Dodaj do ulubionych

ZP Świecie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.07, 18:05
Co wiecie a naszym Zakładzie Poprawcyzm w wieciu na Sadowej ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Wujas Re: ZP Świecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 13:59
      Gość napisał:
      > Co wiecie a naszym Zakładzie Poprawcyzm w wieciu na Sadowej ?

Jest. I działa. :)
      • Gość: goja Re: ZP Świecie IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.07, 22:57
        To zależy o co pytasz? Mieszkańcy tego zakładu mają tam naprawdę dobre warunki,
        mają boisko do gry w nogę, jeżdż na basen, w zakładzie mają siłownię,
        świetlicę, budynek jest po remoncie
        • Gość: ????????? Re: ZP Świecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.07, 14:23
          Nie mieszkancy tulko skazancy ZP to przeciesz wiezienie dla nieletnich
          Pewnie ze moja sale basen playstation i tak dalej tylko panienek brakuje
          moim zdaniem maja za dobrze dzieciaki na wolnosci głodują a ci wybrzydzają
          jeszcze.
    • Gość: Magister Re: ZP Świecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.07, 21:34
      Oczywiście porzadek musi byc.Co chwile sie słyszy o młodocianych przestepcach,i
      buntach w zakładach Poprawczych.A taki skazaniec ma wiecej praw niz pracownik
      bo jest nieletni.
      • Gość: ramzes Re: ZP Świecie IP: 83.238.145.* 06.05.07, 09:30
        tam powinno sie ciezko pracowac to by nie bylo czesu na glupoty a i skazanym
        czas by szybciej zlecial amoim zdaniem mlodociani nie wszyscy sa jeszcze gorsi
        jak ci starsi koledzy trzeba na nich kloasc wiekszy nacisk w resocjalizacji
        • Gość: ?????? Re: ZP Świecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.07, 16:56
          Własnie pracować a nie sciemniac!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: Do Wujasa Re: ZP Świecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 20:18
            Cześć Wujas. Zniknąłeś na trochę nasz ortograficzny imbecylku. Co się z Tobą
            działo, podciągnąłeś sie już z tej ortografii czy nadal będziesz wszystkich
            pouczał sam robiąc przy tym masę błędów.
            • Gość: goja Poprawka IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.07, 22:24
              Nie można mieć pretensji do nieletnich, że korzystają z "PRAWA", które
              ustanowili dorośli!
              I myślę, że zgodzicie się ze mną, że nic tak nie uszlachetnia człowieka jak
              praca, więc resocjalizacja powinna pójść raczej w tym kierunku
              • Gość: Ja Re: Poprawka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 20:50
                Ja sie z Toba zgodze ...
    • Gość: Ciekawy Re: ZP Świecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.07, 19:53
      Ale paczcie ci ludzie co pracuja ZP odpekaja 15 lat i maja spokoj tak ja
      policja czy straż pożarna luzik
      Moze sie tam przyjme!!!
      • Gość: Obserwator* Re: ZP Świecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 21:03
        Ciekawy piszesz bzdury.A co się tyczy zatrudnienia z twoim charakterem nie masz
        szans.
        • Gość: Ciekawy Re: ZP Świecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 12:00
          Mam lepszy charakter OD CIEBIE mądrala sie znalazł
    • Gość: bandyta Re: ZP Świecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 21:30
      nic nie wiem a powinienem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka