Gość: CCH IP: 81.210.32.* 10.08.05, 17:47 Jexdzi ktoś u Was na desce ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: CCH Re: Deskorolka IP: 81.210.32.* 16.08.05, 17:31 tak myslalam że u was lipa z z bardziej "wygórowanym" hobby hehee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bikerenko Re: Deskorolka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 19:18 Powiedzial ten co ma problem z wykonaniem oli'ego!!!! Faktycznie deskorolka to sport dla elity i naprawde trzeba miec tatusia w sejmie zeby pozwolic sobie na kawałek sklejki i przymocowac 4 kółka! Naprawde kolego podziwiam Cie za hart ducha i za niezliczoną ilość gotówki włożoną w każdą krople smaru na kółka! Osobiście jeżdże na snowboardzie juz szósty rok i żadne deskorolki czy narty nie dają takiej adrenaliny i szybkości. Upadki są bolesne ale motywujące!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCH Re: Deskorolka IP: 81.210.32.* 16.08.05, 23:42 hehehe dobre .... <peace> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LenferDook Re: Deskorolka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 01:29 sporo ludzi jezdzi na desce zwlaszcza mlodych >>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biedrona Re: Deskorolka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 14:10 Jest jedna paczka hip-hopów skejtów którzy podczas swojego życia (ćwierćwiecze) próbowali chyba wszystkiego co wiąże się z szerokimi spodniami! Ciężko już mi wymieniać wszystkie sporty ale napewno były rolki, deski, roweryki nie wiem czy snowboard ale wcale bym sie nie zdziwił no i teraz robią szoł z muzyką HH! Wszystko jest dla ludzi i wszystkiego trzeba spróbować! To jest fajne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodo Re: Deskorolka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 09:43 pozdraiwiam XXXX zapaleńców, którzy starja sie na ul Wodnej, jeszce raz chyle czoła, maci e racje trzeba miec pasje w zyciu , p.s. widziałem paru kolesi na extra jednosldach, tylko ze nie widziałem trików (szkoda) tez EXTREEEEEEEEEEEEEEEEMMMMMMMMMMMM!!!!!!! POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś