Dodaj do ulubionych

Morderca czy ofiara?

IP: 83.238.147.* 28.02.06, 20:14
Nie sądzicie, że nasza rzeczywistość jest jakaś nienormalna? Morderca, który z zimną krwią zabił dziewczynę, teraz skarży jej rodziców, za to że nazwano go zwierzęciem. Co robić z takimi "ludźmi"? Przecież ten "człowiek" skazany za zabójstwoz zimną krwią prawomocnym wyrokiem sądu (dowody wskazywały na niego - badanie DNA) nie powinien już posiadać praw publicznych, w tym do wytaczania spraw komukolwiek. Nie wykazuje żadnej skruchy, tylko bezczelność, arogancję? Śmieszy mnie mowa prawników, m. in. prof. Filara z UMK (Unia Wolności), że to człowiek i należy mu sie godność, a czy ten zabójca myślał o godności tej dziewczyny, gdy ją zgwałcił i zabił, zbeszcześcił jej ciało?
Obserwuj wątek
    • Gość: andrzej Re: Morderca czy ofiara? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 20:33
      skoro gnój nie ma pieniędzy na wniesienie sprawy , to sąd pozwu nie powinien
      przyjąć, dlaczego podatnik ma za to płacić! Gdybym był na miejsu ojca robiłbym
      wszystko by sk...na zatłukli we więzieniu. chociaż mialbym się zadłużyc do końca
      zycia. Ale prawo takie jest, ze pozwala swiniom wnosic pozwy.
    • Gość: edi Re: Morderca czy ofiara? IP: 83.238.71.* 28.02.06, 20:34
      nie masz co sie "spuszczać" kolego nad tym bo to i tak nic nie da!żyjemy w
      Polsce...tu zawsze tak będzie.
    • Gość: mieszkaniec Re: Morderca czy ofiara? IP: *.petrus.com.pl 28.02.06, 21:36
      Do konca zycia powinien ciezko pracowac.Odizolowac od spoleczenstwa.
    • ninaa Re: Morderca czy ofiara? 28.02.06, 21:54
      Dziś w Trójce w "za a nawet..." mówili o okrucieństwach wobec dzieci. Nie
      słuchałam, bo rady nie dałam już po wstępie. Ale zdałam sobie sprawę ile jest
      tego cholerstwa dookoła i jak strasznie można skrzywdzić drugiego człowieka,
      tym bardziej małego. Słysząc takie rzeczy jestem ZA karą śmierci i to jak w
      rosji stalinowskiej szybko i bez zbędnych pytań. A jakiekolwiek wytaczanie
      spraw przez kogoś takiego to totalny absurd..,który w głowie się nie mieści.
    • dee3 Re: Morderca czy ofiara? 28.02.06, 22:00
      Jesetm za karą śmierci. Takie "osoby" nie zasługują na życie. Zgadzam się z
      Niną, że kara powinna być wykonana jak najszybciej. Szkoda marnować kasę
      podatników na takie bestie.
      • Gość: Kat Re: Morderca czy ofiara? IP: *.adsl.inetia.pl 28.02.06, 23:54
        Jak chcecie to mogę jeszcze odrestaurowac celę śmierci w Gdańsku , tylko niech
        potem nikt nie mówi że mu nie dobrze jak wieszanemu oczy wypadają i odgosy
        zwierzęce wydaje.Lepiej jak poszkodowany może to niech sprawiedliwość weźmie w
        swoje ręce.To najpewniejszy sposób wymierzenia kary i satysfakcja
        zadośćuczynienia najwieksza.
    • Gość: sun Re: Morderca czy ofiara? IP: 82.146.246.* 05.03.06, 19:34
      ja doszedlem do wniosku ze profek z Torunia nie jest za prawem dla uczciwych
      obywateli tylko za godnym prawem dla bandziorow i innych kanalii, ciekawe dla
      czego?? bywa czesto tak ze swoj swego broni. :/
      • Gość: gosc z cch Re: Morderca czy ofiara? IP: 80.51.206.* 19.03.06, 19:28
        ale niemartwcie sie ziobro juz sie zajmoje takimi sprawami
        • Gość: xxlsize Re: Morderca czy ofiara? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 23:07
          Macie racje, z moralne go punktu widzenia taka wypowiedz prof. jest
          karygodna.Jak wiemy Polska jest państwem zasady i to prawo jest wyższością nad
          normami moralnymi.Niektorym ,pewnie znacznej wiekszosci,prawo reguluje pewnie
          kwestie odmiennie niz moralnos,ale to na normach prawnych opiera sie nasz
          system, a nie moralnych.Mowienie ze to jest w zlym takcie nic nie zmieni,
          zbierzcie grupe 100.000 ludzi i wniescie nowe projekty ustaw.
    • Gość: Szaflik Re: Morderca czy ofiara? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 23:06
      Masz racje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka