Gość: Gośc IP: *.swc.vectranet.pl 05.02.09, 14:04 Słyszałem że jakiś młody chłopak nie żyje!!!Czy wie może ktoś kto to był i co się stało?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asdfghjk Re: Śmierć młodego chłopaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.09, 19:35 ojej, ale wielkie halo :/ codziennie ludzie umierają i się rodzą, a śmierć nie patrzy na wiek człowieka niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta DO KAZIKA IP: *.ip.netia.com.pl 05.03.09, 09:04 "95% sex" ty się zastanów co piszesz. 3 tygodnie po urodzeniu miała mu dać du.. Widać że nic nie wiesz o kobietach. Zastanów się następnym razem zanim cokolwiek napiszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MOŁbajl Re: Śmierć młodego chłopaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.swc.vectranet.pl 05.02.09, 21:49 No słyszałem, ale nie wiem czy to prawda, podobno we Wiągu popełnił samobójstwo. To nie potwierdzone więc na 100% to nie jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Śmierć młodego chłopaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.swc.vectranet.pl 06.02.09, 11:40 Ja tez słyszałam ,że jakiś chłopak popełnił samobójstwo ,on chyba miał 25 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy Re: Śmierć młodego chłopaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 16:58 Biedny!Co musiał przeżyć że to zrobił! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pie... Re: Śmierć młodego chłopaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.189.127.* 11.02.09, 15:23 ....musial przezyc upadek z 25 pietra na swieckich Mariankach.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loki Re: Śmierć młodego chłopaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.swc.vectranet.pl 11.02.09, 19:36 jednego psychola mniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma samobójcy Re: Śmierć młodego chłopaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.xdsl.centertel.pl 04.03.09, 17:11 Uważajcie na to, co piszecie, skoro nie znacie tematu. Chłopak miał 25 lat i powiesił się. Miał "świeżą" żonę i dziecko 3 tygodniowe. Dlaczego to zrobił, wie tylko jego żona i nikt więcej. Nie był psycholem na 100%, bo go znałam. Następnym razem jak będziecie robić sobie żarty z czyjejś tragedii zastanówcie się, jak czują się rodzice chłopaka, wdowa po nim oraz dziecko osierocone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Śmierć młodego chłopaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 96.18.162.* 04.03.09, 20:27 masz racje.szkoda,ze sie na taki krok powziol.napewno ktos z otoczenia cos wiedzial,czy nie mozna bylo pomoc.teraz moze widac, ze mozna bylo,ale za pozno.kolejna lekcja na przyszlosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma samobójcy Re: Śmierć młodego chłopaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.xdsl.centertel.pl 04.03.09, 20:29 Nikt nic nie wie, on nie zostawił listu. Nie wiadomo co było przyczyną. Wdowa po nim...ponoć się z nią pokłócił, ale o co? Wie tylko ona.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie znałam ich Re: Śmierć młodego chłopaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.09, 21:47 Żona wie, albo i nie wie. Nie wiemy co siedzi w drugim człowieku. Dajmy im spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwe Re: Śmierć młodego chłopaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.03.09, 21:53 koniec kropka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Śmierć młodego chłopaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 96.18.162.* 05.03.09, 02:20 zona jezeli ma odwage,to dla dobra tych zyjacych,a moze majacych podobne problemy,powinna coc znajomym powiedziec.moze to uratowac nie jedno malzenstwo.bo problemy lubia sie powtarzac.np.duzo malzenstw sie rozwodzi,ale nie mowia prawdy dlaczego,wymyslaja dla znajomych rozne powody.a 95% powodem jest sex.tzn.brak nalezytej wiedzy na ten temat kobiety o meszczyznie i odwrotnie.brak odwagi i smialosci wobec siebie.brak szczerych rozmow.caly swiat ludzki jest oparty na ludzkiej osobowosci i o wypadek nie trudno.wazne,ze jednak Bog zna kazdego czlowieka serce z osobna i jemu pozostawmy ostateczne decyzje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta Re: Śmierć młodego chłopaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ip.netia.com.pl 05.03.09, 09:08 "95% sex" ty się zastanów co piszesz. 3 tygodnie po urodzeniu miała mu dać du.. Widać że nic nie wiesz o kobietach. Zastanów się następnym razem zanim cokolwiek napiszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matia Re: Śmierć młodego chłopaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.09, 12:55 radzę sięgnąć najpierw do słownika, bo takimi bykami obrażasz innych forumowiczów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Śmierć młodego chłopaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ip.netia.com.pl 05.03.09, 13:02 > radzę sięgnąć najpierw do słownika, bo takimi bykami obrażasz > innych forumowiczów Nie jesteś lepsza(y). Rozpoczynanie zdania małą literą, i nie zakończenie go kropką, to też błędy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liz Re: Śmierć młodego chłopaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.swc.vectranet.pl 05.03.09, 15:51 gosc nie dorosl do roli meza i ojca. obowiazki go przerosly. i jak tu mowic o zrownowazeniu psychicznym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma samobójcy Re: Śmierć młodego chłopaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.xdsl.centertel.pl 05.03.09, 16:00 Nie rozumiem na jakiej podstawie wysnułas takie wnioski? Znałas go? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liz Re: Śmierć młodego chłopaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.swc.vectranet.pl 05.03.09, 16:07 a jak wytłumaczysz takie zachowanie? jeśli ktos nie myśli o przyszłości maleństwa i zony?to jest chore i takie zachowania sa leczone w odpowiednim szpitalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Śmierć młodego chłopaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 96.18.162.* 05.03.09, 19:35 przepraszam wszystkich urazonych.rowniez nie mialem na mysli sexu po porodzie,tylko ogolnie w czasie zycia w malzenstwie. Odpowiedz Link Zgłoś