Gość: tol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.08, 21:34 Polpak - Prokom 2:2!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibic Re: POLPAK! IP: *.adsl.inetia.pl 05.05.08, 23:47 jedziemy z nimi ...oby tak dalej;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: POLPAK! IP: 212.160.87.* 07.05.08, 09:43 nie podniecajcie sie tak ja tylko mam naddzieje, zekoszt utrzymania klubu nie spowoduje braku podwyzek pensji w firmie tak czy inaczej - powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: POLPAK! IP: 212.160.87.* 07.05.08, 13:27 Trafiłeś jak kulą w płot. Zgodnie z obietnicą Prezesa dostaliśmy kolejną podwyżkę, która miała być wdrożona po uruchomieniu nowego zakładu w Grudziądzu. Jutro 3:2 dla nas. Tooo Polpak Świecie, tooo nasz KS... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: POLPAK! IP: 212.160.87.* 09.05.08, 06:25 poczekaj podwyzki sa tylko dlatego ze ludzie uciekali do innych firm a grudziadz to jeszcze dluuuuuuuuugo nie bedzie zarabial na siebie ja mam tylko nadzieje, ze to sie nie rozp... w drebiezgi bo duzo tego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro Re: POLPAK! IP: *.swc.vectranet.pl 09.05.08, 05:43 I tak nie wejdą do finału... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: POLPAK! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.08, 17:55 no daro nie ma to jak optymizm. Jeśli nie wejdą to nie myśl,że to coś złego My kibice cieszymy się już z tego co jest i tego nie zmienisz.ZA NASZE MIASTA I ZA TE BARWY................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: POLPAK! IP: 212.160.87.* 09.05.08, 13:27 Co sie tak przysrales do POLPAKU - ktos wyjaśnia ci twoje waty a ty swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: POLPAK! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.08, 17:50 Czy wejdą czy nie do finału i tak dla nich wielkie podziękowania bo zaszli bardzo daleko.Ja uważam ,że to już jest duży sukces walczą przecież z samymi mistrzami.I jeśli nawet przegrają to żadna hańba,walczą z najlepszymi.Kto wygra jutro mecz,POLPAK<POLPAK<POLPAK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: POLPAK! IP: *.telsten.com 11.05.08, 17:22 No cóż została walka o brąz ale na pewno Śląsk pokonamy. Ostatnią Akcję w meczu miał przeprowadzić Dixon a tak dogrywka i po marzeniach o finale. Jak nie w tym roku to za rok finał DBE będzie NASZ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: POLPAK! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 17:52 apetyt się miało i ale i tak dzięki im za to co zrobili.Polpak jest Wielki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: venerix Re: POLPAK! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 18:56 Przeciez przez blad sedziego przegralismy ten mecz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: POLPAK! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 09:33 i co z tego kto był na meczu tan wie,mecz jest przegrany.A sędziego mogą tylko ukarać jakąś tam kwotą pieniężną i odsunąć od sędziowania kilku meczy.Też mi kara a nasi KOSZYKARZE?Przecież wiemy ,że taki protest nic nie zmieni,a szkoda.Została nam walka o brąz i z tego teraz musimy się cieszyć.Pomyślcie nam jest przykro ale im jest jeszcze gorzej,przecież podpisując kontrakt z innym klubem to się liczy z jakiego klubu i na jakim poziomie ten klub stał.Dlatego życzę im dużo dobrego i jeszcze więcej szczęścia bo tego im zabrakło wczoraj.POLPAK TO JEST POTĘGA<POLPAK NAJLEPSZY JEST........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: POLPAK! IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.08, 10:50 > nam jest przykro ale im jest jeszcze gorzej, > przecież podpisując kontrakt z innym klubem to > się liczy z jakiego klubu i na jakim poziomie > ten klub stał Co ty pierniczysz?? Łowcy zawodników szukają po statystykach gracza, a nie klubu! Przecież kupują pojedynczego zawodnika, a nie zespół! Liczą się tylko punkty na mecz, zbiórki, asysty, ilość minut na parkiecie czy skuteczność w rzutach wolnych, ale właśnie zawodnika, a nie całej drużyny. Niestety, od nowego sezonu na bank odejdzie od nas większość dobrych graczy: Dixon, Hicks, Lepojevic, Tica, Garner, Brkic. Mecze ze Śląskiem, to będą ostatnie godziny, kiedy będziemy widzieć ich na naszym parkiecie. Jedynie chyba Kiko ma 2-letni kontrakt z Polpakiem. Ciekaw jestem gdzie wylądują. :) Jeśli Polska, to obstawiam Prokom, Turów i Anwil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: POLPAK! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 17:51 Sam zawodnik to nie wszystko liczy się zespół.Co może zrobić sam jeden pomyśl to musi być podanie to musi być asysta czyli na każdy kosz pracuje cała drużyna a później można liczyć statystyki kto ile podał kto ile miał bloków a kto ile wsadów.A zawsze tak jest ,że koniec sezonu to pożegnanie iluś tam zawodników więc to żadna nowość co piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: POLPAK! IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.08, 19:08 > Sam zawodnik to nie wszystko liczy się zespół. > Co może zrobić sam jeden W czym się liczy zespół? Pisałeś o tym, że zawodników z drużyny o słabych wynikach nikt nie kupuje. Napisałem Ci więc, że kupuje się zawodników, a nie zespół. Co ma przegrana Polpaku teraz, czy nawet ze Śląskiem, skoro Hicks i Dixon już od dawna brylują w statystykach? Nie odwracaj teraz kota ogonem, skoro pisałeś o kupnie zawodników po sezonie. Wtedy żadnego znaczenia nie ma to, na jakim miejscu wyląduje Polpak. Jeśli zawodnik jest dobry, to nie ma znaczenia jak gra drużyna, i tak zostanie kupiony. Bo gdyby Dixon czy inny gracz notowal co mecz 30 pkt, a wszystkie te mecze byłyby przez Polpak przegrane, to co, nikt by go nie kupił? :) Zastanów się trochę. Wyniki zespołu w zakupach zawodników nie mają żadnego znaczenia. Trenerzy czy managerowie zespołów, filtrują statsy zawodników i żadnego znaczenia nie ma dla nich zespół w którym ten zawodnik grał, ani wyniki tej drużyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: POLPAK! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.08, 08:44 do gościa. Kłania się bardzo nisko szkoła podstawowa a dokładnie czytanie ze zrozumnieniem.Miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: POLPAK! IP: *.adsl.inetia.pl 14.05.08, 08:54 Masz rację, ale ta szkoła kłania się Tobie. Chodzi o poprawne wyrażanie swoich myśli w piśmie. :) Ale nie przejmuj się. Każdy, który nie potrafi napisać jasno co ma na myśli zarzuca innym, że nie potrafią czytać. ;) Odpowiedz Link Zgłoś