Gość: Dudus36 IP: *.opera-mini.net 20.01.09, 13:36 Mam pytanie czy w dniu wczorajszym mieliscie probrlemy w sieci Plus?. Smsy nie dochodziły internet nie działal.. Ostatnio sie Plus ma czeste awarie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: upsik Re: Awaria w sieci Plus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.09, 14:09 Tak zgadza się wczoraj znów nasz kochany Plusik uraczył nas poważną awarią. Przyczyna nieznana jak mnie poinformowali w Biurze Obsługi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Problem Re: Awaria w sieci Plus IP: *.swc.vectranet.pl 20.01.09, 15:42 No często się to zdarza ostatnim czasy w godzinach wieczornych.Problem nieznany:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: Awaria w sieci Plus IP: *.swc.vectranet.pl 20.01.09, 15:48 U mnie wczoraj było ok, ale ostatnio często się zdarza, że sieć jest przeciążona... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dudus36 Re: Awaria w sieci Plus IP: *.opera-mini.net 20.01.09, 19:35 Tak masz racjie z tą siecią ze jest przeciąrzenie ale czemu Plus nas przeprasza czały czas i ciekawe ile awari jeszcze bedziemy mieli w tym miesiacu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adaś Re: Awaria w sieci Plus IP: *.opera-mini.net 20.01.09, 20:51 Tak Plus ostatnio ma bardzo powarzne problemy. (Dzwoniłem do sieci i jakas tam baba powiedziala ze mie przeprasza za problemy w sieci) Odpowiedz Link Zgłoś