Dodaj do ulubionych

WDA ŚWIECIE NADAL ZAWODZI!!!!!!!:-((((((((((((((

IP: *.tvswiecie.com.pl 06.09.03, 09:59
Zespól wdy przegrał następny mecz.tym razem ze stratem radziejów 4-1.Az
szkoda gadac jezeli zagaraja z torunskim kp albo pałuczanka żnin majaca
jeden z najlepszych ataków ligi.Czemu Wda nie zakupiła R.Polaka który gra
bardzo ambitnie w kazdym sezonie i strzela mnóstwo bramek(To był zapewne
zawodnik na miare oczekiwan kibiców wdy -jak co sezon)Ale jak zawsze nie
został wypozyczony.(smutna sprawa).
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomek Re: WDA ŚWIECIE NADAL ZAWODZI!!!!!!!:-((((((((((( IP: *.nsm.pl 06.09.03, 10:03
      Szkoda doprawdy, że Wda przegrała, mimo wszystko wciąż mam nadzieję, że
      będzie lepiej:)))
      • Gość: Mysiak Re: WDA ŚWIECIE NADAL ZAWODZI!!!!!!!:-((((((((((( IP: *.tvswiecie.com.pl 06.09.03, 13:03
        Oby nie spadli do 5 ligi!
        • Gość: Tomek Re: WDA ŚWIECIE NADAL ZAWODZI!!!!!!!:-((((((((((( IP: *.nsm.pl 06.09.03, 20:16
          Wierzymy, że odbiją się od dna:)))
          • Gość: Cobra Re: WDA ŚWIECIE NADAL ZAWODZI!!!!!!!:-((((((((((( IP: *.tvswiecie.com.pl 06.09.03, 22:51
            no ja mysle tak samo-powyzej 10 miejsca beda w tym sezonie!:-)))))))
            • Gość: tuki Re: WDA ŚWIECIE NADAL ZAWODZI!!!!!!!:-((((((((((( IP: *.tvswiecie.com.pl 07.09.03, 20:45
              zal chlopakow z WDY ale tez i kibicow, mysle ze "ryba psuje sie od glowy"
              Pijani dzialacze nie wplyna pozytywnie na rozwoj pilki noznej w Swieciu ale
              najbardziej mnie wkurza ze to wszystko za nasze pieniadze
              • Gość: luzak Re: WDA ŚWIECIE NADAL ZAWODZI!!!!!!!:-((((((((((( IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.03, 22:29
                pan kowalski na bruk
                • Gość: Kules74 Re: WDA ŚWIECIE NADAL ZAWODZI!!!!!!!:-((((((((((( IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 13:48
                  Zauważcie, że w 5 kolejkach 4 były na wyjeździe a przed nimi 5 meczy jeszcze na
                  wyjezdzie w tym 2 pod rząd (nie wiem kto ten terminarz układał ...)
                  • Gość: Cobra Re: WDA ŚWIECIE NADAL ZAWODZI!!!!!!!:-((((((((((( IP: *.tvswiecie.com.pl 09.09.03, 14:12
                    Kules i jak bedzie z forum na twojej stronce i fotkami z meczu wda-wisła
                    nowe??????Czy cos wreszcie sie ruszy????
                    • Gość: Kules74 Re: WDA ŚWIECIE NADAL ZAWODZI!!!!!!!:-((((((((((( IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 14:18
                      Na razie moge ci przeslac fotki z turnieju syrenki
                      • Gość: luzak Re: WDA ŚWIECIE NADAL ZAWODZI!!!!!!!:-((((((((((( IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.03, 22:32
                        mi tez mozesz przyslac
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka