Gość: Mariola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.09, 09:18 dla mnie to juz koszmar byla z kolezanka i na 3 bieznie dziala tylko JEDNA!!!!! duzy napis AWARIA , TA AWARIA TRWA JUZ 5-MCY mam wrazenie ze cala ta silownia to AWARIA I juz nie polecam !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ŻELKIAKUU Re: RACJA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.09, 14:17 TEŻ KORZYSTAM Z SIŁOWNI I NIE INTERESUJE MNIE DŹWIGANIE TON ALE ĆWICZENIA RELAKSACYJNE, KORZYSTANIE WŁAŚNIE Z BIEŻNI, ROWERÓW ITD. KTO MA NAMIARY DO WŁAŚCICIELA? TO KPINA, ŻEBY DWIE BIEŻNIE BYŁY USZKODZONE , A JEDNA PODOBNO OD LATA. LUDZIE ZAPOWIADAJĄ, ŻE NIE WYKUPIĄ KARNETÓW! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariola Re: RACJA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.09, 14:58 ja sie wlasnie zastanawiam , nad nastepnym karnetem , bo to jest niepowazne!!! w firme trzeba inwestowac , a zwlaszcza utrzymac stan sprzetu. a nie kasowac caly dochod do portfela!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati Re: RACJA!!! IP: *.swc.vectranet.pl 27.02.09, 16:24 Uważajcie, tam panuje GRZYBICa. To nie przypadek , ja i dwie koleżanki sie tym tam zaraziłyśmy. Brak Higieny i dezynfekcji sprzetu i mamy taki własnie skutek. Dziewczyny uwazajcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: RACJA!!! IP: *.swc.vectranet.pl 27.02.09, 16:27 Co racja to racja. Należy zwrócic uwagę właścicielowi. Tylko, że po angielsku trzeba, bo on nie rozumie nic po polsku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agi Re: RACJA!!! IP: *.adsl.inetia.pl 28.02.09, 00:47 ja chodze i jestem bardzo zadowolona. dla waszej informacji, tylko jedna bierznia nie działa, mam karnet premium kożystam z siłki, chodze na fitnes, miałam prywatne konsultacje z trenerem. jestem bardzo zadowolona i polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: RACJA!!! IP: *.adsl.inetia.pl 28.02.09, 10:13 > kożystam z siłki Że co robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yee Re: RACJA!!! IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 28.02.09, 14:03 Z Trenerem? Czyli z Tygryskiem Tygryskiem z portalu nasza klasa :) dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STERYD Re: RACJA!!! IP: *.adsl.inetia.pl 28.02.09, 17:23 agi napisała:> chodze na fitnes, miałam prywatne konsultacje z trenerem. jestem > bardzo zadowolona i polecam Teraz wiadomo skąd grzybica i gdzie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariola Re: RACJA!!! IP: *.adsl.inetia.pl 28.02.09, 18:11 wracajac do tematu tylko jedna dzial , a 2 bieznie AWARIA!!! dzis sprawdzilam:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: RACJA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.09, 21:22 A to ciekawe. Chodzę tam 2 miesiące i nawet dziś byłam i nie zauważyłam żeby 2 bieżnie były niesprawne. Na obu sprawnych dziś ćwiczyłam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nico Re: RACJA!!! IP: *.swc.vectranet.pl 02.03.09, 13:31 jak się komuś nie podoba to zawsze moze zrezygnować i iść do p. tomasika. pozdrowienia dla wszystkich ćwiczących nz hali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: RACJA!!! IP: *.swc.vectranet.pl 08.03.09, 08:48 to musisz być nieźle wytrenowana ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalczyni Re: Siłowna w hali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 17:19 Do waszej wiadomości , kafelki w łazienkach siłowni jak i w innych są sprzątane codziennie środkami dezynfekującymi i nie ma możliwości zarazić się czymkolwiek , no chyba że wy to przyniosłyście same.... Trzeba uważać gdzie się chodzi!!!!! A za czystość w siłowni jak i na całej hali daję głowe..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FITNESS4ALL Re: Siłowna w hali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.09, 09:19 "Awaria" bieżni wynika niestety z nieumiejętnego użytkowania sprzętu ( rozlane napoje dają efekt uszkodzenia wyświetlacza) pragnę również zaznaczyc , iż działają 2 bieżnie-zapraszam osoby, ktore twierdzą , że tak nie jest... Radzę porozglądać się w innych miastach typu Bydgoszcz jak wygląda sprzęt ponieważ Nasza Siłownia nie ma powodu by się wstydzić w porównaniu z innymi w dużych miastach. A pieniądze są jak najbardziej inwestowane w sprzęt i osoby ZNAJĄCE SIĘ na srzęcie mogą zauważyć nowe nabytki(następne nowe już w krótce :) Jestrównież do dyspozycji osoba w siłowni , z którą można porozmawiać W SPRAWACH "DO WŁAŚCICIELA I TO PO POLSKU!!! zapraszam ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ćwicz Re: Siłowna w hali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.09, 09:27 Mi tam sie podoba co prawda wcześniej było brudno na sali i sprzęcie pełno kurzu ale ostatnio jak byłam znaczna poprawa jednak warto czasami ruszyc temat. W łazience pojawił sie papier i mydło -wczesniej nie było :( podłogi zmyte no wzieli sie i ok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatianek Re: Siłowna w hali IP: *.chello.pl 04.03.09, 12:09 mam pytanko: chodzą tam geje...jeśli tak to może razem poćwiczymy? pozdro dla wszystkich ćwiczących:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Siłowna w hali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.09, 09:33 A i jeszcze jedno o co tyle hałasu jeśli w innych siłowniach mają po 2 bieżnie a nie wiecej??Wszystkim nigdy się nie dogodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Reeee Awarie IP: *.adsl.inetia.pl 04.03.09, 21:27 jesli klien zalal bieznie to niech za to zapłaci , poza tym taki sprzet mozna zawsze ubezpieczyc za niewielkie pieniadze, a nie tlumaczyc sie ze ble ble ble... wiec zabierajcie sie do roboty a nie gadacie o bydgoszczy ird, jesli bieznie sa trzy to niech dzialja , a poza tym awaria od 5m-cy to KPINA!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Piesek !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.09, 08:27 To wszystko to nic!!! ale zeby trzymac tam PSA!!! panienka z okienka dostala pieska i jest chyba jako sprzet:) , taki piesek pewnie kosztuje tyle co naprawa biezni hehehe. Ciekawe co na to SANEPI:D no oczywiście jak sie dowie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Piesek !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 11:13 Wiesz co? Nie masz się czego czepiać? Po co tam wogóle chodzisz skoro wszystko Ci przeszkadza? Wypad do innej siłowni wrażliwa panienko. Tylko takim jak Ty,które nie mają nic innego do roboty może przeszkadzać szczeniak przyjaźnie nastawiony do ludzi. Pewnie gdyby matka przyszła z dzieckiem to tez by Ci przeszkadzało? Bo ludzie, którzy nie lubią zwierząt nie lubią tez ludzi. Uważaj bo jak ten psiak Cię wyczuje to Cię pożre ( mam nadzieję) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacol Re: Piesek !!! IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.09, 17:48 ostatnio ten piesek tam sie wysikal, brudno i smierdz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Piesek !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 19:57 Nie macie pojęcia o czym mówicie... A jeżeli ci śmierdzi to napewno masz nos za blisko buzi....Śmieszni jesteście.... Zacznijcie lepiej zajmować się tym co ważne a nie czepiać się czegoś , czego nie ma....Istnieje totylko w waszych chorych głowach....Ludzie co z wami...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Piesek !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 21:29 Czemu wy sie nie zmieniacie??dlaczego próbujecie popsuc opinie innym??jak wam się tam nie podoba nie chodzcie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manek Re: Piesek !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.09, 07:42 Piesek - WYPAS, przyprowadze swojego, nie bedzie musial sam w domu siedzec gdy Pancio pakuje :)mam nadzieje ze bieżnia bedzie wolna - to sobie pobiega porzadnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Siłowna w hali IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.09, 22:01 ja mam wykupiony karnet i jestem bardzo zadowolona. instruktor sam do mnie podszedł i pokazał mi jak mam ćwiczyć. nie ma miejsca na świecie sterylnie czystego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isia Re: Siłowna w hali IP: *.adsl.inetia.pl 06.03.09, 17:54 A ja też bardzo lubię chodzić na siłownię i uważam że jest tam bardzo fajna atmosfera, chociaż czasem brakuje sprzętu mnie i tak się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Siłowna w hali IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.09, 22:35 Ja też jestem zadowolona.W końcu profesjonalna siłownia i obsługa.Miła atmosfera,wcale nie jest brudno.Nie wiem po co wogóle dyskusja?Nie podoba Ci się-nie chodź.Przymusu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał koniec Sprawy!! IP: *.adsl.inetia.pl 07.03.09, 20:39 jes ok i koniec!!! kropka!! każdy ma wybór!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STERYD Re: koniec Sprawy!! IP: *.adsl.inetia.pl 08.03.09, 20:12 Mi się podoba sprzęt, który na pupie ma napisane INSTRUKTORKA!Bym sobie poskakał a nawet coś wylał:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROCCO Re: Siłowna w hali IP: *.swc.vectranet.pl 08.03.09, 21:36 WYLEJ SE TĄ WODĘ NA MORDĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Siłowna w hali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 19:57 siłownia jest rewelacyna ,wspanialy klimat i rewelka obsługa no i laseczki jakie mmmmmmmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś