Gość: maleństwo IP: *.swc.vectranet.pl 01.02.09, 19:19 gdzie złamałem zasady regulaminu???? forum.gazeta.pl/forum/0,62605,1617538.html czym rózni się pytanie o informacje na temat wynajmu pokoju od pytania o informacje na temat np. pracy??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: upsik Re: ??? IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.09, 20:06 Praca to praca, w tych czasach bardzo potrzebna. Zmykaj z tym do gazety , masz tam drobne ogłoszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raps Re: ??? IP: *.swc.vectranet.pl 01.02.09, 20:10 No to racja.TY masz na wynajem a inni pracy nie mają:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maleństwo Re: ??? IP: *.swc.vectranet.pl 01.02.09, 20:54 ja szukam do wynajęcia ~bo właśnie w świeciu mam szanse na pracę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawlik Re: ??? IP: *.swc.vectranet.pl 01.02.09, 21:02 A tematy streści sprzedam, oddam czy szukam pracy to to samo co wynajmę to jest to samo. Ktoś może dostał prace ale musi zamieszkać w Świeciu wiec wynajem jest mu tak samo potrzebny jak wam praca !!! Tylko nie którym rozumu brak by to zrozumieć!!! PS. Tu jak wszędzie na "PIS-owców" nie ma szans !!! Odpowiedz Link Zgłoś