IP: 83.238.144.* 19.01.07, 21:04
szkoda,ze tak niemilo reagujecie na moje posty. postaram poprawic sie w tej
dziedzinie...a co do tych co komentowali to ja wiem na ile mnie stac i ile
jestem warta. a co do respektu to nie mialo oznaczac ze inni uwazaja mnie za
kogos zajefajnego itp. ale ze poprostu poprzez te wszystkie lata wyrobilam
sobie opinie osoby odpowiedzialnej i takiej ktora chce do czegos darzyc!!
jezeli sie to komus nie podoba jego sprawa. a tak poza tym to czy jestem dobra
w technice boksu niech zadecyduja trenerzy a nie amatorzy. ja wiem na ile mnie
stac i czy zdolam zdobyc zloty medal. taki jest moj cel-a niewielu z was
jakiekolwiek cele w zyciu ma. Wazne sa dla mnie opinie moich bliskich
przyjaciol, rodzicow oraz siostr no i chlopaka. a to co wy uwazacie-oweszem
szanuje ale nie zawsze sie z tym zgadzam. Najwazniejsze jest to ze moj trud
zostanie doceniony przez trenera i bliskie mi osoby. tak wiec tylko co wam
pozostawiam to SZACUNEK!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Swieciak Re: ODEZWA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 21:56
      Ejjjj ty wez sobie zaloz bloga i forum nie zasmiecaj. co to ma byc w ogole.
      wiesz ja wczoraj zrobilem trase szpital-gubalowa i zebralem 190 puszek, co daje
      na cale 4 wina. aLe mialem jazde.
    • Gość: radek Re: ODEZWA!!! IP: *.stk-net.pl 20.01.07, 02:10
      a twoja siostra to Asia slynna jest Świeciu to prawda ze pol Świecia ja mialo i
      okolic?ze dawala tymc o chca ????????ha ha ale masz siostre!!!!
      • Gość: stef Re: ODEZWA!!! IP: *.stk-net.pl 20.01.07, 03:54
        frajerze ale ty jej nie miales i mozes zpmazyc!a teraz obejrzyj dobranoce i
        spac!!hahah co za dzieciaki !!!
        • Gość: goku Re: ODEZWA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 10:20
          Ty dziewczyno jesteś chyba nie do końca normalna... Nikt nie ma do Ciebie
          pretensji o to co robisz, bo to bardzo dobrze, ze masz jakieś hobby, pasje, cel
          w życiu do którego dążysz. Ale do cholery zrozum,ze na forum o takich rzeczach
          sie nie pisze!!Jeśli każdy pisałby tutaj o swoich prywatnych sprawach to
          zabrakłoby miejsca na serverze, który utrzymuje to forum! Internet jest tak
          obszerny i na pewno jest wiele innych miejsc, gdzie możesz pisać o swoich
          przeżyciach(np.fotoblog itp.)
      • Gość: lukas Re: ODEZWA!!! IP: *.stk-net.pl 25.01.07, 10:28
        taki cwany jestes sieroto?a co tobie tez dala?czy nie chciales?hehheeh tylko
        obrazac potraficie bachory!plotkarskie i zaklamane jest to miasto!SMIERC
        FRAJERA!
    • Gość: radek Re: ODEZWA!!! IP: *.stk-net.pl 20.01.07, 12:31
      jak moge byc dzieckiem jak wiem juz tyle o Asiuni inaczej Kozuni hihi wcale bym
      jej nie chcial po taaaaaaaaakich brudasach ,wogole jak ona wyglada jak koza ha
      ha!!!!!!i boisz sie prawdy!
    • Gość: Śmierć Re: ODEZWA!!! IP: 83.238.147.* 20.01.07, 14:38
      Dziewczyno jestes nudna i zalosna. Co mnie obchodzi, twoja osiemnastka, twoje zawody itd. Mam to gleboko w dupie i to jest poprostu smieszne, ze z forum robisz sobie photobloga...Zajmij sie tym boksem, niech ci ktos ryj spruje i zachowaj to dla siebie, a nie srasz sie z tym po internecie...
