Gość: włodi IP: *.visp.energis.pl 13.01.03, 04:00 Kto spoko? Wła�nie czy sš jeszcze ludzie, którzy sš spoko, którymi nie rzšdzi pienišdz, władza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ramzes Re: kto spoko? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.03, 23:30 W Świeciu można spotkać tzw. spoko ludzi,są nimi np.harcerze.Słyszeliście o 33 drużynie harcerskiej Wadera?- tam ich szukajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toja Re: kto spoko? IP: 213.146.48.* 29.04.03, 19:01 Harcerze są w Świeciu? Stary, oni muszą się chowac po kątach, bo jakość mało o nich słychać. Pewnie balują na biwakach i innych wypadach... Też tak kiedyś robiłem, to były czasy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autowidol Re: kto spoko? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.03, 13:59 Wobec powyższych warunków ja jestem spoko. Tylko wypić czasem lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c2h5oh Re: kto spoko? IP: *.wshe.lodz.pl 20.05.03, 15:36 to kiedy pijemy? też chce być spoko normalnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autowidol Re: kto spoko? IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.03, 18:51 W piątek u Jezusa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramzes Re: kto spoko? IP: *.tuchola.sdi.tpnet.pl 05.05.03, 13:31 Gość portalu: włodi napisał(a): > Kto spoko? Wła�nie czy sš jeszcze ludzie, którzy sš spoko, którymi nie rzšdzi > pienišdz, władza? Ja i tak uważam że harcerze ze Świecia są spoko i wcale sie nie ukrywają. Jak ludzie nie chcą o nich słyszeć to co oni mają zrobić, organizuąsuper wypady na których można poznać wielu interesujących ludzi nie tylko ze Świecia, a może ktoś z was chce być jednym z harcerzy? oczywiści nie tylko harcerze e Świecia są spoko ale i ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harcerz Re: kto spoko? IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 07.05.03, 12:53 Dobrze, że chociaż ktoś zauważa harcerzy.Aż mi miło.Wielkie dzięki. Zapraszam na zbiórki i wypady.Jest ktoś chętny?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autowidol Re: kto spoko? IP: *.ds.pg.gda.pl 07.05.03, 19:18 A ćpacie kompot? Jak nie to ja odpadam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harcerz Re: kto spoko? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.03, 15:00 I tu ci nie poszło.Niestety nie ćpamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrew Re: kto spoko? IP: 10.10.74.* 13.05.03, 17:44 Gość portalu: harcerz napisał(a): > I tu ci nie poszło.Niestety nie ćpamy. To co z Was, kurwa za harcerze? Nie wierzę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: info Re: kto spoko? IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 16.05.03, 13:31 oj tylko ćpasz i chlejesz, ty to masz życie zajefajne, a w sumie jest pewnie tak, że krowa która dużo ryczy mało mleka daje co? nie odpowiadaj bo pewnie białe myszki widzisz albo jakąś niezłą jazdę właśnie masz hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autowidol Re: kto spoko? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 22:46 hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c2h5oh Re: kto spoko? IP: *.wshe.lodz.pl 20.05.03, 15:39 Nie? Jestem rozczarowany. A może makowinkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AUTOWIDOL Re: kto spoko? IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.03, 23:43 Ja to zawqsze stoję zwarty i gotowy do akcji. A masz własne ćpanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c2h5oh Re: kto spoko? IP: *.wshe.insite.pl 21.05.03, 02:34 a klej? może być? czy może nie przejdzie przez górne drogi oddechowe szanownego autowidolu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramzes Re: kto spoko? IP: *.tuchola.sdi.tpnet.pl 26.05.03, 13:15 Gość portalu: włodi napisał(a): > Kto spoko? Wła�nie czy sš jeszcze ludzie, którzy sš spoko, którymi nie rzšdzi > pienišdz, władza? co wy ludzie o ćpaniu gadacie zajelibyście się czymś pożytecznym, ludzie ktorzy biorą nie są spoko i to jest fakt!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poinformowany Re: kto spoko? IP: 80.51.243.* 26.05.03, 20:57 Spoko jest farosz, wilk i jego żona wilczyca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramzes Re: kto spoko? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.03, 20:13 co zwas za ludzie o czym wy gadacie maze ktos zainteresowalby sie harcerstwem no ale napiszcie kto jeszcze jest spoko z checia sie dowiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autowidol Re: kto spoko? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.03, 00:20 Ja jestem spoko, wporzo i OK-ej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harcerz Re: kto spoko? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.03, 09:37 Jejuśku. Ludzie, opamiętajcie sie. Całe wasze życie ma polegać na ćpaniu??? To nie dużo wam go zostało. Żeby być spoko nie trzeba wcale brać, więc badźcie spoko i nie ćpajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymek Re: kto spoko? IP: 80.51.243.* 03.06.03, 13:00 Spoko i ćpanie skończy się po referendum jak zostaniemy skansenem Europy i Świata. Wyniki sondy na to wskazują. Ja stąd sp....., aby obiektem zoologicznym nie być, bo chce mieć i być spoko. Odpowiedz Link Zgłoś