Dodaj do ulubionych

Debilizm forumowiczów

23.08.05, 07:10
Zaglądam na to forum i dziwię się debilizmem podejmowanych tematów
Podniecacie się jakimś imbecylem sprzedającym kotlety . Sam sobie
niech sprzeda . Majka ? Zwykła raszpla , mam żonę ładniejszą i 10000
razy mądrzejszą .
Może jakiś sensowny wątek ? Ostatnio przeczytana ciekawa książka ?
Pozdrawiam cobrę i resztę normalnie myślących
Obserwuj wątek
    • cobraswiecie Re: Debilizm forumowiczów 23.08.05, 08:52
      Widzisz-zdarza sie kilka osób,które np.sa zabujane w tej S.Majce i pewnie dlatego takie bzdury wypisuja.Musi być kilku takich co...
      • cobraswiecie Re: Debilizm forumowiczów 23.08.05, 08:53
        Pozdro!
        • Gość: Modlicha Re: Debilizm forumowiczów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 12:08
          hmm watek ostatnio przeczytanych ksiazek jestem w stanie podjac chociaz wiele
          osob mnie za debilke ma...Jak na wakacje to za trudna lektura sie zabralam bo
          za trylogie obozowa Imre Kertesz tj."Los utracony", "Fiasko" i "Kadysz za
          nienarodzone dziecko" autor zosatal uznanay za pisarza ludzi bez losu...laureat
          Nagrody Nobla...polecam ale nie jest to literatura mila lekke i przyjemna...a z
          rzeczy milych i przyjemnych to na plazy zaczytuje sie w Tomasza Piątka autora
          kilku naprwade dobrych ksiazek w tym "Heroiny" i najnowszej pt. "Nionio" jego
          ksiazki przepelnione sa metaforami i sa troche schizolskie ale to pozosatlosci
          Piątaka po uzalenieniu od narkotykow... aha do poduszki czytana jest mi
          fantasatyka i po raz chyba setny niezmordowany Sapkowski...
          • Gość: Świątuś Re: Debilizm forumowiczów IP: *.system / *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 13:03
            ..ja na początek dnia to wrzucę.. kyau.. może coś mocniejszego ostatnimi czasy
            to: John Marks- update może jeszcze Marcel Woods! Na luza to wpada w gusta
            Matys i może Marc Van Linden.. ale i tak wybitnymi pozostaną panowie Jordan i
            Baker.. oraz The Matrix. Polecam także tak znanych jak Carl Cox i panów z
            holandii takich jak Tiesto, Ron van den Beuken oraz kilku niemców jak Ronski
            Speed i K-Tronic.. a dlatych, którym będzie mało pozostaje Aquagen i Westbam:P
            to tak z mojej bibioteczki..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka