Dodaj do ulubionych

Nabór do Policji

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 20:09
Słyszałam, że do końca września jest nabór do pracy w policji, na
jakich zasadach przyjmują i czy jest sens składać papiery oraz na
jakie stanowiska jest ten nabór?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ja Re: Nabór do Policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 23:10
      Srednie,niekaralnosc i faceci chyba powyzej 175 a kobiety nie wiem
      • Gość: zainteresowana Re: Nabór do Policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.07, 15:19
        A czy to prawda że przechodzi się test sprawnościowy i ze znajomości
        historii?
        • Gość: fido Re: Nabór do Policji IP: *.stk-net.pl 26.09.07, 12:17
          nie słyszałem o testah z historii ale za te grosze bym nie poszedł
          tam pracować,ponadto nie ma żadnych stanowisk z czego sie orientuje
          tylko do prewencji,czyli ogólnie ulica.
          • Gość: ZAWADA Re: Nabór do Policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 13:08
            Zawsze najpierw jako zwykły pies a potem sie awansujea z ta historią to nie że
            ogólem historia tylko wiedza ogólna test sprawnościowy i testy psychologiczne :P
            • Gość: zainteresowana Re: Nabór do Policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 15:24
              A orientujecie się może czy zainteresowała by ich osoba co ma
              ukończone studia podyplomowe specjal. NEGOCJACJE W SYTUACJACH
              KRYZYSOWYCH .
              • Gość: gosc Re: Nabór do Policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.07, 15:48
                Nawet gdyby potrzebowali kogos z taka specjalnoscia, to i tak cie
                nie przyjma, bo gowniarze ktorzy pytaja o takie rzeczy na forum,
                zamiast u zrodla, sa niepowazni!
                Do kompletu brakuje jeszcze, zebys zapytala czy ktos sie nie
                orientuje ile na takim stanowisku sie zarabia, i czy po pracy odwoza
                do domu radiowozem.
                • Gość: zainteresowana Re: Nabór do Policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 17:04
                  Sorry ale gó..arą nie jestem mam ukończone studia w wcześniej
                  dwuletnie studium więc sobie przelicz ile mam lat. Uważam że forum
                  jest dość dobrym źródłem informacji dopóki nie wtrącą się do
                  dyskusji takie osoby jak TY.
                  • Gość: Ja Re: Nabór do Policji IP: 83.238.144.* 27.09.07, 10:21
                    Masz rację zainteresowana że pytasz.Nie wiem nic o historii ale z
                    anatomii jest test, pewnie że negocjatora potrzebują na tut.
                    posterunku , bo sami nie wiedzą czy wypic jedna flachę czy dwie na
                    zmianie.
                  • Gość: gosc Re: Nabór do Policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 10:30
                    Gó..ara, tyczy się nie tyle wieku, ile zachowania.
                    Jak na swój wiek, to bardzo mało masz pod pokrywką, żeby pytać o
                    takie rzeczy na forum. Co ci da, że ktoś napisze, że potrzebują
                    ludzi na to stanowisko albo że nie potrzebują, skoro w istocie może
                    być zupełnie inaczej. Takie pytania zadaje się u źródła, a nie na
                    publicznym forum! Zaprezentowałaś nam swoje dziecinne podejście do
                    życia ("a wiecie czy może..."), dlatego dla mnie jesteś gó..arą,
                    obojętnie ile masz lat.
                    • Gość: zainteresowana Re: Nabór do Policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 15:47
                      Myślisz, że jak wyzywasz ludzi na forum to dowodzi o twojej
                      dojrzałości? Jaki masz w tym cel żeby kogoś ośmieszać?
                      • Gość: gosc Re: Nabór do Policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.07, 06:13
                        Ja ciebie nie ośmieszam. To ty się ośmieszylaś swoim
                        niedorozwiniętym podejściem do poszukiwania pracy. :) Nie musiałbym
                        tego nawet podsumować, że logicznie myślący ludzie to zauważyli.
              • Gość: myers Re: Nabór do Policji IP: *.hsd1.fl.comcast.net 02.10.07, 02:49
                Czesc !!
                Zainteresowana wiesz co popieram goscia, to nie jest odpowiednie
                miejsce na szukanie pracy.
                Wiesz co to jest posredniak ? a co do policji to chyba maja taki
                dzial jak kadry, tam Ci udziela informacji:))
            • Gość: z Re: Nabór do Policji IP: *.tktelekom.pl 28.09.07, 00:59
              HWDP
              • Gość: Ja Re: Nabór do Policji IP: 83.238.144.* 28.09.07, 08:44
                Zainteresowana nie poddawaj sie ten krytyczny głos to tylko jeden
                burak .Na szczęście na świecie są też ludzie .Rozumiem tez Twój
                wstret do kontaktów osobistych z Policją .Nie wiadomo po kim noszą
                buty i telefoniczny bo raz widziałem jak przesłuchują automatyczna
                sekretarkę i co z niej zostało .
                • Gość: gosc Re: Nabór do Policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 09:21
                  Tak, tak. Nie słuchaj, i nadal pytaj o detale pracy w Policji, na
                  forum. Może ktoś tu nawet przeprowadzi z tobą od razu rozmowę
                  kwalifikacyjną i policytujecie się o wysokość miesięcznych poborów.
                  :))))))))))))))))
                  • Gość: zainteresowana Re: Nabór do Policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 16:07
                    Oj człowieku daj już spokój strasznie napaliłeś się na ten temat. W
                    końcu ludziom się pomiesza i nie będą wiedzieli czy to ja mam
                    problem z sobą czy może ty. Ja pasuję nie chce mi się dalej o tym
                    gadać ale wiesz co fajnie było . Pozdrawiam cię :-))
                    • Gość: gosc Re: Nabór do Policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.07, 16:49
                      Kto tu jest napalony, to widać od razu. Nie kto inny jak właśnie ty.
                      To ty założyłaś ten wątek i ty zaczełaś wypytywać o szczegóły, więc
                      teraz nie odwracaj kota ogonem. Jeśli chcesz znaleźć/zmienić pracę,
                      to najpierw poczytaj jak się to robi, bo jak na razie to
                      startujesz "od dupy strony". :)
                      I myślał by kto, że pani jest po studiach. :)
                      Umiejetności zdobywania informacji masz na poziomie żenującym. Że o
                      interpunkcji nie wspomnę. ;)
                      • Gość: zainteresowana Re: Nabór do Policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 17:20
                        :-))) :-))) :-))) :-))) :-))) :-))) ........................
                        Pa miłego popołudnia
                        • Gość: g Re: Nabór do Policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 22:30
                          zachowanie gośia jest co najmniej chamskie.no ale może wywołałem
                          wilka z lasu i zaraz dowiem się czegoś ciekawego o mnie :)
                          • Gość: Krajz Re: Nabór do Policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.07, 11:22
                            Moze i jest chamem, ale pisze calkiem rzeczowo, w przeciwienstwie do
                            osoby, ktora pyta tutaj o szczegoly naboru do pracy w policji. Wg
                            mnie, w obliczu tak nieodpowiedniego podejscia do tematu
                            pozyskiwania informacji o pracodawcy i wolnych wakatach, mozna
                            nazwac rzecz po imieniu. Nigdzie indziej jak wlasnie bezposrednio w
                            dziale kadr komendy policji, nie zdobedzie szczegolowych i w 100%
                            prawdziwych informacji. Wypytywanie o szczegoly na forum jest
                            idiotyczne, i idealnie okresla taka osobe, jako nienadajaca sie na
                            zadne odpowiedzialne stanowisko.
    • Gość: Niebieski Re: Nabór do Policji IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.07, 12:36
      Tylko Ci co mają lewe średnie niech lepiej się wycofają, bo Wojewódzka Policja
      ma nauczkę za przydział do Świecia (bez nazwisk) i będzie dokładna weryfikacja.
      • Gość: paula Re: Nabór do Policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 17:07
        polecam wejsc na strone www.policja.pl/rekrutacja :) tam znajdziesz
        wszystkie odpowiedzi na twoje pytania!!!
        pozdrawiam:)
        • Gość: zainteresowana Re: Nabór do Policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 20:14
          Jestem ci bardzo wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam :))
          • Gość: jupik Re: Nabór do Policji IP: *.stk-net.pl 01.10.07, 00:43
            słyszałem, że są jeszcze wolne miejsca pzdr
    • wow1950 Re: Nabór do Policji 05.01.17, 21:59
      Hej, a do Marynarki Wojennej to gdzie pytać ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka