yyy.aaa 12.10.13, 16:58 Hej mam pytanie... w sklepie jarzab na ulicy Grzymislawa pracuje dziewczyna o imieniu Karolina i jest bladynka i tyle o niej wiem:( moze ktos pomoze?? Skad jest moze ktos wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
co-rel Re: Bladynka z jarzaba 12.10.13, 17:42 Rozejrzyj Ty się lepiej za jakąś książką, a nie za kobietami. Rzadko która lubi nieuków. Blondynka a nie błądynka! Odpowiedz Link Zgłoś
olucha_marucha Re: Bladynka z jarzaba 12.10.13, 18:03 A może "bladynka" to po prostu określenie bladego lica wspomnianej dziewczyny ;) ? Odpowiedz Link Zgłoś
aecie Re: Bladynka z jarzaba 13.10.13, 13:42 Ja znam Karolinę, dlaczego pytasz o nią? Odpowiedz Link Zgłoś
yyy.aaa Re: Bladynka z jarzaba 13.10.13, 14:45 Poniewaz przychodze tam codziennie i wychodzac mysle o niej ma ladny usmiech i chcial bym cos o niej sie dowiedziec... Jest gdzies z okolicy?? Odpowiedz Link Zgłoś
aecie Re: Bladynka z jarzaba 13.10.13, 14:51 Mieszka bardzo blisko Jarząba i jest zamężna tyle mogę powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
yyy.aaa Re: Bladynka z jarzaba 13.10.13, 14:55 Chyba nie mowimy o tej samej osobie... pracuje tam od nie dawna, bardzo mloda - i juz zamezna?? Nie widzialem u niej obraczki... Odpowiedz Link Zgłoś
dolna-pa Re: Bladynka z jarzaba 15.10.13, 16:11 Gdzie znajduje się wspomniany "Jarząb", żeby można zobaczyć tę cudowną blondynkę? Odpowiedz Link Zgłoś