Gość: uuu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 21:39 jakies 2 godziny temu młody chłopak rzucił sie pod pociąg, wczesniej wysłał sms do dziewczyny ze ja Kocha. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: 15 latek pod torami IP: *.tdi.tktelekom.pl 21.12.06, 22:27 a gdzie sie rzucił?? w oklicach Laskowic czy gdzies indziej?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: 15 latek pod torami IP: *.range86-134.btcentralplus.com 26.12.06, 03:24 w kozlowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: 15 latek pod torami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 23:36 Niedaleko Terespola w okolicach mostu nad Wdą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pabil Re: 15 latek pod torami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 07:00 Mialem szanse go uratowac, nie wiem czy tak sobie wmawiam czy naprawde nic nie moglem zrobic :( przykro mi Emila współczuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hacker Re: 15 latek pod torami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 07:01 Gdy by Ziom byl w Świeciu :( inaczej to by się tez potoczylo :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: 15 latek pod torami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 16:34 [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: 15 latek pod torami IP: *.adsl.inetia.pl 22.12.06, 20:20 Co to za Chłopak? Dlaczego to zrobił? to strasze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: larry Re: 15 latek pod torami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 20:45 ludzie sa dziwni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: 15 latek pod torami IP: *.stk-net.pl 22.12.06, 20:54 ludzie nie są dziwni tylko niektórzy mają słabą psyche... Zrobią coś czego potem nie mogą odwrócić on akurat z tego co ja wiem to okłamywał ostro rodziców tak mi ktoś powiedział nie wiem czy to prawda... smierć zwłaszcza taka to nie jest wyjście z problemu... Może on tak myślał, ale tak nie jest... teraz ten czas to powienien być czas radości a dla jego rodziny i bliskich to bedzie najgorszy czas jaki moze być... co roku bedzie jesczze gorzej... pacek zawsez bedziemy o tobie pamietac[*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Re: 15 latek pod torami IP: *.stk-net.pl 22.12.06, 22:52 dlaczego to zrobił?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: 15 latek pod torami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 12:38 Tego nikt nie wie, ale strasznie skrzywdził swoich rodziców, bliskich i kolegów... Odebranie sobie życia to nie jest wyjście z sytuacji. To ucieczka. Powinniśmy uczulać młodych ludzi na ten problem, który stał się ostatnio plagą i chyba nawet modą. [*] Pacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: 15 latek pod torami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 20:29 Podobno nikt go w klasie nie lubił, a teraz wszyscy kochany Pacek itd..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Re: 15 latek pod torami IP: *.tdi.tktelekom.pl 24.12.06, 01:45 Nie wiem czemu to zrobił ale odebrac sobie zycie to najgłupsze co można zrobić. Dokładnie zgadzam sie z przedmówca, wszyscy pewnie mieli go gdzieś(bo jak by mial kumpla prawdziwego to by tego pewnie nie zrobil) a teraz od razu wszyscy sie uzalaja. Bez sensu. Powinno sie ganić i to ostro takie zachowania samobójcze a nie sie jeszcze użalać.To żaden honor odebrać sobie zycie. To rozwiązanie najbardziej tchórzliwe z możliwych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASt Re: 15 latek pod torami IP: *.adsl.inetia.pl 24.12.06, 09:52 to ja się podpisuję pod słowami Franka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: 15 latek pod torami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.06, 19:06 Tak się składa, że Paweł miał wielu kolegów. Obwinianie ich o jego śmierć to zwykłe chamstwo i mogą robić to jedynie ludzie, bez serca, albo tacy, którzy go nie znali. Takim jak Franek radziłbym nic nie pisać, jeśli nie ma się nic mądrego do przekazania. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Re: 15 latek pod torami IP: *.tdi.tktelekom.pl 24.12.06, 19:14 Miał kolegów wielu a jednak to zrobił wiec chyba jest cos nie tak z tą przyjażnia. A ja nikogo nie obwiniam za to a tym bardziej jego kolegów. To są słowa i zostały żle zinterpretowane przez Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
megan131 Re: 15 latek pod torami 26.12.06, 03:47 nie klucie sie nikt ne wie co bylo tego powodem i tak juz nic nie mozna z tym zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
megan131 Re: 15 latek pod torami 26.12.06, 03:42 pacek [*] dlaczego to nam zrobiles bardzo za toba tesknimy nawet nie wiesz jak bardzo my to jakos przezyjemy ale co na to twoi rodzice.jak mogles ich tak skrzfzywdzic to nie bylo wyjscie z sytuacji a co czuje teraz emila no trudno amy nadzieje ze jest ci teraz o wiele lepiej :-( Odpowiedz Link Zgłoś
megan131 Re: 15 latek pod torami 26.12.06, 03:45 kto powiedzial ze o nikt w klasie nie lubil??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: 15 latek pod torami IP: *.stk-net.pl 24.12.06, 09:11 "...Zanim schowasz dzień pod powiekami Powiedz co z twoimi nie pozałatwianymi sprawami..."! Odpowiedz Link Zgłoś