Gość: szukacz IP: *.xdsl.centertel.pl 11.03.09, 17:29 Czy ktoś wie gdzie się podziewa ten kanciarz? Miał biuro w koszarowcu do lipca, potem zniknął a długów nie oddał. PILNE! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lido Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.09, 18:05 "Prezes" zniknął? Nieee... Tylko sie przeniósł. Na stronie pan prezes ma info: Bełchatów. :D Teraz tam wciska ludziom swoje "profesjonalne dzieła". :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukacz Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.xdsl.centertel.pl 11.03.09, 18:21 Aha;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukacz Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.xdsl.centertel.pl 18.03.09, 17:36 Nikt nic nie wie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.09, 21:20 Ale czego nie wie? Przeciez wyżej jest napisane! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomocy ludziska Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: 83.238.144.* 21.03.09, 12:02 jest napisane ale może przyłącze się do prośby i poproszę tak ładnie... Czy ktoś jest zorientowany gdzie DOKŁADNIE można tego Pana namierzyć?? tel, mail, adres (może być nawet w Bełchatowie)...? jeśli chodzi o strone firmową to ściema. komórki są nieaktualne może nie do wszystkich ale do PREZESA (śmiech...) napewno. inny numer jaki zdobyłem to 517 562 650 - ale zgłasza się poczta :/ Jeśli ktoś coś wie to piszcie... dorwiemy go! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.adsl.inetia.pl 21.03.09, 16:55 Dziwię się, że wogóle ktoś wchodził z nim w jakieś interesy. Przecież ten człowiek to oszołom i mitoman. To można było wydedukować już po pierwszych kilku zdaniach rozmowy z nim. A wizerunek pana prezesa w chinskiej koszuli, z tylem drukarki na pierwszym planie i z wentylatorem w tle, przyprawia o gromki śmiech. Również jego oferta i portfolio powodują torsje na sam widok. Wyrazy współczucia dla klientów, których udało mu sie naciągnąć. Takich tandetnych realizacji to ze świeczką szukać! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomocy ludziska Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: 83.238.144.* 21.03.09, 23:33 ale niestety się zdarzały... a o wizerunku to nie wspomnę. fotka ze strony jest jeszcze ok w porównaniu do wizerunku całego biura które było tandetom podpisane. niby pewna firma a za każdy projekt zaliczkę brał by klient już się nie wycofał. a co do interesów - człowiek uczy się na błędach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 22.03.09, 07:28 Sorki że pytam a czym ten p. Boguś się zajmował? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomocy ludziska Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: 83.238.144.* 22.03.09, 10:03 www.whiteredpartner.pl to strona jego profesjonalnej firmy. a zajmował się tworzeniem stron dzięki ludziom zatrudnionym na umowę zlecenie wykonującą strony w wolnym czasie jako hobby. on sam siedział w biurze i drukował plakaty i wizytówki które projekty wykonywane były również przez ludzi na umowę zlecenie... kanciarz i naciągacz... a gadkę miał dzięki wcześniejszej pracy akwizytora ubezpieczeniowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.09, 10:24 A skad tyle wiesz o Stelmaszczyku ?? Jak go znajdziesz to daj znac, inni tez maja na niego chrapke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomocy ludziska Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: 83.238.144.* 22.03.09, 10:39 jeśli inni też mają chrapkę to czemu nie szukają i nie dzielą się z tym co wiedzą ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zed Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.03.09, 11:07 Dziwni jesteście :) Przecież jest na stronie napisane że wciągu 3 lat storzy ogólnopolską sieć sprzedazowo-kliencką więc pewnie teraz włąsnie ją tworzy i dlatego nie ma czasu odebrać telefonu od was :) ale napewno możecie spać spokojnie :D Ps. Pamiętaj on tworzy dla Ciebie z myślą o innych ... :) dobry tekst Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zed Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 22.03.09, 11:42 Może sprobujcie w firmie komputerowej która reklamuje się jako Partner na tej stronie pewnie kumple to coś powinni wiedzieć, a tak wogóle jeżeli ta firma komputerowa działa tak jak firma której jest partnerem to tylko robić w niej zakupy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomocy ludziska Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: 83.238.144.* 22.03.09, 18:07 firma komputerowa raczej nie ma z tym nic wspólnego, to kwestia reklamy. a to że tworzy ogólnopolską sieć to pikuś w porównaniu do pomysłu na stworzenia miasteczka krzyżackiego w okolicach zamku po wysiedleniu mieszkańców, programów pomocy emigrantów itp itd. jeśli coś wiecie to naprawdę piszcie poważnie. skontaktowanie się z tym człowiekiem to bardzo ważna sprawa. jeśli ktoś chce mogę z nim pojechać do Bełchatowa i poszukać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.09, 18:14 A jakie macie zarzuty wobec tego człowieka? Pytam poważnie, bo nie mogę sobie wyobrazić jakie mógł Wam szkody wyrządzić, że tak bardzo chcecie się z nim spotkać. Poszukujecie go za kilka niezapłaconych arkuszy papieru do wizytówek, czy może przywłaszczone zaliczki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.ip.netia.com.pl 22.03.09, 18:31 Hmmm czegoś tu nie rozumiem jeśli zrobił was gość czy firma w balona to trzeba chyba na policję no tak mi się wydaje. Wspólnymi siłami szybciej kolesia namierzycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomocy ludziska Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: 83.238.144.* 22.03.09, 19:14 arkusze wizytówek? zaliczki? to nic. mi nie zależy na kasie ale honorze. facet obiecuje, obiecuje i obiecuje i na tym się kończy. kasę oddawał mi przez 3 miesiące. dopiero wysłanie mu wzoru pozwu do sądu spowodowało że się przestraszył i oddał co trzeba. jednak chodzi mi jeszcze o pewne papiery i rozmówienie się z tym człowiekiem. jak mam podać go do sądu to nawet nie wiem gdzie on się teraz znajduje. co mi po tym że założę sprawę a on się nie będzie stawiał na rozprawie? po co mi to? wole mu powiedzieć w oczy co o nim myśleć a tu na forum przestrzec wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.09, 19:18 Firma ma sie dobrze od paru lat i nawet nie mysli o zamknieciu interesu a na stronie to tylko reklama w zamian za serwis jego komputerów. Na tym "powiazania" z firma Stelmaszczyka sie kończa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomocy ludziska Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: 83.238.144.* 22.03.09, 19:23 a wiecie koledzy ze sklepu gdzie on jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.09, 19:34 Niestety nie. Podejrzewajac ile osób go szuka to na jego miejscu chyba bym z kraju wyjechał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zed Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 22.03.09, 22:08 Nie poznałem gościa a już też mam do niego żal za to że nie stworzył tego miasteczka krzyżackiego :) o pomocy emigrantom już nie wspomne :) Myślałem że w tym Koszarowcu to był tylko jeden kwiatek Agrobud Ulatowski a tu jeszcze jeden Stelmaszczyk :) ciekawe co tam jeszcze się urodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.centertel.pl 23.03.09, 19:00 koles mial niezle z deklem nie tak. nie skapnales sie w rozmowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomocy ludziska Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.adsl.inetia.pl 23.03.09, 23:31 ja się skapnąłem ale po czasie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.swiecie.vectranet.pl 30.03.09, 11:03 Ja jestem byłem pracownikiem p.Bogumiła i też go szukam bo jest mi winien 3 wypłaty, na początku tłumaczył, że klienci mu nie płacą, dawał jakieś zaliczki. Po powrocie z chorobowego przyszedłem do biura i widziałem że kogoś znowu przyjął, co wydawało mi się śmieszne bo mi nie płacił, a wziął następną osobę. Co do portfolio to projektanci tych stron , mieli fajne pomysły ale były tłamszone przez "prezesa" i wyglądają tak jak wyglądają te strony. Teraz mam więcej czasu i zgłaszam sprawę do PIPu, więc jak będę się z nim widział bądź dostanę jakiś kontakt do niego to podam na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomocy ludziska Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.09, 19:09 ciekawi mnie jedna sprawa? jeśli byłeś / jesteś pracownikiem człowieka którego szukasz, to jak się z nim rozliczasz? pity, lista, składki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.swiecie.vectranet.pl 31.03.09, 22:21 No właśnie ni jak , z prawnego punktu widzenia rozwiązałem z nim umowę poprzez wysłanie 3 razy listu poleconego z wypowiedzeniem, a że dostałem zwroty to już jego problem ja mam potwierdzenia wysłania, co do reszty to mam nadzieje że PIP rozwiąże. Z tego co wiem to starostwo też go szuka bo jest im winien za wynajem lokalu w Koszarowcu ale nie mam pojęcia jak oni to załatwili, bo co jak co ale starostwo ma większe możliwości aby znaleźć delikwenta. Słyszałem też że podobno jest teraz w UK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak szukac Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.centertel.pl 02.04.09, 23:29 Szukajcie go przez Urzad Miejski (ewidencja dzialalnosci) lub przez KRS - do wpisow trzeba podac adres zamieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomocy ludziska Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.adsl.inetia.pl 04.04.09, 10:12 wiec koledzy forumowicze... kto się tam przejdzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomocy ludziska Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.adsl.inetia.pl 20.04.09, 20:34 a jak się rozliczasz z urzędem skarbowym ? przecież nie wiesz czy jakieś składki płacił czy coś? czy urząd skarbowy go już goni? zgłaszałeś to im ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seo Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.realestate.net.pl 22.05.09, 17:05 No to widze że ten złodziej nie tylko mnie wisi kasę. Podpisałem z nim umową na usługi SEO, swoje zrobiłem a złodziej kasy nie wypłacił. Mam na wszystko umowy i papiery, najpierw było tłumaczenie że klienci nie zapłacili, potem inne obiecanki. Telefonów nie odbiera, na maile nie odpisuje, list polecony również do niego nie doszedł. Że też tacy s... jeszcze po świecie chodzą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seo Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.realestate.net.pl 22.05.09, 17:21 Swoją drogą ciekawe czy to ta sama osoba: mgr inż. Bogumił Stelmaszczyk Przedstawiciel LOGI.PL b.stelmaszczyk@logi.pl poznan.gumtree.pl/c-Firmy-Us-ugi-szukam-firmy-us-ugi-Strony-internetowe-portale-serwery-aplikacje-itp-W0QQAdIdZ82537606 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomocy ludziska Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.adsl.inetia.pl 22.05.09, 19:35 tak to ta sama osoba. niestety ta firma l**i też go szuka... poza tym można go znaleźć na portalu wysokie obcasy oraz na listach do wyborów. ogólnie to koleś albo jest daleko za granicą albo sześć stóp pod ziemią. nie wiadomo, chociaż mimo wszytko bym z nim porozmawiał. a na marginesie co to jest SEO?? Odpowiedz Link Zgłoś
xbezrobotnyx Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner 22.05.09, 19:39 Optymalizacja dla wyszukiwarek internetowych (ang. Search engine optimization - SEO; zwana także pozycjonowaniem, ang. Web Positioning) - działania zmierzające do osiągnięcia przez dany serwis internetowy jak najwyższej pozycji w wynikach wyszukiwania wyszukiwarek internetowych dla wybranych słów i wyrażeń kluczowych. W roku 2008 w związku z dominacją wyszukiwarki Google, działania SEO ograniczają się głównie do Google. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seo Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.realestate.net.pl 22.05.09, 21:34 Dokładnie tak jak napisał xbezrobotnyx - seo w przybliżeniu pozycjonowanie. Zrobiłem co do mnie należy, nie dostałem $ nawet za pierwszy miesiąc, wszystko na papierze oczywiście jest, ale jak wysłałem polecony to wrócił, więc stwierdziłem, że ducha do sądu nie dam rady doprowadzić. Oby tak trafił raz na kogoś, kto nie będzie taki dobry i się spotka osobiście, żeby dochodzić swoich racji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly wspolpracowni Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.adsl.inetia.pl 22.05.09, 21:41 heheh bylem jednym z 1 wspolpracownikow tego dziwaka ciekawe czy wam opowiadal o swoim super pomysle na kase new home i wyjazd do norwegi hiihhiihhi to byl dopiero nawiedzony koles bo wykonaniu 2 www zrezygnowalem z wspolpracy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.05.09, 23:12 taa siema też byłem w tej grupie pierwszych śmiałków, którzy wyczuli pismo nosem i olali kolesia. Te jego "super łodzie" były niezłe a podejście nadzwyczaj profesjonalne - szczególnie jego wiedza na temat tworzenia stron www Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.swiecie.vectranet.pl 27.05.09, 22:31 O łodziach nie słyszałem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woland Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.09, 08:00 Heh, że Boguś jest fantasta to wiedziałem ale nie przypuszczałem że tak się jego genialne pomysły skończą:) Mam do niego jakiś nr. (697 034 115) ale nie wiem czy aktualny, ostatni kontakt miałem z nim jeszcze dawniej niż wy, bo na etapie jak tworzył tą swoją firmę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomocy ludziska Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.09, 23:30 nadal nic o nim nie wiadomo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seed233 Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 12:35 Ten człowiek ma jakąś psychiczną chorobę tak mi sie wydaje. Z rozmowy wywnioskowałem że ten człowiek cierpi na depresje dwubiegunową co daje właśnie takie objawy jak szybkie wypowiadanie się oraz 10 tysięcy pomysłów na minutę. Nie chce stawiać tu diagnozy ale bardzo bliska mi osoba zachorowała na tą przypadłość stąd wiem jak to może wyglądać. Bogumił Stelmaszczyk bardzo podobnie się zachowuje co jest przykre bo wydaje sie być chory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomocy ludziska Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.adsl.inetia.pl 07.07.09, 16:58 ja jednak uważam że ten człowiek jest zdrowy. chore jest jego podejście do spraw którymi się zajmował. zrobić coś z niczego to wielka sztuka, a jeszcze przy tym zarobić to już szczyt. jednak ten Pan to próbował zrobić i nie wychodziło mu to w żaden sposób. nadal chciałbym z nim porozmawiać i dowiedzieć się gdzie przebywa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomocy ludziska Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.09, 17:06 i nadal nikt nic nie wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proszebardzo Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: 188.33.56.* 02.11.09, 11:58 witam Widze ze nie tylko ja mam problem z tym smieciem... jedyny kontakt to aktywny mail: bogumil_s@onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: )Onie Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.mobile.playmobile.pl 08.11.09, 18:38 !to oszust !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogumił S. Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.adsl.inetia.pl 08.11.09, 21:37 Wasze oskarzenia sa smieszne kazdy mial umowe, nie moja wina ze wasze prace byly zalosne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co ty powiesz Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.adsl.inetia.pl 08.11.09, 23:58 uważasz że prace prace osób z którymi podpisywałeś umowy były do niczego? ciekawe to co piszesz, ale Twoich prac nikt tak nie ocenił bo ich nie było. tylko ściema i unikanie odpowiedzialności. do dziś masz nie rozliczone rachunki!! ujawnij się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co ty powiesz Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.adsl.inetia.pl 09.11.09, 00:03 a dwa. uważasz ze za wizje braku jakiejkolwiek zapłaty spuszczałbym się i robił wszystko byś zarabiał moim kosztem ? kpisz sobie ? taką wypowiedzią zyskałeś kolejnych wrogów. kiedyś sprawiedliwość przyjdzie i na wrp. odważny jesteś człowieku........ jak zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomocy ludziska Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.adsl.inetia.pl 10.12.09, 21:55 a jednak uczciwość jest na świecie... tak unika ludzi a błędy popełnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.10, 16:18 i nikt już nie chce go znaleźć?? a może ktoś go już znalazł ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buli Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.swiecie.vectranet.pl 22.02.10, 09:03 Nie znalazłem, ale mam już na gościa prawomocny wyrok i zaczynam sciagac pieniazki:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.10, 22:58 a można jakieś szczegóły poznać ?? Odpowiedz Link Zgłoś