1paulinapr 29.08.13, 19:04 Witam. zna ktos kogos dobrego i nie az tak drogiego do strojenia sali i kosciola na slub i wesele.? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulittoo Re: Strojenie sali 29.08.13, 22:38 elo a kupujesz wszystko sama czy szukasz kogoś co ma swoje materiały ??? Odpowiedz Link Zgłoś
1paulinapr Re: Strojenie sali 30.08.13, 21:59 hej. wlasnie szukam kogos kto bedzie to wszystko mial, ale nie wiem jak mnie to wyjdzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
1paulinapr Re: Strojenie sali 31.08.13, 10:31 najbardziej interesuje mnie jakas firma, albo osoba bardzo znajaca sie na rzeczy , majaca swoje obrusy , swieczniki itp do strojenia. Czas mnie nagli , bo jeszcze nie mam tego zalatwionego a slub w czerwcu :) Odpowiedz Link Zgłoś
swiecianka2030 Re: Strojenie sali 09.09.13, 22:59 Witam. Kilka razy widzialam dekorację firmy z Gruczna bardzo ciekawa aranżacja w estetyczne wykonanie, ceny atrakcyjne. Dużo negatywów słyszałam na temat firmy galkon z Drzycimia. Faktycznie kuzynka miała te firmę i niestety nie ma co podziwiać. Dekoracja droga i nieciekawa. Może była modna 15 lat temu:) No ale cóż nie wszystkim zależy by być na "topie" i niestety nie wszyscy potrafią robić ładnie. Kontakt bardzo chłodny i arogancki - odradzam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tyna25 Re: Strojenie sali 13.10.13, 19:34 polecam siostrę Pana Chudego z gruczna. Stroiła 2 sale na moje wesele i byłam z tego bardzo zadowolona!! Odpowiedz Link Zgłoś