      • Gość: Parast Re: ODEZWA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 15:01
        Pffffffff
        Śmierc------> Wiesz co to jest photoblog?
        Widzisz tu jakies zdjecia, a tyj masz pewnie sam sruty, i pewnie masz limo pod okiem:D:D:D
        • Gość: Do Parasta Re: ODEZWA!!! IP: 83.238.147.* 20.01.07, 15:05
          Ty sie naucz lepiej pisac. Analfabetyzm to powszechna choroba. Z odrobina dobrych checi da sie ja wyleczyc. Tak wiec powodzenia ;D
          • Gość: Parast Re: ODEZWA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 15:14
          • Gość: Parast Re: ODEZWA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 15:15
            JOOO????
            Da sie wyleczyc??
            a Debilizm sie da??Sory..ale nie ma dla Ciebie lekarstwa!!
    • wyssana.z.palca pomysl, zanim cos napiszesz 20.01.07, 17:01
      tak jak Ciebie nic nie obchodzi to, co tutaj ludzie o Tobie pisza, tak nikogu
      tutaj nie obchodzi to, co do nas piszesz.
      • Gość: do wyssanej Re: pomysl, zanim cos napiszesz IP: 83.238.144.* 20.01.07, 18:22
        a ty nie pisz wcale jak nie masz nic konkretnego do napisania!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Kibic Re: pomysl, zanim cos napiszesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 20:31
          Jaki autorytet/Leszek P/ taka jego fanka /kozunia/
        • wyssana.z.palca do "do wyssanej" 21.01.07, 10:54
          to bylo bardzo konkretne. i celne. w przeciwienstwie do Twojego postu.
    • Gość: dre Re: ODEZWA!!! IP: *.stk-net.pl 05.02.07, 10:07
      Oj dziewczyno po co tu o tym piszesz, tylko siostre Ci powyzywaja! Jeszcze
      pamietam jak Asia w decznie w starej czerwone skodzie sie pi..z jednym! a
      pozniej jakis inny ja brał fujjjjjj :( zal mi takich osob.
      • Gość: :P Re: ODEZWA!!! IP: *.stk-net.pl 05.02.07, 10:24
        Ale to było dawno, tez pamietam jej takie wybryki,no ale ludzie sie zminiaja.
        Co nie zmienia faktu, ze inni zapominaja.MI niestety Ona bedzie zawsze
        kojarzyła sie z taka panna
        • Gość: x Re: ODEZWA!!! IP: *.stk-net.pl 05.02.07, 18:28
          Nie wiem co wy chcecie od Asi.Co bylo to bylo.Nikt nie jest swiety.Teraz to
          zupelnie inna dziewczyna.To bylo tyle lat temu ze nawet nie warto o tym
          gadac.Widocznie zupelnie jej nie znacie.
          • Gość: ddd Re: ODEZWA!!! IP: *.stk-net.pl 05.02.07, 20:11
            Moze i inna, ale jak miała w głowie mało tak ma. Wiem co mowie znałem ja i znam
            nadal!Ariel nie denerwuj sie tak! Pewnie nawet nie wiesz i lu miała przed Toba:
            imprezki itp.
            • Gość: : Do ddd Re: ODEZWA!!! IP: *.stk-net.pl 05.02.07, 20:41
              JAK TAKI CWANY JESTES TO NAPISZ KTO TY JESTES.MOZE BEDZIEMY JECHAC PO TWOJEJ
              DZIEWCZYNIE CO ROBIŁA KIEDYS....
      • Gość: gosc Re: ODEZWA!!! IP: *.stk-net.pl 05.02.07, 18:33
        Po h.. takie bzdury wypisujesz!!!!!!!!!!!!!Gdybym wiedzial kim jestes to ryj
        mialbys obity frajerze!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: ddd Re: ODEZWA!!! IP: *.stk-net.pl 05.02.07, 16:54
      Brzydka jest ta Asia jak nie wiem..siostra ładniejsza
      • Gość: x Re: ODEZWA!!! IP: *.stk-net.pl 05.02.07, 20:57
        ale frajerstwo i gowniateria to pisze! zakompleksione malolaty siedzicie przy
        tych kompach bo nie macie innego zycia po z nimi i tylko obrazacie innych!! bym
        was tak dorwal w sowje rece i te wasze kukulcze jajka zgniutl to byscie inaczej
        spiewali! jestes odwazny to powiedz to Asi albo tym bardziej Arielowi w twarz a
        jak masz sraczke to siedz cicho na dupie!
    • Gość: KOLEGA Re: ODEZWA!!! IP: *.stk-net.pl 06.02.07, 21:19
      CO DO ASI CZEMU JA TAK WYZYWACIE BYLA TAKA TO FAKT ALE KOGO TO OBCHODZI ,MOZE
      LUBILA KAZDY MA JAKIES ZAINTERESOWANIA TO NIE JEST MIEJSCE GDZIE MOZNA O TYM
      PISAC POSTAWCIE SIE W JEJ SYTUACJI,JAK BY O WAS TAK PISALI ?CO BYLO A NIE JEST
      NIE PISZE SIE W REJESTR!!!!!!!!!!1PAMIETAJCIE O TYM ZA NIM ZACZNIECIE ZNOW
      KOGOS OBRAZAC ROBIC MU KRZYWDE ,TAKA CO SAMI BYSCIE NIE CHCIELI,ZAL MI ARIELA
      JAK TERAZ MOZE SIE CZUC ZE KTOS PISZE O JEGO UKOCHANEJ OSOBIE,ON JA TAKA
      ZAAKCEPTOWLA ,PO CO PSUJECIE IM ZYCIE ,NIGDY NIKT NIE DOSTAL KOPA OD ZYCIA??
      PROSZE ZASTANOWCIE SIE NAJPIERW ZANIM ZACZNIECIE CO KOLWIEK O KIMS PISAC!!
      • Gość: OLO Re: ODEZWA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.07, 21:39
        A Ariel nie wiedzial z kim sie zadaje? Taki glupi czy taki naiwny? :)
        Nikt tu jej nie robi krzywdy. Ona sama sobie ja zrobila swoim puszczalstwem.
        Mogla o tym pomyslec, zanim zaczela tak sie prowadzic!
        • Gość: do Olo Re: ODEZWA!!! IP: *.stk-net.pl 06.02.07, 21:51
          A ty cymbale nie masz co robic.Nie masz zielonego pojecia o Asi i piszesz
          bzdyry!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: x Do olo IP: *.stk-net.pl 06.02.07, 21:54
          Wiem kim jestes i ciekawe czy bedziesz mial tyle do powiedzenia jak sie
          spotkamy!!!!!!!!!
        • Gość: Ania Re: ODEZWA!!! IP: *.stk-net.pl 07.02.07, 09:44
          Oj wspołuczuje im:( co to za gowniane forum! ludzie zajmijcie sie soba.A
          obronca tej pary dam rade nie podbijajcie tematu! bo jak temat wraca na
          poczatek to ludzie czesciej czytaj i wypisuja bzdury!
        • Gość: ksi Re: ODEZWA!!! IP: *.stk-net.pl 07.02.07, 10:07
          Wcale nie taki gó..arstwo tu pisze, bo skąd tacy gó..arz znali by Asię i jej
          wybryki sprzed kilku lat!Zgadzam sie , ze prowadziła KIEDYś taki tryb życia,
          ale po co o tym pisać. Niech kazdy pilnuje siebie zeby takich błędów nie
          popełniac bo po kilku latach ktoś opisze to na forum! a wtedy nie bedzie miło:(
          • Gość: ILOS Re: ODEZWA!!! IP: *.stk-net.pl 07.02.07, 10:47
            ZMAZAĆ TEMAT!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka