobrze z sadełkiem i to czyni Cię atrakcyjną, to Twoja sprawa. Po co więc wylewasz tu swoje żale na temat, który Ciebie nie dotyczy? Żyj w swoim świecie, w którym nie ma sportu i dbania o sylwetkę, tylko przesiadywanie przed telewizorem z paczką ciastek. Nikt Ci przecież tego nie broni. Nie wmawiaj jednak ludziom co ma się im podobać, a co nie. To jest sprawa indywidualna i jeśli nie znosisz krytyki pod własnym adresem, to skończ wreszcie krytykować sylwetki innych. Odpowiedz Link Zgłoś
anuska19871 Re: niedo wiary 24.07.13, 14:49 romaniaturk napisała: > A propos. Ja też widzę jak mężczyźni patrzą na grube kobiety. W 99% wypadków z > obrzydzeniem, tak więc nie sugeruj się za bardzo takimi spostrzeżeniami. Dla Tw > ojej wiadomości, istnieje bardzo mały odsetek mężczyzn, zwanych „wypasacz > ami”, których podniecają kobiety o obfitych kształtach. Dla nich im grubs > ze tym lepsze. Jednak w kwestii upodobań seksualnych, takie uwielbienie nie jes > t niczym normalnym. :) > Twoje reakcje na szczupłe sylwetki, noszą znamiona fobii. Jeśli uważasz, że jes > t Ci dobrze z sadełkiem i to czyni Cię atrakcyjną, to Twoja sprawa. Po co więc > wylewasz tu swoje żale na temat, który Ciebie nie dotyczy? Żyj w swoim świecie, > w którym nie ma sportu i dbania o sylwetkę, tylko przesiadywanie przed telewiz > orem z paczką ciastek. Nikt Ci przecież tego nie broni. Nie wmawiaj jednak ludz > iom co ma się im podobać, a co nie. To jest sprawa indywidualna i jeśli nie zno > sisz krytyki pod własnym adresem, to skończ wreszcie krytykować sylwetki innych > . To jest chore co ona wypisuje. Nie jestem szczupła bo to się podoba mojemu facetowi ale dlatego że lżej się żyje, można korzystać z życia na całego. Wiem co mówie bo należałam kiedys do grubasków, jakikolwiek sport to męka!!! Wyjście na plaże to wstyd, nawet konno nioe mozna pojezdzic bo sadło skacze góra dół....A teraz? Mogę dosłownie wszystko:):) Polecam:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
magdalencja90 Re: niedo wiary 22.07.13, 21:11 powiedzialam prawde a pani nie umi sie teraz przyznac do bledow ! taka jest prawda teraz wszyscy to widza Odpowiedz Link Zgłoś
romaniaturk Re: niedo wiary 22.07.13, 21:29 Dziewucho, a do jakich błędów ja się mam „umić” przyznawać? Odpowiedz Link Zgłoś
romaniaturk Re: niedo wiary 16.07.13, 14:53 I nie trudź się już z odpisywaniem, bo jeszcze się zapocisz. :) Mam gdzieś dalsze dysputy ze sfrustrowaną dziewuchą, która swoje lenistwo w kwestii utrzymania atrakcyjnej sylwetki, leczy takimi sposobami jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalencja90 Re: niedo wiary 22.07.13, 15:25 nie wiem o czym pani mowi i troche szacunku jestem kobieta ! jak ktos sie nie poci to jest chory Odpowiedz Link Zgłoś
romaniaturk Re: niedo wiary 22.07.13, 21:34 Więcej ciała, większa powierzchnia skóry, więcej potu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
anuska19871 Re: niedo wiary 24.07.13, 14:44 magdalencja90 napisała: > witam pania ! nie rozumiem o co chodzi > nie znam pani ani pani mnie i nie wie pani jaka jestem i jak wygladam ! nie zyc > ze sobie takiego obmawiania > gdyby to bylo normalne to by nie pisali o tym artykulow ! a jak widac wszyscy s > a w szoku i sie dziwia ze jeszcze chodzi po tym swiecie ! tyle mozna wazyc ale > jak sie jest dzieckiem a nie doroslym A Pani czyta te głupoty i w to wierzy? Bo nagle jakies glupie nastolatki robią szał??? Wie Pani kto to pisał z w jakim celu? Może warto poczytać o pracy w tych portalach-zapłacą jak ktos wejdzie np. 100000 razy. Każdy pisze co chce by zarobić na chleb... Odpowiedz Link Zgłoś