Gość: zainteresowana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 20:09 Słyszałam, że do końca września jest nabór do pracy w policji, na jakich zasadach przyjmują i czy jest sens składać papiery oraz na jakie stanowiska jest ten nabór? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja Re: Nabór do Policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 23:10 Srednie,niekaralnosc i faceci chyba powyzej 175 a kobiety nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: Nabór do Policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.07, 15:19 A czy to prawda że przechodzi się test sprawnościowy i ze znajomości historii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fido Re: Nabór do Policji IP: *.stk-net.pl 26.09.07, 12:17 nie słyszałem o testah z historii ale za te grosze bym nie poszedł tam pracować,ponadto nie ma żadnych stanowisk z czego sie orientuje tylko do prewencji,czyli ogólnie ulica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAWADA Re: Nabór do Policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 13:08 Zawsze najpierw jako zwykły pies a potem sie awansujea z ta historią to nie że ogólem historia tylko wiedza ogólna test sprawnościowy i testy psychologiczne :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: Nabór do Policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 15:24 A orientujecie się może czy zainteresowała by ich osoba co ma ukończone studia podyplomowe specjal. NEGOCJACJE W SYTUACJACH KRYZYSOWYCH . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Nabór do Policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.07, 15:48 Nawet gdyby potrzebowali kogos z taka specjalnoscia, to i tak cie nie przyjma, bo gowniarze ktorzy pytaja o takie rzeczy na forum, zamiast u zrodla, sa niepowazni! Do kompletu brakuje jeszcze, zebys zapytala czy ktos sie nie orientuje ile na takim stanowisku sie zarabia, i czy po pracy odwoza do domu radiowozem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: Nabór do Policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 17:04 Sorry ale gó..arą nie jestem mam ukończone studia w wcześniej dwuletnie studium więc sobie przelicz ile mam lat. Uważam że forum jest dość dobrym źródłem informacji dopóki nie wtrącą się do dyskusji takie osoby jak TY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Nabór do Policji IP: 83.238.144.* 27.09.07, 10:21 Masz rację zainteresowana że pytasz.Nie wiem nic o historii ale z anatomii jest test, pewnie że negocjatora potrzebują na tut. posterunku , bo sami nie wiedzą czy wypic jedna flachę czy dwie na zmianie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Nabór do Policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 10:30 Gó..ara, tyczy się nie tyle wieku, ile zachowania. Jak na swój wiek, to bardzo mało masz pod pokrywką, żeby pytać o takie rzeczy na forum. Co ci da, że ktoś napisze, że potrzebują ludzi na to stanowisko albo że nie potrzebują, skoro w istocie może być zupełnie inaczej. Takie pytania zadaje się u źródła, a nie na publicznym forum! Zaprezentowałaś nam swoje dziecinne podejście do życia ("a wiecie czy może..."), dlatego dla mnie jesteś gó..arą, obojętnie ile masz lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: Nabór do Policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 15:47 Myślisz, że jak wyzywasz ludzi na forum to dowodzi o twojej dojrzałości? Jaki masz w tym cel żeby kogoś ośmieszać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Nabór do Policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.07, 06:13 Ja ciebie nie ośmieszam. To ty się ośmieszylaś swoim niedorozwiniętym podejściem do poszukiwania pracy. :) Nie musiałbym tego nawet podsumować, że logicznie myślący ludzie to zauważyli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myers Re: Nabór do Policji IP: *.hsd1.fl.comcast.net 02.10.07, 02:49 Czesc !! Zainteresowana wiesz co popieram goscia, to nie jest odpowiednie miejsce na szukanie pracy. Wiesz co to jest posredniak ? a co do policji to chyba maja taki dzial jak kadry, tam Ci udziela informacji:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Nabór do Policji IP: 83.238.144.* 28.09.07, 08:44 Zainteresowana nie poddawaj sie ten krytyczny głos to tylko jeden burak .Na szczęście na świecie są też ludzie .Rozumiem tez Twój wstret do kontaktów osobistych z Policją .Nie wiadomo po kim noszą buty i telefoniczny bo raz widziałem jak przesłuchują automatyczna sekretarkę i co z niej zostało . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Nabór do Policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 09:21 Tak, tak. Nie słuchaj, i nadal pytaj o detale pracy w Policji, na forum. Może ktoś tu nawet przeprowadzi z tobą od razu rozmowę kwalifikacyjną i policytujecie się o wysokość miesięcznych poborów. :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: Nabór do Policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 16:07 Oj człowieku daj już spokój strasznie napaliłeś się na ten temat. W końcu ludziom się pomiesza i nie będą wiedzieli czy to ja mam problem z sobą czy może ty. Ja pasuję nie chce mi się dalej o tym gadać ale wiesz co fajnie było . Pozdrawiam cię :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Nabór do Policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.07, 16:49 Kto tu jest napalony, to widać od razu. Nie kto inny jak właśnie ty. To ty założyłaś ten wątek i ty zaczełaś wypytywać o szczegóły, więc teraz nie odwracaj kota ogonem. Jeśli chcesz znaleźć/zmienić pracę, to najpierw poczytaj jak się to robi, bo jak na razie to startujesz "od dupy strony". :) I myślał by kto, że pani jest po studiach. :) Umiejetności zdobywania informacji masz na poziomie żenującym. Że o interpunkcji nie wspomnę. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: Nabór do Policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 17:20 :-))) :-))) :-))) :-))) :-))) :-))) ........................ Pa miłego popołudnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Nabór do Policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 22:30 zachowanie gośia jest co najmniej chamskie.no ale może wywołałem wilka z lasu i zaraz dowiem się czegoś ciekawego o mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krajz Re: Nabór do Policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.07, 11:22 Moze i jest chamem, ale pisze calkiem rzeczowo, w przeciwienstwie do osoby, ktora pyta tutaj o szczegoly naboru do pracy w policji. Wg mnie, w obliczu tak nieodpowiedniego podejscia do tematu pozyskiwania informacji o pracodawcy i wolnych wakatach, mozna nazwac rzecz po imieniu. Nigdzie indziej jak wlasnie bezposrednio w dziale kadr komendy policji, nie zdobedzie szczegolowych i w 100% prawdziwych informacji. Wypytywanie o szczegoly na forum jest idiotyczne, i idealnie okresla taka osobe, jako nienadajaca sie na zadne odpowiedzialne stanowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niebieski Re: Nabór do Policji IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.07, 12:36 Tylko Ci co mają lewe średnie niech lepiej się wycofają, bo Wojewódzka Policja ma nauczkę za przydział do Świecia (bez nazwisk) i będzie dokładna weryfikacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: Nabór do Policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 17:07 polecam wejsc na strone www.policja.pl/rekrutacja :) tam znajdziesz wszystkie odpowiedzi na twoje pytania!!! pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: Nabór do Policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 20:14 Jestem ci bardzo wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jupik Re: Nabór do Policji IP: *.stk-net.pl 01.10.07, 00:43 słyszałem, że są jeszcze wolne miejsca pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
wow1950 Re: Nabór do Policji 05.01.17, 21:59 Hej, a do Marynarki Wojennej to gdzie pytać ? Odpowiedz Link Zgłoś
arturo477 Re: Nabór do Policji 20.05.22, 15:16 Jako czynny zawodowo policjant postanowiłem poszerzyć swoją wiedzę z zakresu negocjacji kryzysowej, bo ta wiedza z pewnością się przyda w trakcie realizacji zadań, które na mnie ciążą. Wybrałem sie z kolegą z pracy na WSKZ, bo całosć nauki jest online- stacjonarnie nie byłbym w stanie dojeżdżać z uwagi na nienormowany czas pracy. Odpowiedz Link Zgłoś