Dodaj do ulubionych

Co zorganizuje OKSiR

IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.03, 22:50
Z wiosną przyjdzie pewnie coś świeckiemu OKSiR-owi zorganizować. W czym
chętnie byście wzięli udział? Imprezy plenerowe, w sali widowiskowej, a może
coś czego jeszcze nie było. Podobno ma być zlot "garbusów"!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: arielas Re: Co zorganizuje OKSiR IP: 62.244.143.* 22.02.03, 11:21
      Trzeba powiedzieć, że OKSiR organizuje coraz więcej róznych ciekawych imprez
      zarówno plenerowych, jak i "budynkowych". Poczekamy, zobaczymy...
      • garti Re: Co zorganizuje OKSiR 05.04.03, 11:48
        Faktycznie zaczyna się coś dziac w mieście ciekawego. Ale mało jest imprez, na
        które ściągają tłumy. Wciąż to samo: Dnia Świecia, Orkiestry Dęte i Nocne
        Śpiewanie. Dobrze, gdyby wymyślić coś nowego i dużego, co na stałe wpisze się w
        życie miasta.
        • Gość: Toja Re: Co zorganizuje OKSiR IP: 213.146.48.* 08.04.03, 10:27
          Ja chcę więcej imprez na zamku!
          • Gość: boo Re: Co zorganizuje OKSiR IP: *.pl 08.04.03, 12:16
            Nocne straszenie, Skakanie z wieży, Rzut kuflem piwa do Wdy z murów zamku, Od
            mostu do Zamku wałem porą deszczową - szkoła przetrwania. możliwości wiele :)

ja bym pizgnał wielkie prześcieradło na ścianie, poustwiał ławy z kościoła w
            rzędy, dwa kije z browarem i zrobił plenerowe kino.chyba OKSIR ma jakiś rzutnik
            czy projektor lub coś w tym stylu?
    • Gość: x Re: Co zorganizuje OKSiR IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 09:43
      OKSiR nic nie zorganizuje chyba ze jakies disco z pola bo pozadnych imprez nie
      zrobia a moze sie boja niech zorganizuja cos dla kazdego a nie dla starych
      ludzi niech zalatwia jakis koncert hip-hopowy i inne niech zrobia to co jest na
      czasie a nie co dawno nikt juz nie nawidzi
      • Gość: JOLKA PARASOLKA Re: HIP HOP TO GÓWNO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.04, 06:57
        MY CHCEMY ROCKA!!!!!!!!!
    • Gość: x Re: Co zorganizuje OKSiR IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 09:45
      nara
      • Gość: Ben Re: Co zorganizuje OKSiR IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 04.04.04, 21:21
        I kto miał rację?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka