Gość: gosscc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 18:39 czy ktoś odwiedził nowy market? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pak Re: kaufland IP: *.swc.vectranet.pl 10.02.09, 18:45 Usiądz i pomyśl."Dziś go otworzyli...Czy ktoś w nim był?hmm..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: kaufland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 18:47 Czym Ty się tak podniecasz?Nowym marketem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rep Re: kaufland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 18:47 moze ktos z ciekawosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kał Re: kaufland IP: *.swc.vectranet.pl 10.02.09, 21:45 niestety nikt nie przyszedł . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olki Re: kaufland IP: *.swc.vectranet.pl 11.02.09, 23:00 sama idz i nie pytaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: kaufland IP: *.swc.vectranet.pl 12.02.09, 09:39 odwiedziłam , a co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cswww Re: kaufland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 16:13 to powinno być pytanie "jak wam się podoba nowy market" a nie czy ktoś w nim był. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: kaufland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 16:32 Nie byłem,a już mi się nie podoba.Kupa blachy i to wszystko.Kto wydaje decyzje o szpeceniu naszego miasta?Nie można postawić jakiegoś ciekawego budynku,a nie blaszak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciastuś Re: kaufland IP: *.swc.vectranet.pl 13.02.09, 22:13 Market jak Market...szału nie ma ,lepszy niż mały sklep... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupujący Re: kaufland IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.09, 14:45 Witam wszystkich... Dzisiaj zawitałem do owego marketu i od razu miła niespodzianka tzn.podszedłem do kasy aby rozmienić pieniądze na wózek a pani IZA odmówiła mi i powiedziała,że nie rozmieni jakby tego było mało to po zrobieniu zakupów w tej kasie musiałem zostawić jeden z produktów,ponieważ pani kasjerka nie potrafiła poradzić sobie z kodem kreskowym :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: kaufland IP: 89.231.150.* 15.02.09, 18:26 Ciekawe czy Ty radziłeś sobie w pracy ze wszystkim od razu! Pewnie Jesteś fenomenem.Uważam,że każdy stara się jak może tylko najlepiej.Jeszcze się zdziwisz!Wymagasz pewnie zrozumienia od swoich przełożonych w pracy u siebie a nie rozumiesz innych????!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lis Re: kaufland IP: 89.231.150.* 15.02.09, 19:47 "KUPUJACY" bez przesady.Te dziewczyny maja dopiero niespełna tygodniowe doswiadczenia.A ponadto masz wyjatkowego pecha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yee Re: kaufland IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.02.09, 19:20 Byłem i jestem pod wrażeniem zaopatrzenia, wkońcu jakiś porządnie zaopatrzony sklep. Polasy,Tesco,biedrony i reszta osiedlaków siada przy tym blaszaku. Ja nie miałem problemów z koszykiem i przy kasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxx ......... IP: *.adsl.inetia.pl 16.12.09, 14:58 Przy wyborze dyrekcji do kauflandu nepotyzm i kumoterstwo sa na pierwszym miejscu,poniewaz jesli ktos obiektywnie wybiera dyrektora marketu,to nie zatrudniłby pewnej ,,gwiazdy'',ktora słucha doniesien,plotek i podpowiedzi swoich lizusów i przydupasów... Odpowiedz Link Zgłoś
dudus37-1 Re: kaufland 16.02.09, 19:42 Super Markiet bardzo dobre zaopatrzenie miła sympatyczna obsługa no i ładne kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajak Re: kaufland IP: *.xdsl.centertel.pl 30.03.09, 00:24 Co do kobiet, to nie wszystkie, ale mają fajne dziewczyny w obsłudze przy wejściu, w dziale kas kilka, ich kierowniczka to niezła laska (uśmiechnieta i miła) i p. Anita tez fajna, ogólnie fajne dziewczyny mają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwatorka Re: kaufland IP: *.gprs.plus.pl 30.03.09, 11:11 Noooo fajne mają dziewczyny.A co do kierowniczki to tak do końca nie jestem przekonana to,że jest uśmiechnięta i miła to nie wszystko zazwyczaj pozory mylą.Taki miły sposób bycia i przyjazne nastawienie to tryska z dwuch kasjerek,które mi rzuciły się w oczy to Pani Magda i jak już ktoś napisał Pani Anita one chyba narzucają taką atmosferę i bardzo dobrze bo nie ma jak miło robić zakupy po ciężkim dniu pracy.Oczywiście panie w informacji też są zawsze bardzo mile i usmiechnięte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek clipinski Kaufland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 21:30 witam.raz byłem w tym markecie w Świeciu(niedziela)-zaskoczyły mnie dwie rzeczy:porządek i super obsługa..wiadomo,że to zasługa pracowników i kierownictwa..oby tak dalej..pozrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyjezdny Re: Kaufland IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.07.09, 21:24 Nie jestem ze Świecia,ale bardzo lubię robić zakupy w Świeckim Kauflandzie.Obsługa jest zajebista,kasjerki tryskają wielką energią,są bardzo miłe i oczywiście ładne.Pani Magda jest poprostu super laska.Jedna rzecz mnie drażni!!! wszystkie Panie w fartuszkach,a jedna bez i to z wielkim dekoldem.Wydaje mi się,że nie wypada siedzieć tak za kasą,ale widocznie jej wolno bo to Pani kierownik przynajmniej tak ma napisane na identyfikatorze który nosi na szyi (fuj).Pozdrawiam piękne PANIE!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radi Re: Kaufland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.09, 23:00 ciasno miedzy regalalami jak cholera!szczegolnie jak sie dwa wozki spotkaja i do tego nie ma zwyklych malych koszykow tylko te wielkie wozki tirowe. Specjalnie one sa zeby zakupy wieksze robic. Dlatego tam nie chodze. Odpowiedz Link Zgłoś