Gość: Gość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.07, 18:05 Co wiecie a naszym Zakładzie Poprawcyzm w wieciu na Sadowej ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wujas Re: ZP Świecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 13:59 Gość napisał: > Co wiecie a naszym Zakładzie Poprawcyzm w wieciu na Sadowej ? Jest. I działa. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goja Re: ZP Świecie IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.07, 22:57 To zależy o co pytasz? Mieszkańcy tego zakładu mają tam naprawdę dobre warunki, mają boisko do gry w nogę, jeżdż na basen, w zakładzie mają siłownię, świetlicę, budynek jest po remoncie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????????? Re: ZP Świecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.07, 14:23 Nie mieszkancy tulko skazancy ZP to przeciesz wiezienie dla nieletnich Pewnie ze moja sale basen playstation i tak dalej tylko panienek brakuje moim zdaniem maja za dobrze dzieciaki na wolnosci głodują a ci wybrzydzają jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magister Re: ZP Świecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.07, 21:34 Oczywiście porzadek musi byc.Co chwile sie słyszy o młodocianych przestepcach,i buntach w zakładach Poprawczych.A taki skazaniec ma wiecej praw niz pracownik bo jest nieletni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramzes Re: ZP Świecie IP: 83.238.145.* 06.05.07, 09:30 tam powinno sie ciezko pracowac to by nie bylo czesu na glupoty a i skazanym czas by szybciej zlecial amoim zdaniem mlodociani nie wszyscy sa jeszcze gorsi jak ci starsi koledzy trzeba na nich kloasc wiekszy nacisk w resocjalizacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?????? Re: ZP Świecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.07, 16:56 Własnie pracować a nie sciemniac!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Wujasa Re: ZP Świecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 20:18 Cześć Wujas. Zniknąłeś na trochę nasz ortograficzny imbecylku. Co się z Tobą działo, podciągnąłeś sie już z tej ortografii czy nadal będziesz wszystkich pouczał sam robiąc przy tym masę błędów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goja Poprawka IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.07, 22:24 Nie można mieć pretensji do nieletnich, że korzystają z "PRAWA", które ustanowili dorośli! I myślę, że zgodzicie się ze mną, że nic tak nie uszlachetnia człowieka jak praca, więc resocjalizacja powinna pójść raczej w tym kierunku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Poprawka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 20:50 Ja sie z Toba zgodze ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Re: ZP Świecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.07, 19:53 Ale paczcie ci ludzie co pracuja ZP odpekaja 15 lat i maja spokoj tak ja policja czy straż pożarna luzik Moze sie tam przyjme!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator* Re: ZP Świecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 21:03 Ciekawy piszesz bzdury.A co się tyczy zatrudnienia z twoim charakterem nie masz szans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Re: ZP Świecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 12:00 Mam lepszy charakter OD CIEBIE mądrala sie znalazł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bandyta Re: ZP Świecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 21:30 nic nie wiem a powinienem Odpowiedz Link Zgłoś