Gość: w potrzebie IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.06, 21:46 witam, gdzie w naszej miescinie naprawiaja drukarki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gostek Re: naprawa drukarki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 22:09 Proponuję ci pochodzić po sklepach komputerowych PECET, RESET czy AKCes może świadczą takie usługi ale wydaje mi się że tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.kluska.pl Re: naprawa drukarki IP: 83.238.147.* 11.04.06, 10:45 Nie ma jak autoreklama.Ciekawe czy już coś naprawiłeś ? Odpowiedz Link Zgłoś
elias26 Re: naprawa drukarki 11.04.06, 10:46 co sie dzieje z ta drukareczka? naprawimy ja on-line :) jaki model, opis ustereczki i bedziemy dzialac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niuta Re: naprawa drukarki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 23:47 mi już raz próbowali w akcesie naprawić :( z mizernym skutkiem... polecam zaufanego sšsiada... najlepiej z liceum lub gimnazjum... zrobi to lepiej... nie będę podawać konkretnych nazwisk... ale sama drukareczkę miałam potem na chodzie... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś