Dodaj do ulubionych

Grom gromi Wisłę 3:0

IP: *.eranet.pl 14.10.06, 18:13
Brawo Kostek! Brawo Grom! Tak trzymać!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Kules Re: Grom gromi Wisłę 3:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 18:19
      Subkowski 3
    • Gość: qwhjasdjk Re: Grom gromi Wisłę 3:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 19:02
      sdafanhkmfdjlfkdaslfkalsdfklsdkfl;skflaksdl;fksdl;fksdlafkl kflsdkflk
      sdajfsdklajvgkldsda
    • Gość: Świątuś Re: Grom gromi Wisłę 3:0 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.06, 19:11
      YEAH!! Milion złotych Pan KO zapłacił by ten mecz wygrać.. no ale udało się.. joke!

BRAWO GROM!
      • Gość: kibol Re: Grom gromi Wisłę 3:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 19:25
        Świątus wez przestan pisac takie bzdury,bo az się czytac nie chce...Byłes na
        meczu??
        • Gość: Łepek Re: Grom gromi Wisłę 3:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 19:50
          Napisał przecież, że to żart(joke) ;) po prostu wyśmiewamy tych wszystkich
          kretynów którzy myślą, że u nas się kupuje mecze!!! Totalna bzdura pisana przez
          śmiesznych ludzi!
          Ale dzisiaj Grom pokazał klasę!!!
          • Gość: kibic niezależny Re: Grom gromi Wisłę 3:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 20:43
            Byłem, widziałem i potwierdzam. Grom zagrał bardzo dobrze i wygrał w pełni
            zasłużenie. Skuteczny w obronie i ataku. Wisła choć walczyła, nic nie
            zdziałała. Za dużo się kłócili między sobą. No i Kucenko fatalnie pudłował. Na
            szczęście Zawisza/Gwiazda zremisował i Wisła nadal liderem.
            • Gość: Świątuś Re: Grom gromi Wisłę 3:0 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.06, 17:26
              Małe poprawka.. informuje, że napisałem joke- co oznacza, żart, bo jednak nie
              wszyscy wiedzą. Teksty odnośnie kupowania meczy przez GROM piszą tu tylko
              zawistni i zazdrośni kibice.. GROM pokazał klasę i byłem bardzo szcześliwy, że
              skończyło się takim wynikiem.

Pozdro z Osia :) :) :)
              • djruthless Re: Grom gromi Wisłę 3:0 20.10.06, 09:52
                Byłem na tym meczu. Grom grał poprostu jak z nut. A wątpie, żeby Nowe chciało
                odpuścić. Bo po piętach depcze im Unia Wąbrzeźno, Zawisza no i Grom....Sędzia
                walił kartkami, ale sprawiedliwie.
                • Gość: ????????? Re: Grom gromi Wisłę 3:0 IP: *.stk-net.pl 20.10.06, 15:57
                  Czy to prawda że zawodnik Gromu został przyłapany przez policje z narkotykami i
                  siedział 48 h. ? Niejaki BETA.
                  • Gość: xxxxxx Re: Grom gromi Wisłę 3:0 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.06, 00:47
                    85 pixów
                    • etherlords Re: Grom gromi Wisłę 3:0 21.10.06, 10:37
                      co z Betą ?? są jakies zarzuty ?
                      • Gość: Łepek Re: Grom gromi Wisłę 3:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 17:13
                        Zajmijcie się swoimi sprawami i nie rozsiewajcie głupich plotek!!!
                        • Gość: Lux Re: Grom gromi Wisłę 3:0 IP: 80.50.52.* 25.10.06, 09:25
                          A Ty Michałowski (Łepek) Co robisz w takim zespole jak Grom? Na moje to
                          Maksymalnie ze swoją grą powinieneś usiąść przy PLAYstation. Bo W piłkę to ty
                          grać nie umiesz
                          • Gość: Łepek Re: Grom gromi Wisłę 3:0 IP: *.osk.pl 25.10.06, 16:05
                            :) <---to dla Ciebie Lux
                            • Gość: wierni kibice Re: do Lux IP: *.eranet.pl 25.10.06, 18:50
                              Ostatnio (czytaj Siecienko) nic wielkiego nie zbabolił. Bądź sprawiedliwy
                              i poczekamy co dalej.
                              • Gość: Lux Re: do wierni kibice IP: 80.50.52.* 26.10.06, 10:08
                                Byłem w Sicienku. Kostek tak darł się na Tą łajzę, że prawie mu kabelki w mózgu
                                się popaliły. Nie oszukujmy się. Czy ten chłopak kiedykolwiek zagrał dobry mecz
                                wGromie??? Jak znajdą młodzieżowca na jego pozycję to wyleci ze składu...
                                • Gość: Zawodnik Gromu Re: do wierni kibice IP: *.stk-net.pl 26.10.06, 11:29
                                  Oby jak najszybciej trener znalazł bo na tą niedojde to 95% zespołu narzeka.
                                  Michałowski s.p.i.e.r.d.a.l.a.j z naszego zespołu i na treningach nie patrz
                                  wogóle na mnie bo ci kły wybije.
                                  • Gość: Zenek Re: do wierni kibice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 21:28
                                    do zawodnika Gromu po prostu jestes okropny jak mozesz w ogole tak pisać na
                                    kolege z zespołu- jak Ty być się czuł jakby ktoś na Ciebie tak pisał zastanów
                                    sie nad swoją postawą do innych osób, a Łepek to fajny chłopak i jak masz do
                                    niego jakies ale to nie oczerniaj na forum tylko mu powiedze to w cztery oczy-
                                    jestem ciekawy czy będziesz taki mądry...
                                    • Gość: Zawodnik Gromu Re: do wierni kibice IP: *.stk-net.pl 26.10.06, 21:56
                                      On doskonale otym wie że jest nie mile widziany w naszym zespole i zdaje sobie
                                      doskonale sprawe z jakich powodów. Gó.. mnie to obchodzi jak on sie czuje
                                      czytajac te słowa , ja i reszta chłopaków mamy go dość!!
                                      Łepek prosimy Cie kolego.....WYNOŚ SIĘ Z NASZEGO KLUBU !!! Proszę !!
                                      • Gość: zenek Re: do wierni kibice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 22:53
                                        Wiesz co ja nie wiem wydaje mi się że drużyna jest na dobre i na złe i na pewno
                                        nie wszysycy się lubią i nie sądze ze Łepek jest nie lubiany...A z jakim
                                        numerem grasz???
                                        • Gość: zaza Re: do wierni kibice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 23:26
                                          Jaki trener tacy zawodnicy.
                                    • Gość: Lux Re: do wierni kibice IP: 80.50.52.* 27.10.06, 08:12
                                      Przecież wiadomo, że Michałowski w piłkę grać nie umiał i już raczej się nie
                                      nauczy...Jego priorytetem życiowym jest ćpanie na rynku W Osiu i imprezy
                                      masowe...A piłka to tak na deser i wtedy wychodzi mu granie....
                                      • Gość: Łepek Re: do plotkarzy IP: *.awf.gda.pl 27.10.06, 17:58
                                        głupoty na necie każdy może pisać, a to że byłem na kilku imprezch o niczym nie
                                        świadczy! ale nie będę wdawł się w niepotrzebne dyskusje bo przecież Ty masz
                                        swoją wersję. a tak poza tym przydło by się trochę cywilnej odwagi u co
                                        niektórych.
                                        • Gość: Świątuś Re: do plotkarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 00:37
                                          Odnoszę wrażenie, że ktoś Łepka nie lubi, ale dziwi mnie to, że nie potrafi tego
                                          powiedzieć mu prosto w oczy, a co do tego jak spędza czas poza graniem w piłkę,
                                          nauką i spaniem to każdego razem i z osobna powinno g... obchodzić.
                                          • Gość: Obserwator Re: do plotkarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 21:55
                                            Fajny klimacik w waszym klubie.Jeżeli jest tak zły to dlaczego jest w składzie.
                                            Widocznie trener go widzi w drużynie ,lub nie potrafi znaleść innego na jego
                                            miejsce.Dajcie chłopakowi spokój.
    • Gość: serek Re: Grom gromi Wisłę 3:0 IP: *.stk-net.pl 12.11.06, 12:54
      --------------------------------------------------------------------------------
      Brawo Kostek! Brawo Grom! Tak trzymać!!!
    • Gość: ciekawy Re: Grom gromi Wisłę 3:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 21:28
      Co słychowac w Gromie przed ostatnim meczem rundy.Jaki bramkarz będzie bronił?
      Semrau już pożegnał Klub?
      • Gość: zawodnik Re: Grom gromi Wisłę 3:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 21:43
        Grom bez Pokory Szamockiego Semrała Michałowskiego Łytkowski gwiazda nie
        trenuje powalczymy i gramy o 3pt zapraszam na macz!!!!!!!!!!!!
        • Gość: ??????? Re: Grom gromi Wisłę 3:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 22:44
          Pożegnał się Semrau problemy rodzinne wyprowadza się do Stolicy Bez
          Komentarza!!!!!!!
          • Gość: Kibic Re: Grom gromi Wisłę 3:0 IP: *.adsl.inetia.pl 16.11.06, 00:04
            Własnie lepiej zachowajcie komentarzxe dla siebie! Jego sprawa co robi.
            Zapowiada sie ciekawy meczyk. Jest aż nadmiar wyboru w zawodnikach. lol
            powodzenia GROM
          • Gość: hihi Re: Grom gromi Wisłę 3:0 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 07:46
            nie do stolicy, podobno gdzie indziej i ludzie mówia, ze dyscyplinarne to
            przeniesienie. Ciekawe co ma za uszami ?
            • Gość: Obserwator Re: Grom gromi Wisłę 3:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 18:22
              Jesteś bardzo wścibski,przemawia przez ciebie jakiś kompleks,jest to kompleks
              wsiocha.Nie ś dla ciebie ważne fakty kiczą się tylko twoje
              przypuszczenia.Powodzenia w twojej dalszej owocnej twórczości.Kto cie zna niech
              się wstydzi.
              • Gość: oooo Re: Grom gromi Wisłę 3:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 22:01
                Ja bardzo poprosze o definicje znaczenia "kompleks
                wsiocha". Prosze wytłumacz nam Obserwator.
            • Gość: kolega Re: Grom gromi Wisłę 3:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 12:28
              a ty gigusiu nic nie masz za uszami? ciekawe to gdzieś ty się uchował
              cwaniaczku u mamuni cały czas przy cycku. no tak to teraz wiadomo czemu taki
              święty tyko uważaj co ci mleczko nie zacznie się ulewać bo możesz się
              zachłysnąć pe..le!
          • Gość: kolega Re: Grom gromi Wisłę 3:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 12:35
            no to ja ci to skomentuję wsioku jeden jesteś tak cyniczny i pusty jak ta cała
            drużyna z tą tłustą kupą mięsa na czele powinni zmienić nazwę na ,,pijawki" to
            dobre określenie dla nich,niech wezma się za granie i mam dobrą propozycję na
            bramce niech postawia kostka może jak go ktoś walnie w ten wielki łeb to wybije
            mu te pierdoły którymi się zajmuje i w końcu zajmie się swojó wielką dupą
            • Gość: młody Re: Grom gromi Wisłę 3:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 20:18
              Jakie pierdoły ty De...u podaj konkrety!!! A jakie granie mają 5 miejsce w V
              lidze
              Tylko Nowe stoi Wyzej
            • Gość: Kibic Gromu Re: Grom gromi Wisłę 3:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 20:35
              Kibic jak masz odwage To spotkajmy się i pogadajmy o Gromie i Trenerze jeden na
              Jeden bo Grom jest nasz a ty poprostu jestes zawistny to tyle i......u
    • Gość: #### Re: Grom gromi Wisłę 3:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 21:28
      Ja tam do Kostka nic nie mam , ale czas aby ta kupa sadła dostała kopniaka w
      cztery litery. A nazbierało się tego wystarczająco w sporcie i życiu.
      • Gość: Człowiek z rynku Re: Grom gromi Wisłę 3:0 IP: *.stk-net.pl 16.11.06, 22:36
        Semrał do gnojek do potegi . Bzyka żone najlepszemu kumplowi , wie ze ma w
        Świeciu przechlapane dlatego ucieka z tego miasta. Zasrany pies !
        • Gość: kolega Re: Grom gromi Wisłę 3:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 12:08
          człowieku z rynku czy ty byłes ich prześcieradłem. to z ciebie jest niezły pies
          skoro poruszasz takie tematy na forum zajmij sie swoją dupą i jak masz coś do
          bzykania to bzykaj sam może ci ulży
        • Gość: kolega Re: Grom gromi Wisłę 3:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 12:17
          a poza tym to jesteś pewny czy to był jego kumpel bo najlepszy to napewno nie.
          i ten kumpel też nie był święty i ma swoje za uszami tylko taki laluś jak on
          potrafi się nieżle ukrywać.a po za tym czy to jest forum dotyczace piłki noznej
          czy rozwalających sie zwiazków. myślę kretynie że zazdrościsz jemu i dlatego
          tak ci żal dupę ściska że to nie jesteś ty tylko on
          • Gość: Kibic Re: Grom gromi Wisłę 3:0 IP: 83.238.147.* 17.11.06, 16:00
            Własnie panowie może wrocimy do piłki a sprawy prywatne zostawmy na boku. Jak
            cos ma do kogoś niech mu powie to w cztery oczy a nie pisze tu. Więc jaki wynik
            typujecie z nakłem? Podobno grom zagra mocno okrojonym składem.
            • Gość: terror Re: Grom gromi Wisłę 3:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 16:40
              semrau to parówa .. niech spie.. ze świecia jak najpredzej bo to ku..
              jest pies ..y !!!!! nie wierze w to ze wali żone kumpla bo on jest pedałem
              i siorpie pisory kumplom!!!!heh
              • Gość: zara Re: Grom gromi Wisłę 3:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 17:16
                Myśle ,że Grom wypada z obiegu . Pieniądze to jeszcze nie wszystko.Słychać o
                psującej się atmosferze. Szanse włączenia się do walki o awans to oni nie mają i
                jutrzejszy mecz pewnie będzie w plecy.No w najleprzym wypadku remis.
                • Gość: Radny Re: Grom gromi Wisłę 3:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 20:40
                  Do Wiernych Kibiców Gromu obrażają wasz klub a wy milczycie jacy z was wierni
                  kibice!!??
                  • Gość: wierni kibice Re: Panie Radny IP: *.eranet.pl 17.11.06, 20:47
                    Nawet dzieci w przedszkolu wiedzą że "nie ma co gadać z dupą, bo cie osra".
                • Gość: wierni kibice Re:Dizęki Semrek IP: *.eranet.pl 17.11.06, 20:41
                  Dzięki za te parę sezonów spędzonych w Osiu, między słupkami. Powodzenia.
                  • Gość: Dzialacze gromu!! Re:Dizęki Semrek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 21:48
                    Prawdo podobnie trener,zarząd klubu i zawodnicy chciał by zrobić spotkanie z
                    Wiernymi kibicami Gromu Osie. I odpowiedzieć na wszystkie pytania nurtujące
                    kibiców i nie tylko Gromu Osie. Co wy na to?? Czekamy na propozycje, możemy sie
                    spotkać się w każdej chwili podajcie tylko termin!!ZARZAD KLUBU!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka