gosciu93 04.06.17, 11:57 Jak oglądam co się wydarzyło w Londynie zaraz przypomina mi się zajście w Tesco, kiedy to muślini ganiali po całym sklepie z maczetami i jeszcze za to dostali parodobową ochronę oa naszej policji.Bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wow1950 Re: zamach w Londynie 04.06.17, 17:13 Ja dziekuję co tam we Francji się dzieje na drodze do portu w dzień, bo w nocy to chyba nikt tam się nie porusza... chyba ,ze czołgiem lub amfibią !!! Filmik - Węgierski kierowca nagrał moment spotkania z emigrantami ... www.youtube.com/watch?v=W79b-dxTSo4 Teksty : "Wasze kobiety walczą przeciwko terrorystom z karbinami karabinami maszynowymi " "Oni wyciągają tego goscia z kabiny czy co się dzieje?" I inne teksy buahahh: "Odczepcie się ode mnie sku...ny, bo was przejadę." "Jeden z nich jest na ciężarówce... " "Jeśli wyjdę to potnę go na śmierć, przysięgam. Dźgnę tego szczura moim taktycznym nożem." "Lachociągu idioto ,ku..wa. " Odpowiedz Link Zgłoś
maxima3000 Re: zamach w Londynie 18.06.17, 09:47 To jest tzw. Poprawność Polityczna tworzona przez lewaków..NP. w Szwecji gwałty wykonane przez uchodżców traktowane są jako incydenty i sądy masowo uniewinniają kolorowych argumentując "nie wiedział",albo "ciężko stwierdzić który z uchodżców zaczął pierwszy gwałcić"..W Niemczwch pare miast już jest poza kontrolą państwa-są tzw. strefy zamknięte,gdzie niemiecka policja nie wjeżdża..Szwecja,Francja,Norwegia,Niemcy-te państwa za 10 lat będą kolebką zamachów,gwałtów,bezprawia.Co gorsza niepokojące sygnały nadchodzą z Francji oraz Niemiec,gdzie do wojska i do policji powoływani są muzułmanie-niezbyt werifikowani..Dlatego Donald Trump wycofuje bazy z Francji,Niemiec i przenosi do Polski,gdyż wie,że na tych krajach nie można już polegać.Polacy się skłóceni politycznie-ale jeżeli chodzi o islamizacje Polski mówimy jednym głosem-w sondażach ponad 80% jest przeciwko przyjmowaniu wyznawców Allaha..Gdy będzie referendum mam nadzieje,że podobnie wypadnie jak w sondażach...Oczywiście fani Nowoczesnej,PO i KODU na złość zagłosują za przyjęciem..Bo oto im chodzi-wpuścić muzułmanów,skłócić naród-i liczyc na zamach ze skutkiem śmiertelnym-wtedy będą mogłu oskarżyć rząd o "niepanowanie nad obronnością Polaków".Pamiętajcie-muzułmanie od najmłodszych lat szkoleni są aby nabrać jak najwięcej nienawiści dla "niewiernych",a w szkołach nawet mówiono,że białą kobiete można gwałcić,gdyż niż nie znaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
wow1950 Re: zamach w Londynie 19.06.17, 22:50 Tak pójdziemy glosować, bo Dokładnie jak to wejdzie to juz nie wyjdzie i nas wypierdzielą te araby z PL. Chyba zle tłumaczy, jak to jest na serio to ręce opadają. buahaaaaaa Moje jądra są spuchnięte Uchodźcy domagają się sexu - www.youtube.com/watch?v=el-eEK4bnzM Odpowiedz Link Zgłoś