Gość: harrygo IP: *.astra-net.com 17.12.07, 18:10 Witam do której w dni powszednie otwarty jest media expert. Z góry dzieki za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klips Re: Media Expert IP: *.adsl.inetia.pl 17.12.07, 22:51 Witam. Mam pytanie do pracowników tego sklepu i nie tylko a dokładniej do znawców działu Audio-Video. Nie mam możliwości tak podjechać na dłużej i sobie posprawdzać a interesowałby mnie zestaw kina domowego z kolumnami drewnianymi, bo znajomy mówił, że jest duży wybór (Yamaha, Onkyo, Marantz, Pionieer, Denon). Co polecacie do zakupu czytające DivX i mógłby mięć USB ? Dziękuje za wskazanie dokładnego modelu i krótkiego opisu czym was mogło zaciekawić. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anad Re: Media Expert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.07, 14:37 u nich za drogo szukaj gdzie indziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klips Re: Media Expert IP: *.adsl.inetia.pl 18.12.07, 21:04 Ok, zobaczę jeszcze, ale który z tych firm polecacie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ero Re: Media Expert IP: *.cpe.marton.net.pl 18.12.07, 23:22 polecam www.ceneo.pl tam cos napewno taniej znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś