Dodaj do ulubionych

Rodzina Szmelter

IP: *.attu.pl 05.02.06, 13:33
Szukam kontaktu i informacji na temat rodziny Szmelter a szczególnie przodków
Franka Szmeltera 1880-1945 urodzonego w Świeciu, jego braci, sióstr i innych
krewnych.
szmelter_k@poczta.onet.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: margo Re: Rodzina Szmelter IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 05.02.06, 22:01
      znam szmelter rodzine z chelmna ktos z tej rodziny mieszkal w swieciu
      • Gość: szmelter Re: Rodzina Szmelter IP: *.attu.pl 06.02.06, 12:17
        Jeżeli byś był tak uprzejmy i podał jakiekolwiek szczególy.
        Dzięki.
        • Gość: margo Re: Rodzina Szmelter IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 08.02.06, 07:52
          mieszkaja na ulicy halera dawniejsze 1 maja chelmno
        • Gość: margo Re: Rodzina Szmelter IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 08.02.06, 07:58
          w tym budynku od podworza jest zaklad elektryczny niestety nie wiem jaki to
          jest numer ten pan ma na imie Tadeusz ma 3 cOrki 1 syna Gosia Jola Asia Marek
          dziewczyny mieszkaja w chelmnie chlopak w lunawach zycze powodzenia jesli to
          oni daj znac czy sie przydalem
          • grabin1 Re: Rodzina Szmelter 08.02.06, 10:40
            Dzięki Bardzo .
            Przeczytałem obie odpowiedzi jak się z nimi skontaktuję to dam Ci znać.
            Dzięki.
    • Gość: PolskiCukier Re: Rodzina Szmelter IP: 80.68.236.* 08.02.06, 08:55
      W Polpaku Świecie (klubie) pracuje chyba jakiś Szmelter.
      • grabin1 Re: Rodzina Szmelter 08.02.06, 10:41
        Dziękuję bardzo.
        Ja nieznam dobrze Świecia i czy mógłbyś mi przybliżyć co to za klub w którym
        pracuje ten Szmelter.
        Dziękuję z góry.
      • grabin1 Re: Rodzina Szmelter 08.02.06, 10:48
        Oczywista moja wtopa chodzi Ci zapewne o klub sportowy.
        Pozdrawiam
        • Gość: PolskiCukier Re: Rodzina Szmelter IP: 80.68.236.* 08.02.06, 12:05
          Chodzi o pierwszoligowy klub koszykarski, linki do stron klubu nawet się gdzieś
          tu szlajają na tym forum.
          • Gość: to ja Re: Rodzina Szmelter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 16:50
            witam. ja jestem schmelter tyle że przez "sch" a nie "sz" . jestem wnukiem
            Tadeusza z chełmna, syn Marka. mój email dzikiprzem@o2.pl Napisz o co chodzi.
            • Gość: Szmelter K. Re: Rodzina Szmelter IP: *.attu.pl 08.02.06, 19:16
              Dziekuje za odpowiedź.
              Zbieram wszelkie dane na temat genealogi rodziny Szmelter pisownia obojętna
              ponieważ zmieniała się w czasie.
              Zebrałem juz dośc dużo danych zamierzam zorganizować zjazd rodzinny.
              Wszelkie informacje wysyłaj na mój mail,wszelkie dostepne dane dotyczące dat
              urodzenia,miejsca i połączeń rodzinnych,Tobie znanych.
              Odpowiadam Ci tą drogą ponieważ mam kłopoty z pocztą(z wysłaniem maila).
              • Gość: to ja Re: Rodzina Szmelter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 22:15
                no to więc ja jestem Przemek Schmelter mam brata Wojciecha moj ojciec to Marek,
                który teraz mieszka (wiekszość czasu) i pracuje w Niemczech(Uelzen). My
                mieszkamy w Małych Łunawach. Mój dziadek Tadzio mieszka na Hallera w Chełmnie.
                Ma jeszcze 3 córki wszystkie mieszkają w Chełmnie. Jolanta jest najstarsza, ma
                męża , bez dzieci. Gosia również zamężna ma 2 córki. Joanna ma syna jest
                rozwiedziona. To by było tyle.
                • Gość: to ja Re: Rodzina Szmelter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 16:22
                  podaje numer do mojego dziadka Tadeusza telefon:601-068-914
                  • Gość: do Przemka Re: Rodzina Szmelter IP: *.attu.pl 09.02.06, 17:46
                    Dzięki zadzwonię do Dziadka. Pewnie co dalej to On Cię poinformuje.
                    Moja poczta odbiera.
                    Narazie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka