Dodaj do ulubionych

Turnieje...

22.09.05, 09:57
Mam pytanie czy interesowałaby kogoś gra w piłkę nożną? Powiedzmy że każdy
kolowałby jakąś ekipę i ugadywalibyśmy się na mecze? W tym temacie moglibyśmy
się umawiać o której, gdzie, jak i ile osób w drużynie??? Eli i Cobra co wy na
to ??? Pozdro !!!
Obserwuj wątek
    • elias26 Re: Turnieje... 22.09.05, 10:00
      eli moze pobiegac :)
      • cobraswiecie Re: Turnieje... 22.09.05, 10:15
        Cobra nie potrafi grać-może kibicować...
        • Gość: LenferDook Re: Turnieje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 11:09
          ja mam chetna ekipe,z przyjemnoscia pogramy
          • elias26 Re: Turnieje... 22.09.05, 18:02
            data i miejsce spotkania, u mnie obecna sobota odpada ale w niedziele moge zagrac !
            • Gość: LenferDook Re: Turnieje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 19:16
              odpadaja 2 weekendy najblizsze,ale z mila checia pogram
              • czerstwy.stefek Re: Turnieje... 22.09.05, 19:32
                Ja z ekipy mam tylko dj'a_rachelę, ale myslę, że w sobotę/niedzielę mógłby
                wpaść, bo ja zagrałbym na pewno:) Jak brakuje Wam rasowego attacante, to dajcie
                znać:)
                pozdro!!!
                • elias26 Re: Turnieje... 22.09.05, 20:21
                  przyda sie kazdy łamacz piszczeli :)
                  • bloody5 Re: Turnieje... 22.09.05, 20:40
                    Eli to dzwon po "cyborga" hehehe
                    No pograć możemy..jaja zawsze są jak gramy hehehe
                    • cobraswiecie Re: Turnieje... 22.09.05, 20:48
                      Jakie jaja-Zawsze dobrze sędziuje:)
                      • Gość: kibic02 Re: Turnieje... IP: *.adsl.inetia.pl 22.09.05, 21:08
                        A gdzie ten meczyk, przyjdę pokibicować :)
                        • czerstwy.stefek Re: Turnieje... 22.09.05, 21:30
                          No to gdzie gramy i o której? :-)
                          Kurde, czuję "głód piłki" :P
                          • bloody5 Re: Turnieje... 22.09.05, 22:11
                            mecze zazwyczaj są na polanie (gubałówa), a przy większej ekipie można iść na
                            stadion, albo na zamkowe boisko...
                            • dj_rachela Re: Turnieje... 22.09.05, 23:04
                              Też czuję "głód piłki", kilka lat nie grałem i korki zawiesiłem na kołku, czas
                              najwyższy zdjąć je z tamtąd i połamać komuś kilka goleni zabójczymi wślizgami:-
                              P hehe Żartuje! Jestem raczej "lisem" pola karnego ( Frankowski) w połączeniu z
                              majstersztykiem główkowania i wzrostem (Jana Kollera):-) Dajcie znać do jutra
                              to będziem szykowali się na potyczke!!
                              • cobraswiecie Re: Turnieje... 23.09.05, 06:46
                                Bez zadnych fauli prosze.Gdzies mi się zgubiła zółta kartka i nie bede pobłażliwy bo ostała się tylko czerwona...
                                • czerstwy.stefek Re: Turnieje... 23.09.05, 09:01
                                  Ja gram na pograniczy faulu, ale zawsze zgodnie z przepisami:P
                                  Też lubuję się w akcjach ofensywnych, można by rzec, że urodziłem się w polu
                                  karnym przeciwnika. Kwintesencją mojej gry jest pająk spadający z górnego rogu
                                  bramki po atomowym uderzeniu w stylu Tarasiewicza i kultura gry Craiga
                                  Bellamy'ego:P
                                  Dajcie znać, kiedy gramy, to se kupię jakies trampki!
                                  Pozdro.
                                  P.S.
                                  Sędzia liście pompować:P
                                  • cobraswiecie Re: Turnieje... 23.09.05, 09:08
                                    Sędzia wyczuł już zawodników ze słabymi nerwami.Jestes pierwszy w drodze po czerwoną kartke;)

Moja strona: www.pierluigicollina.it/
                                    • bloody5 Re: Turnieje... 23.09.05, 12:08
                                      Cobra szykuj buty Ze Roberto i zaczynamy zgrupowanie kadry heheheh...no cholera
                                      musimy zagrać !!!
                                      • cobraswiecie Re: Turnieje... 23.09.05, 14:32
                                        Ze Roberto juz wydałem,,,Zagrac mozna ale skąd skład załatwić?
                                        • czerstwy.stefek Re: Turnieje... 23.09.05, 15:25
                                          TO GDZIE GRAMY I O KTÓREJ?
                                          ja będę na bank, dj_rachela też, no i może mój brachol. Napastników bedzie
                                          dostatek. Cobra bedzie robił za Antka Fijarczyka i emocje gwarantowane:) Fajny
                                          dzień się szykuje. Najpierw meczyk, a potem popijawa w Sówce:P
                                          Pozdro!
                                          • elias26 Re: Turnieje... 23.09.05, 21:34
                                            niedziela godzina 16 ??
                                            • bloody5 Re: Turnieje... 23.09.05, 23:31
                                              mi pasuje...to 16 na polanie ...Eli my sie jeszcze dogadamy...
                                              • cobraswiecie Re: Turnieje... 24.09.05, 18:46
                                                No ale czy ktoś zagra wogóle:)
                                                • elias26 Re: Turnieje... 24.09.05, 19:19
                                                  sorki ja o 16 odpadam bo o 17 wyjazd do bydzi na mecz poloni !! , o 15 zagram,
                                                  jak mi sie kolano wyleczy bo dzis na meczu :(((
                                                  • bloody5 Re: Turnieje... 25.09.05, 08:38
                                                    Kto chętny do gry w piłkę to o 15 na polanie...
                                                  • cobraswiecie Re: Turnieje... 25.09.05, 09:34
                                                    No zagrac mozemy-tylko czy ludzie będą:)?
                                                  • elias26 Re: Turnieje... 25.09.05, 10:36
                                                    ja moge załatwic z darmexu ekipe !!!!
                                                  • cobraswiecie Re: Turnieje... 25.09.05, 10:39
                                                    No to zalatw.Najlepiej na 14 30-bo zanim sie wszyscy zjawia to normalnie ciemno bedzie.
                                                  • cobraswiecie Re: Turnieje... 25.09.05, 13:23
                                                    Jak narazie nikt nic nie pisze o meczu:)
                                                  • elias26 Re: Turnieje... 25.09.05, 13:40
                                                    15 na poanie wszystkich chetnych zapraszamy !!
                                                  • cobraswiecie Re: Turnieje... 25.09.05, 14:01
                                                    Własnie nic nie napisali Ci chetni z napadu:)
                                                  • bloody5 Re: Turnieje... 25.09.05, 17:17
                                                    czerstwy stefek i dj rachela tacy chetni do grania że ja pierd.... graliśmy dzis
                                                    o 15 tak do wiadomości co niektórych
                                                  • dj_rachela Re: Turnieje... 25.09.05, 18:16
                                                    Przedwczoraj zapytałem się o datę ewentualnej potyczki, odpowiedź przyszła
                                                    wczoraj, byłem pewien, że spotkanie odbędzie się w sobotę a nie w niedziele. A
                                                    do grania jesteśmy chętni ale jak nie ma informacji to nie będe zimował na
                                                    boisku czekając możę sie ktoś zjawi!!
                                                  • cobraswiecie Re: Turnieje... 25.09.05, 20:23
                                                    hehe:)Szalu nima-Ale za tydzien mozna tez zagrac a wiec spoko
                                                  • elias26 Re: Turnieje... 26.09.05, 17:36
                                                    niedziela godzina 15 :D ??
                                                  • czerstwy.stefek Re: Turnieje... 27.09.05, 15:35
                                                    Sorry, ale tak długo czekałem na info nt. meczu, że... się nie doczekałem:/ W
                                                    weekend byłem w Świeciu, z dala od internetu. Ale czuję oczywiście głód piłki -
                                                    może teraz się uda. Ni i dawajcie wcześniej znać, jakby co, bo znowu wyjdzie
                                                    kiszka z naszego grania i nie będę mógł zaprezentować Wam szerokiego repertuaru
                                                    kiwek i precyzyjnych stzrałów z 30-tego metra:P
                                                    Pozdrawiam!
                                                  • elias26 Re: Turnieje... 27.09.05, 17:29
                                                    zapodaj nr gg czerstwy to jak my sie zgadamy to ci napiszemy co, jak i
                                                    gdzie :) pozdrawiam
                                                  • cobraswiecie Re: Turnieje... 27.09.05, 18:33
                                                    Bardzo dobry pomysł:)
                                                  • czerstwy.stefek Re: Turnieje... 27.09.05, 18:45
                                                    Sprawdź maila, asie;-)
                                                    Pozdro!!!
                                                  • dj_rachela Re: Turnieje... 28.09.05, 00:12
                                                    czerstwy asie jeden pamiętaj, że w łikend jest turniej w Grudziądzu:-) Więc
                                                    raczej granie w ten łikend nie dojdzie do skutku chyba że bardzo napniemy
                                                    terminaż!!!
                                                  • czerstwy.stefek Re: Turnieje... 28.09.05, 00:37
                                                    coś wymyślimy.
                                                    A jak nie, to w weekend wyborczy już na bank zagramy. musze tylko jakioeś
                                                    trampki se zorganizować. Eli - wysłałem Ci gg na maila z "Gazety". Skontaktuj
                                                    się ze mną to pogadamy!
                                                    Pozdro!
                                                  • elias26 Re: Turnieje... 28.09.05, 20:48
                                                    OKI
                                                  • elias26 Re: Turnieje... 28.09.05, 21:39
                                                    jakie to swiecie jest małe :))
                                                  • cobraswiecie Re: Turnieje... 28.09.05, 22:59
                                                    Małe:)no cos TY:)
                                                  • czerstwy.stefek Re: Turnieje... 28.09.05, 23:18
                                                    "Małe" to mało powiedziane:P
                                                    W jednym końcu pierdniesz, a w drugim śmierdzi:-)
                                                    No ale teraz na serio: Aby pograć z Eliasem w piłę, wypada pomyśleć o
                                                    treningach biegowych... dzisiaj zacząłem truchtać:)
                                                    Pozdrawiam - mam nadzieję, że niedługo spotkamy się na boisku!!!
                                                  • cobraswiecie Re: Turnieje... 28.09.05, 23:40
                                                    No spotkac to sie mozemy:)W piatek chyba meczyk:)
                                                  • cobraswiecie Re: Turnieje... 02.10.05, 15:10
                                                    Dzisiaj o 16 mecz koło PORKOSU:)
                                                  • elias26 Re: Turnieje... 05.10.05, 20:48
                                                    a ten weekend ??
                                                  • cobraswiecie Re: Turnieje... 05.10.05, 21:39
                                                    No mi niedziela raczej pasi jeśli nie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka