Dodaj do ulubionych

Nowy fryzjer??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 22:40
Wie ktoś cos na tematu nowego fryzjera na mariankach przy Wojska Polskiego??
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: Nowy fryzjer?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 20:25
      Wiem kto tam pracuje i wiem,że już tam mnie nie będzie...Ale każdy ma swój gust.
      • Gość: zainteresowana Re: Nowy fryzjer?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 20:41
        a tak dokładnie to oc o chodzi??
        • Gość: niezadowolona Re: Nowy fryzjer?? IP: *.stk-net.pl 27.12.06, 00:18
          ładnie i starannie mi wlosy zrobila, ale spalila mi je. siedzialam tam prawie
          3,5 godz. szkoda . juz tam nie zawitam
          • Gość: aga Re: Nowy fryzjer?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 10:55
            Ja jestem zadowolana i polecam. Dziewczyny jeszcze się uczą ale robią dobrze i
            znająsię na tym co robią i są bardzo sympatyczne.A najważniejsze jest to, że
            przykładają sie i starają.pozdrowienia
          • Gość: facecik Re: Nowy fryzjer?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.06, 12:54
            Muszę powiedziec, ze salon jest bardzo piekny, ja jako facet lubie czystosc i
            wypas, miła obsluga ktora tam pracuje dokonale mnie zadowlila w sensie
            strzyzenia wlosow- polecam goraco. wpadki zawsze sie beda zdazaly ale od tego
            sa poprawki, jak u kazdego fryzjera, mimo to jest tam lepiej niz u pozostalych
            a bylem juz wszedzie jesli chodzi o Swiecie
          • Gość: Kaśka Re: Nowy fryzjer?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 18:29
            WŁAŚNE W DNIU DZISIEJSZYM SKORZYSTAŁAM Z USŁUG PAŃ FRYZJEREK W NOWYM SALONIE I
            JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z DOBORU KOLORU I FRYZURY.SĄ BARDZO SYMATYCZNE I CO
            NAJWAŻNIEJSZE UMIEJĄ DORADZIĆ W JAKIM KOLORZE WŁOSÓW BĘDZIE MI DO TWARZY. mOJA
            NOWA FRYZURA TO STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ. TO SPOSTRZEŻENIE MOJE I MOJEJ RODZINY
            POLECAM !!!
          • Gość: Marta Re: Nowy fryzjer?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 18:36
            Kobieto, chyba ktos cie na krecil, pierwsze twoje slowa mowia o tym ze zostalas
            ladnie i staranie uczesana, potem piszesz ze wlosy ci spalono to w koncu jak to
            jest ? jedno wyklucza drugie :)
            • Gość: Ewelina Re: Nowy fryzjer?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 23:51
              Już na samym starcie fryzjerki w tym salonie popełniają błedy...a co będzie
              póżniej.Była tam moja siostra i się rozczarowała..no i ostrzegła mnie.Ale każdy
              ma wybór i swoje upodobania.Ja niestety patrze na profesjonalizm fryzjera a nie
              na "ładny salon".
    • Gość: Danka Re: Nowy fryzjer?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 21:29
      Zgadzam się z jednym zdaniem "AGI"-"dziewczyny jeszcze się uczą".Dziś byłam-
      starają się ale nie mają rutyny..Może za 2 lata znowu tam trafie.
    • Gość: bichesorra Re: Nowy fryzjer?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 08:57
      czyżby zwykłą ludzka zazdrość Wami rządziła???tak nie można ,co te dziewczyny
      Wam zrobiły ,po pierwsze są młode i wciąż się uczą ale wydaje mi sie ,że w
      porównianiu z pozostałymi zakładami fryzjerskimi ten jest dośc
      profesjonalny.....A poza tym moje drogie Panie skoro wcześniej byłyście
      zadowolone z Waszych fryzjerek po co je zmieniałyscie ...Trzeba dac im szanse
      dziewczyny sie starają a takie słowa skierowane w ich strone napewno im nie
      pomogą a nawet mogą zaszkodzić bo nie wiadomo jak na słowa jakiejś
      nieodpowiedzialnej gó..ary(niezadowolonej z fryzury np na studniowke)zareaguje
      szefowa fryzjerek.Wierze jednak ,ze okaże sie osoba obiektywna i nie będzie
      brała pod uwage jakiś bzdurnych uwag...dziewczyny powodzenia i glowa do góry ja
      byłam u Was dwa razy i napewno zjawie się kolejny,,no chyba ,że Was juz nie będzie
      • Gość: Wujas Re: Nowy fryzjer?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.06, 09:44
        bichesorra napisała:

> są młode i wciąż się uczą ale wydaje mi sie ,że w
        > porównianiu z pozostałymi zakładami fryzjerskimi ten jest dośc
        > profesjonalny.....

Co znaczy "dość profesjonalny"? Tego pojęcia się nie stopniuje, bo albo ktoś
        (coś) jest profesjonalne albo nie jest. Profesjonalizm to zawodowstwo i jest
        równoważne z doświadczeniem. "Młode i wciąż się uczą" to jedynie uczennice. :)
        Profesjonalista się juz nie uczy, tylko wykonuje to, co już dawno opanował.
        O profesjonaliźmie (w tym przypadku) nie świadczy ładny, czysty i dobrze
        wyposażony zakład. Do tego potrzeba jeszcze fryzjerek z kilku(nasto)-letnim
        stażem w tym fachu. A jak wynika z większości wypowiedzi, tak nie jest.
        Dzisiaj nie jest problemem uruchomić jakąkolwiek działalność czy zdobyć na
        nią środki. Problemem jest pozyskanie wykwalifikowanej kadry, która ma
        doświadczenie w swojej pracy. Amatorów-megalomanów jest jednak znacznie więcej
        i jako że brak im doświadczenia, a co za tym idzie umiejętności wyceny własnej
        wiedzy i umiejętności, łatwiej ich zdobyć jako pracowników. I w takich
        warunkach właśnie, rodzą się przedsięwzięcia przerośnięte formą (śliczny
        zakład) bez treści i charakteru (kadra ucząca się i eksperymentująca na
        klientach). :)
        Pozostaje jedynie życzyć powodzenia, aby te "uczennice" jak najszybciej
        zdobyły odpowiednie umiejętności, zanim zrażą do siebie większość swoich
        potencjalnych, stałych klientów.
        • Gość: bichesorra Re: Nowy fryzjer?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 10:21
          bardzo proszę w snobistyczny sposób nie czepiać sie mojej polszczyzny, bo nie
          mam sobie nic do zarzucenia........a jeśli chodzi o słowo "profesjonalizm" to
          odniosłam sie do wcześniejszej wypowiedzi i reklamy zakładu!!!!A jeśli o to
          drugie chodzi to nikt nie powinien miec pretensji do osób tam pracujących, które
          pewnie po tych durnych wypowiedziach moga stracic prace a do osoby ,która
          wymysliła ta reklame.I Wy młodzi sami przeciwko sobie ,w każdym zawodzie
          wymagane jest doświadczenie ale jak je zdobyć skoro na samym początku juz jest
          sie na przegranej pozycji .......Pewnie łatwo jest krytykować innych....
          • Gość: łysy Re: Nowy fryzjer?? IP: 83.238.144.* 29.12.06, 10:37
            włosy nie zęby przeważnie odrastają.Dajcie sobie luz pismaki a jak nie to
            idzcie gdzie indziej się chędożyć.Wujas lepiej napisz do prof.Miodka on Cię
            pokocha.Bylebyście tylko jak Gienek się sami nie strzygli bo nam umrze następna
            professia
          • Gość: aga Re: Nowy fryzjer?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 10:39
            pisałam, że się jeszcze uczą bo nie mają jw. ktoś napisał "kilkunastoletniego"
            stażu ale mają klikuletni i myśle, że to wystarczy, bo najważniejsze jest to,
            że potrafią zrobić to co chcą a priorytetem jest to, że się starają i im to
            wychodzi, każdy kiedyś zaczynał i wierze, że z ich podejściem do pracy, klienta
            i chęciami będą jednym z najlepszych zakładów w Świeciu, byłam już w chyba
            każdym i ten jest jedyny skąd wyszłam całkowicie zadowolona
            aha i jeszcze coś CENY NIE SĄ WYGÓROWANE! przynajmniej nie takie jak podają
            niektóre zakłady fryzjerskie dla dzisiejszego CZASU ŚWIECIA, że uczesanie w
            koka kosztuje 100 zł.
            Dziewczyny jeszcze raz powodzenia!!!!!!!!!!
            • Gość: ciele Re: Nowy fryzjer?? IP: 83.238.144.* 29.12.06, 10:46
              ...A co piszą w czasie świecia? bo nie czytałem
              • Gość: aga Re: Nowy fryzjer?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 12:26
                tak, właściciele jakiś innych zakładów fryzjerskich i kosmetycznych podają ceny
                swich niektórych usług i ich ceny - w Warszawie jest taniej niż u nich!
                • Gość: Josh Re: Nowy fryzjer?? IP: 83.238.144.* 29.12.06, 12:56
                  Byłaś kiedyś w Warszawie?Ja jeszcze nie ale jak pojadę to Ci powiem
                  • Gość: AGA Re: Nowy fryzjer?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 13:17
                    BYLŁAM, WIĘC WIEM CO MÓWIE
                    • Gość: Janie Re: Nowy fryzjer?? IP: 83.238.144.* 29.12.06, 13:26
                      byłem .Pewnie fajnie było?Następnym razem ucałuj Syrenkę w puklerz
                      • Gość: aga Re: Nowy fryzjer?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 13:43
                        swoje niedowartościowanie objawiaj gdzie indziej bo nas to kompletnie nie
                        interesuje, to jest temat o zakładach fryzjerskich a nie zawody: kto kogo
                        lepiej i wulgarniej wyzwie
                        proponuje noworoczne postanowienie dla Ciebie związane ze zmianą Twojego
                        zachowania na troszkę milsze!
                        Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!
                • Gość: Marysia Re: Nowy fryzjer?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 18:07
                  Byłam-ocena wizualna zakładu bardzo dobry +,ocena usługi-4-.
    • Gość: bichesorra Re: Nowy fryzjer?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 13:44
      skoro mozecie sobie pozwolić na to zeby jeździć do fryzjera do W-wy-róbcie to
      dalej nikt Was nie zmusza........a poza tym świecie to ani W-wa ani B-szcz tu
      nie ma takiej konkurencji i każdy zarabia jak może ,a ceny wcale nie są
      wysokie,wystarczy iśc dalej prosto ulicą Wojska Pol.a traficie do miejsc ,gdzie
      zapłacicie więcej
      • Gość: Fuj Re: Nowy fryzjer?? IP: *.adsl.inetia.pl 29.12.06, 17:37
        Aga to wcale nie jest ładna dziwczyna tylko transwescyta
        • magda308 Re: Nowy fryzjer?? 29.12.06, 21:36
          jestem stałą klientką tych 2 dziewczyn predzej pracowały w innym salonie i nie
          są uczennicami!!! jestem bardzo zadowolona z ich usług!!!! polecam ten salon na
          Wojska Polskiego. Idąc do nich mam świadomośc ze dobrze mi doradzą w doborze
          fryzury i kolorow. Zastanawiam sie co wami kieruje pisząc tak na nie!!!!
          Zazdrość? Ruszcie dupy i sami cos otwożcie a nie krytykujecie innych!!! a
          mowienie ze nie przyjdzie sie do salonu bo osoby tam pracujace nie odpowiadają
          jest śmieszne!!! Wydaje mi sie że idąc do salonu i np farbując sobie wlosy
          jestem niezadowolona to informuję osobe ktora mi to spieprzyła i proszę o
          poprawkę!!! a nie oczerniam na forum!!!! i krytykuje!!!! bo tak jest
          najłatwiej!!!!
          • Gość: Jojo Re: Nowy fryzjer?? IP: *.adsl.inetia.pl 30.12.06, 12:10
            Magda a jak Ty ruszasz? Pewnie dobrze to proszę o kontakt mirasew@wp.pl
            • magda308 Re: Nowy fryzjer?? 30.12.06, 12:51
              twoje pytanie świadczy o niskim poziomie inteligencjii
              • Gość: Jajco Re: Nowy fryzjer?? IP: *.adsl.inetia.pl 30.12.06, 14:28
                Tak to jest neandertalczyk wiem to pewne bo on to ja:-)ale propozycja aktualna
      • Gość: Magda Re: Nowy fryzjer?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 12:05
        Byłam dziś i jestem zadowolona-choć uważam ,że są lepsze zakłady w
        Świeciu.Atmosfera i zachowanie Pań w tym zakładzie troche sztuczna ale mamn
        nadzieje,że się to zmieni.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka