Dodaj do ulubionych

Awaria w sieci Plus

IP: *.opera-mini.net 20.01.09, 13:36
Mam pytanie czy w dniu wczorajszym mieliscie probrlemy w sieci Plus?. Smsy nie dochodziły internet nie działal.. Ostatnio sie Plus ma czeste awarie.
Obserwuj wątek
    • Gość: upsik Re: Awaria w sieci Plus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.09, 14:09
      Tak zgadza się wczoraj znów nasz kochany Plusik uraczył nas poważną awarią.
      Przyczyna nieznana jak mnie poinformowali w Biurze Obsługi.
      • Gość: Problem Re: Awaria w sieci Plus IP: *.swc.vectranet.pl 20.01.09, 15:42
        No często się to zdarza ostatnim czasy w godzinach wieczornych.Problem nieznany:/
        • Gość: norek Re: Awaria w sieci Plus IP: *.swc.vectranet.pl 20.01.09, 15:48
          U mnie wczoraj było ok, ale ostatnio często się zdarza, że sieć jest przeciążona...
          • Gość: Dudus36 Re: Awaria w sieci Plus IP: *.opera-mini.net 20.01.09, 19:35
            Tak masz racjie z tą siecią ze jest przeciąrzenie ale czemu Plus nas przeprasza czały czas i ciekawe ile awari jeszcze bedziemy mieli w tym miesiacu.
            • Gość: Adaś Re: Awaria w sieci Plus IP: *.opera-mini.net 20.01.09, 20:51
              Tak Plus ostatnio ma bardzo powarzne problemy. (Dzwoniłem do sieci i jakas tam baba powiedziala ze mie przeprasza za problemy w sieci)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka