Gość: osa IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.09, 14:35 Dzisiaj na hali długo zapowiadany Mecz Pucharu Polski koszykówki kobiet. Fajnie będzie popatrzeć na takie widowisko. Wybieracie się? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: norek Re: mecz Pucharu Polski IP: *.swc.vectranet.pl 28.01.09, 15:07 A ja ide, takiego meczyku jeszcze nigdy w Świeciu nie było i chyba warto zobaczyć kosz w nieco innym wydaniu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . zdjęcia IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.09, 00:17 www.saldat.pl/upload/enetor-lodz/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumun89 Re: mecz Pucharu Polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.09, 09:41 Bardzo fajne widowisko, dobry poziom techniczny, szkoda że ŁKS Simens Łódź trochę odpuścił mecz, przez co zawodniczki Energii zwolniły grę w drugiej połowie. Takich imprez więcej na hali !!! Nie wiem tylko o co chodziło komisarzowi meczu z tym buczeniem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: mecz Pucharu Polski IP: *.swc.vectranet.pl 29.01.09, 10:41 To był fajny mecz, fajne widowisko ????? Dajcie spokój, zwykła a nawet podrzędna koszykówka. Poziom tak niski, że aż sie płakać chce. Nasz III ligowy KK gra lepiej. Śmiech na sali. Komisarz tego meczu to też sie urwał z choinki. Pomylił mu sie kościół z halą sportową pajac i tyle. A do tego wszystkiego dwa razy popsuła się tablica- RZENADA. Tylko "RUDY" jak zwykle latał za stolikami sędziów jakby mu się sikać chciało. Oj nie, po POLPAKU to nic dobrego w tej hali to juz nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doda Re: mecz Pucharu Polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.09, 13:43 Zgadzam się z Markiem. Większe emocje chyba na KK Świecie są. No i wiary chyba też, bo wielkie pustki były na trybunach. Myślałem, że z 800 ludzi przyjdzie, a było z 300. Może inaczej by to wyglądało jakby Energa miała mocniejszego rywala, ŁKS słaby, grała tylko ta ładna czarnulka z 7. Nawet cheerleaderkom chyba za bardzo nie chciało się tańczyć, zresztą miały mało okazji, bo trenerzy zapomnieli o braniu czasu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jachu Re: mecz Pucharu Polski IP: *.swc.vectranet.pl 29.01.09, 15:10 Oj tak nic ciekawego ten meczyk. Słaby poziom i faktycznie oprawa też jakaś taka bez emocji. Kolejny pomysł Tomasza Kellera nie wypalił. Nawet Knapik myślał, że wyborców znajdzie na hali a tu klops. Trzeba było się bardziej postarać jak Polpak potrzebował pomocy a nie na rynku w Świeciu głupa palić jak już było po wszystkim. Zgadzam się z Markiem, że po Polpaku to będzie bardzo cięzko przyciągnać ludzi na widowisko sportowe na hali. a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juda Re: mecz Pucharu Polski IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.09, 22:06 No Polpak to nie był, ale mecz był ok. Ważne że Kiler się stara przyciągnąć jakieś imprezy do CSW, więc może zamiast go krytykować sami coś zorganizujcie - to że tablica nawaliła nie pierwszy raz to jest kompromitacja, przecież ten sprzęt był chyba nowy zakupiony, to go trzeba reklamować! Luda nie było za dużo, ale to nie była sobota - generalnie jak dla mnie czwórka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x - men Re: mecz Pucharu Polski IP: *.swc.vectranet.pl 30.01.09, 11:01 Dałeś 4 ale chyba w skali do 20. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: mecz Pucharu Polski IP: *.swc.vectranet.pl 30.01.09, 15:50 Wasze opinie są niesprawiedliwe. Gdzie są te tłumy fanów koszykówki, którzy tak rozpaczali po Polpaku??? Nie ma ich ani na III lidze ani nie było na meczu Pucharu Polski. A zamiast krytykować ludzi, którzy coś w tym mieście robią sami zabierzcie się za zrobienie czegokolwiek oprócz wiecznego smarowania na innych w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja26 Re: mecz Pucharu Polski IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.09, 16:49 10/10 ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja 22 Re: mecz Pucharu Polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.09, 18:14 Co to znaczy "Gdzie są te tłumy fanów koszykówki, którzy tak rozpaczali po Polpaku??? " no właśnie siedzą w domu i oglądają NBA a nie tą rzenadę na Świeckiej Hali. To miała byc koszykówka, chyba z byka spadłeś !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: mecz Pucharu Polski IP: *.swc.vectranet.pl 31.01.09, 10:10 Swoją pisaniną potwierdzasz jedno: nie warto dla kibiców ze Świecia robić czegokolwiek. Wystarczy nam III liga, niech grają nasze chłopaki. A Medena miał racje: szkoda pieniędzy na fundowanie rozrywki malkontentom. Niestety przy okazji szkoda też te grupy prawdziwych kibiców, którzy kochają sport i cenią swoją lokalną tożsamość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytus Re: mecz Pucharu Polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.09, 16:19 Ale pajac z Ciebie. Widać, że nie chodziłeś ani na Polpak ani na III ligę. Guzik się znasz na temacie a się wypowiadasz. Jeżeli chcesz wiedzieć to z tych Twoich prawdziwych kibiców Polpaku czyli klubu kibica to na mecze KK Świecie chodzi parę osób. A jeżeli chodzi o Medenę to powiem Ci jedno, zostaw człowieka który od podstaw zbudował Polpak a najlepiej gó...arzu to strzel sobie barana w ścianę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: mecz Pucharu Polski IP: *.swc.vectranet.pl 31.01.09, 17:47 No i właśnie dla tej garstki, która teraz pojwi się na meczach cokolwiek jeszcze warto robić. Cała reszta pokazała, że dla nich z kolei nie warto palcem kiwnąć. A Medena poszedł po rozum do głowy i nie trwoni już pieniędzy na robienie show dla świeckich malkontentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: mecz Pucharu Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 20:34 Właśnie obejrzałem w kablówce relację z tego meczu. Mam wrażenie, że byłem na zupełnie innym spotkaniu niż pani z telewizji CSW. Jak ona się zachwycała emocjami na parkiecie (moim zdaniem ich prawie nie było). No ale jak jej szef z bratem współorganizował ten mecz to pewnie musiała super cenzurkę wystawić :). A już całkiem rozbawili mnie kibice z Torunia wypowiadający się, że była super atmosfera na trybunach, że u nich takiej nie ma (współczuję Katarzynkom). No sorry Winetou. Atmosfera to była na Polpaku i wczoraj na KK Świecie- Domino. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: mecz Pucharu Polski IP: *.swc.vectranet.pl 03.02.09, 14:31 Naprawdę się czepiacie. Zamiast się cieszyć, że coś się w mieście dzieje, to zajmujecie się dopier...niem innym. Jednym się mecz podobał bardziej, innym mniej - normalna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xsxs Re: mecz Pucharu Polski IP: *.swc.vectranet.pl 03.02.09, 15:11 No widać że potrzebujesz niewiele aby Ciebie zadowolić- współczuje Odpowiedz Link Zgłoś