Dodaj do ulubionych

15 latek pod torami

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 21:39
jakies 2 godziny temu młody chłopak rzucił sie pod pociąg, wczesniej wysłał
sms do dziewczyny ze ja Kocha.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: 15 latek pod torami IP: *.tdi.tktelekom.pl 21.12.06, 22:27
      a gdzie sie rzucił?? w oklicach Laskowic czy gdzies indziej??
      • Gość: madzia Re: 15 latek pod torami IP: *.range86-134.btcentralplus.com 26.12.06, 03:24
        w kozlowie
    • Gość: Ja Re: 15 latek pod torami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 23:36
      Niedaleko Terespola w okolicach mostu nad Wdą.
      • don_przemo Re: 15 latek pod torami 21.12.06, 23:40
        Pacek [*]
        Żegnaj...
    • Gość: Pabil Re: 15 latek pod torami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 07:00
      Mialem szanse go uratowac, nie wiem czy tak sobie wmawiam czy naprawde nic nie
      moglem zrobic :( przykro mi Emila współczuje
    • Gość: Hacker Re: 15 latek pod torami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 07:01
      Gdy by Ziom byl w Świeciu :( inaczej to by się tez potoczylo :(
      • Gość: ja Re: 15 latek pod torami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 16:34

[*]
        • Gość: xyz Re: 15 latek pod torami IP: *.adsl.inetia.pl 22.12.06, 20:20
          Co to za Chłopak? Dlaczego to zrobił? to strasze...
          • Gość: larry Re: 15 latek pod torami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 20:45
            ludzie sa dziwni
            • Gość: kasia Re: 15 latek pod torami IP: *.stk-net.pl 22.12.06, 20:54
              ludzie nie są dziwni tylko niektórzy mają słabą psyche... Zrobią coś czego
              potem nie mogą odwrócić on akurat z tego co ja wiem to okłamywał ostro rodziców
              tak mi ktoś powiedział nie wiem czy to prawda... smierć zwłaszcza taka to nie
              jest wyjście z problemu... Może on tak myślał, ale tak nie jest... teraz ten
              czas to powienien być czas radości a dla jego rodziny i bliskich to bedzie
              najgorszy czas jaki moze być... co roku bedzie jesczze gorzej... pacek zawsez
              bedziemy o tobie pamietac[*]
    • Gość: c Re: 15 latek pod torami IP: *.stk-net.pl 22.12.06, 22:52
      dlaczego to zrobił??
      • Gość: ja Re: 15 latek pod torami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 12:38
        Tego nikt nie wie, ale strasznie skrzywdził swoich rodziców, bliskich i
        kolegów... Odebranie sobie życia to nie jest wyjście z sytuacji. To ucieczka.
        Powinniśmy uczulać młodych ludzi na ten problem, który stał się ostatnio plagą
        i chyba nawet modą.

[*] Pacek
        • Gość: ..... Re: 15 latek pod torami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 20:29
          Podobno nikt go w klasie nie lubił, a teraz wszyscy kochany Pacek itd.....
          • Gość: Franek Re: 15 latek pod torami IP: *.tdi.tktelekom.pl 24.12.06, 01:45
            Nie wiem czemu to zrobił ale odebrac sobie zycie to najgłupsze co można zrobić.
            Dokładnie zgadzam sie z przedmówca, wszyscy pewnie mieli go gdzieś(bo jak by
            mial kumpla prawdziwego to by tego pewnie nie zrobil) a teraz od razu wszyscy
            sie uzalaja. Bez sensu. Powinno sie ganić i to ostro takie zachowania samobójcze
            a nie sie jeszcze użalać.To żaden honor odebrać sobie zycie. To rozwiązanie
            najbardziej tchórzliwe z możliwych.
            • Gość: ASt Re: 15 latek pod torami IP: *.adsl.inetia.pl 24.12.06, 09:52
              to ja się podpisuję pod słowami Franka
            • Gość: ja Re: 15 latek pod torami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.06, 19:06
              Tak się składa, że Paweł miał wielu kolegów. Obwinianie ich o jego śmierć to
              zwykłe chamstwo i mogą robić to jedynie ludzie, bez serca, albo tacy, którzy go
              nie znali. Takim jak Franek radziłbym nic nie pisać, jeśli nie ma się nic
              mądrego do przekazania.
              Pozdrawiam!
              • Gość: Franek Re: 15 latek pod torami IP: *.tdi.tktelekom.pl 24.12.06, 19:14
                Miał kolegów wielu a jednak to zrobił wiec chyba jest cos nie tak z tą
                przyjażnia. A ja nikogo nie obwiniam za to a tym bardziej jego kolegów. To są
                słowa i zostały żle zinterpretowane przez Ciebie.
                • megan131 Re: 15 latek pod torami 26.12.06, 03:47
                  nie klucie sie nikt ne wie co bylo tego powodem
                  i tak juz nic nie mozna z tym zrobic
            • megan131 Re: 15 latek pod torami 26.12.06, 03:42
              pacek [*]
              dlaczego to nam zrobiles
              bardzo za toba tesknimy nawet nie wiesz jak bardzo
              my to jakos przezyjemy ale co na to twoi rodzice.jak mogles ich tak skrzfzywdzic
              to nie bylo wyjscie z sytuacji a co czuje teraz emila no trudno amy nadzieje ze
              jest ci teraz o wiele lepiej :-(
          • megan131 Re: 15 latek pod torami 26.12.06, 03:45
            kto powiedzial ze o nikt w klasie nie lubil???
    • Gość: !!! Re: 15 latek pod torami IP: *.stk-net.pl 24.12.06, 09:11
      "...Zanim schowasz dzień pod powiekami
      Powiedz co z twoimi nie pozałatwianymi sprawami..."!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka