Gość: ja IP: *.stk-net.pl 10.03.07, 19:43 poszukuję starej mapy obszaru, na którym obecnie znajduje się Wdecki Park Krajobrazowy, najlepiej jak najstarszej. Z góry dzięki za info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja mam Re: poszukuję mapy IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.07, 23:19 z 1792roku mapę ale drogo mnie kosztowało wydostanie jej z archiwum sądowego więc czekam na propozycję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: poszukuję mapy IP: *.stk-net.pl 12.03.07, 13:26 jest mi potrzebna do pracy magisterskiej, podaj cenę to może się ugadamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja mam Re: poszukuję mapy IP: *.adsl.inetia.pl 12.03.07, 18:42 Jak do pracy magisterskiej to pewnie Cię nie stać.Ja sama dałam za nią 1000 euro więc ile Ty możesz dać? Chyba niewiele? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: poszukuję mapy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 19:24 a nie mozecie sie dogadac co do duzo nizszej ceny za np. skan? Co za problem? Ty nadal bedziesz miala te swoja drogocenna mapke i jeszcze cos tam zarobisz, a kolega bedzie mial material do swojej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: est Re: poszukuję mapy IP: *.adsl.inetia.pl 12.03.07, 19:43 www.mapy.eksploracja.pl/viewpage.php?page_id=4 za darmo - niemiecki 1:25 000 Messtischblätter jeszcze są ludzie, którzy udostepniają coś nieodpłatnie do użytku niekomercyjnego kliknij na ten link: 1:25 000 Messtischblätter i znajdziesz m.in. 2376 Osche (Osie, s.n. 984) dosyć długo się wczytuje ale bardzo dokładne i duże skany nie wiem czy chodzi Ci o coś takiego, ale przynajmniej nie kosztuje 1000 euro. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: est Re: poszukuję mapy IP: *.adsl.inetia.pl 12.03.07, 19:58 jeszcze ściągnij Łążek, Drzycim i Lindenbusch i edziesz miał cały obszar WPK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karetka jedzie... Re: poszukuję mapy IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 12.03.07, 19:55 No OMC mgr-wi pomogę: www.topmap.pl/ A jaki masz temat pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: poszukuję mapy IP: *.stk-net.pl 12.03.07, 20:27 dzięki za pomoc , pisze o zmianach atrakcyjności turystycznej wdeckiego parku i muszę przeprowadzić waloryzację środowiska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytacz Re: poszukuję mapy IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 13.03.07, 11:05 Jeśli można: Jaka uczelnia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: poszukuję mapy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 13:36 podaj adres swojej poczty przeslę ci jakieś mapy może ci w sie przydadzą :)oczywiście bez żadnych opłat Odpowiedz Link Zgłoś