Dodaj do ulubionych

Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner

IP: *.xdsl.centertel.pl 11.03.09, 17:29
Czy ktoś wie gdzie się podziewa ten kanciarz? Miał biuro w koszarowcu do
lipca, potem zniknął a długów nie oddał.
PILNE!
Obserwuj wątek
    • Gość: Lido Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.09, 18:05
      "Prezes" zniknął? Nieee... Tylko sie przeniósł.
      Na stronie pan prezes ma info: Bełchatów. :D
      Teraz tam wciska ludziom swoje "profesjonalne dzieła". :D
      • Gość: szukacz Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.xdsl.centertel.pl 11.03.09, 18:21
        Aha;)
    • Gość: szukacz Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.xdsl.centertel.pl 18.03.09, 17:36
      Nikt nic nie wie???
      • Gość: ??? Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.09, 21:20
        Ale czego nie wie? Przeciez wyżej jest napisane!
        • Gość: pomocy ludziska Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: 83.238.144.* 21.03.09, 12:02
          jest napisane ale może przyłącze się do prośby i poproszę tak ładnie...

Czy ktoś jest zorientowany gdzie DOKŁADNIE można tego Pana namierzyć??
          tel, mail, adres (może być nawet w Bełchatowie)...?

jeśli chodzi o strone firmową to ściema. komórki są nieaktualne może nie do
          wszystkich ale do PREZESA (śmiech...) napewno. inny numer jaki zdobyłem to 517
          562 650 - ale zgłasza się poczta :/

Jeśli ktoś coś wie to piszcie... dorwiemy go!
          • Gość: zdziwiony Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.adsl.inetia.pl 21.03.09, 16:55
            Dziwię się, że wogóle ktoś wchodził z nim w jakieś interesy.
            Przecież ten człowiek to oszołom i mitoman. To można było
            wydedukować już po pierwszych kilku zdaniach rozmowy z nim. A
            wizerunek pana prezesa w chinskiej koszuli, z tylem drukarki na
            pierwszym planie i z wentylatorem w tle, przyprawia o gromki śmiech.
            Również jego oferta i portfolio powodują torsje na sam widok. Wyrazy
            współczucia dla klientów, których udało mu sie naciągnąć. Takich
            tandetnych realizacji to ze świeczką szukać! :)
            • Gość: pomocy ludziska Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: 83.238.144.* 21.03.09, 23:33
              ale niestety się zdarzały...
              a o wizerunku to nie wspomnę. fotka ze strony jest jeszcze ok w porównaniu do
              wizerunku całego biura które było tandetom podpisane. niby pewna firma a za
              każdy projekt zaliczkę brał by klient już się nie wycofał.

a co do interesów - człowiek uczy się na błędach.
              • Gość: zed Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 22.03.09, 07:28
                Sorki że pytam a czym ten p. Boguś się zajmował?
                • Gość: pomocy ludziska Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: 83.238.144.* 22.03.09, 10:03
                  www.whiteredpartner.pl to strona jego profesjonalnej firmy. a zajmował się
                  tworzeniem stron dzięki ludziom zatrudnionym na umowę zlecenie wykonującą strony
                  w wolnym czasie jako hobby. on sam siedział w biurze i drukował plakaty i
                  wizytówki które projekty wykonywane były również przez ludzi na umowę zlecenie...

kanciarz i naciągacz... a gadkę miał dzięki wcześniejszej pracy akwizytora
                  ubezpieczeniowego.
                  • Gość: ciekawy Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.09, 10:24
                    A skad tyle wiesz o Stelmaszczyku ?? Jak go znajdziesz to daj znac,
                    inni tez maja na niego chrapke.
                    • Gość: pomocy ludziska Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: 83.238.144.* 22.03.09, 10:39
                      jeśli inni też mają chrapkę to czemu nie szukają i nie dzielą się z tym co wiedzą ?
                      • Gość: Zed Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.03.09, 11:07
                        Dziwni jesteście :) Przecież jest na stronie napisane że wciągu 3
                        lat storzy ogólnopolską sieć sprzedazowo-kliencką więc pewnie teraz
                        włąsnie ją tworzy i dlatego nie ma czasu odebrać telefonu od was :)
                        ale napewno możecie spać spokojnie :D Ps. Pamiętaj on tworzy dla
                        Ciebie z myślą o innych ... :) dobry tekst
                        • Gość: Zed Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 22.03.09, 11:42
                          Może sprobujcie w firmie komputerowej która reklamuje się jako
                          Partner na tej stronie pewnie kumple to coś powinni wiedzieć, a tak
                          wogóle jeżeli ta firma komputerowa działa tak jak firma której jest
                          partnerem to tylko robić w niej zakupy :)
                          • Gość: pomocy ludziska Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: 83.238.144.* 22.03.09, 18:07
                            firma komputerowa raczej nie ma z tym nic wspólnego, to kwestia reklamy.
                            a to że tworzy ogólnopolską sieć to pikuś w porównaniu do pomysłu na stworzenia
                            miasteczka krzyżackiego w okolicach zamku po wysiedleniu mieszkańców, programów
                            pomocy emigrantów itp itd.
                            jeśli coś wiecie to naprawdę piszcie poważnie.
                            skontaktowanie się z tym człowiekiem to bardzo ważna sprawa. jeśli ktoś chce
                            mogę z nim pojechać do Bełchatowa i poszukać...
                            • Gość: gosc Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.09, 18:14
                              A jakie macie zarzuty wobec tego człowieka? Pytam poważnie, bo nie
                              mogę sobie wyobrazić jakie mógł Wam szkody wyrządzić, że tak bardzo
                              chcecie się z nim spotkać. Poszukujecie go za kilka niezapłaconych
                              arkuszy papieru do wizytówek, czy może przywłaszczone zaliczki?
                              • Gość: gosc Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.ip.netia.com.pl 22.03.09, 18:31
                                Hmmm czegoś tu nie rozumiem jeśli zrobił was gość czy firma w balona to trzeba
                                chyba na policję no tak mi się wydaje. Wspólnymi siłami szybciej kolesia
                                namierzycie.
                                • Gość: pomocy ludziska Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: 83.238.144.* 22.03.09, 19:14
                                  arkusze wizytówek? zaliczki?
                                  to nic.
                                  mi nie zależy na kasie ale honorze. facet obiecuje, obiecuje i obiecuje i na tym
                                  się kończy. kasę oddawał mi przez 3 miesiące. dopiero wysłanie mu wzoru pozwu do
                                  sądu spowodowało że się przestraszył i oddał co trzeba. jednak chodzi mi jeszcze
                                  o pewne papiery i rozmówienie się z tym człowiekiem. jak mam podać go do sądu to
                                  nawet nie wiem gdzie on się teraz znajduje. co mi po tym że założę sprawę a on
                                  się nie będzie stawiał na rozprawie? po co mi to? wole mu powiedzieć w oczy co o
                                  nim myśleć a tu na forum przestrzec wszystkich.
                          • Gość: gosc Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.09, 19:18
                            Firma ma sie dobrze od paru lat i nawet nie mysli o zamknieciu
                            interesu a na stronie to tylko reklama w zamian za serwis jego
                            komputerów. Na tym "powiazania" z firma Stelmaszczyka sie kończa.
                            • Gość: pomocy ludziska Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: 83.238.144.* 22.03.09, 19:23
                              a wiecie koledzy ze sklepu gdzie on jest?
                              • Gość: gosc Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.09, 19:34
                                Niestety nie. Podejrzewajac ile osób go szuka to na jego miejscu
                                chyba bym z kraju wyjechał.
                                • Gość: Zed Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 22.03.09, 22:08
                                  Nie poznałem gościa a już też mam do niego żal za to że nie stworzył
                                  tego miasteczka krzyżackiego :) o pomocy emigrantom już nie
                                  wspomne :) Myślałem że w tym Koszarowcu to był tylko jeden kwiatek
                                  Agrobud Ulatowski a tu jeszcze jeden Stelmaszczyk :) ciekawe co tam
                                  jeszcze się urodzi :)
    • Gość: hehe Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.centertel.pl 23.03.09, 19:00
      koles mial niezle z deklem nie tak. nie skapnales sie w rozmowie?
      • Gość: pomocy ludziska Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.adsl.inetia.pl 23.03.09, 23:31
        ja się skapnąłem ale po czasie :/
        • Gość: gość Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.swiecie.vectranet.pl 30.03.09, 11:03
          Ja jestem byłem pracownikiem p.Bogumiła i też go szukam bo jest mi winien 3
          wypłaty, na początku tłumaczył, że klienci mu nie płacą, dawał jakieś zaliczki.
          Po powrocie z chorobowego przyszedłem do biura i widziałem że kogoś znowu
          przyjął, co wydawało mi się śmieszne bo mi nie płacił, a wziął następną osobę.
          Co do portfolio to projektanci tych stron , mieli fajne pomysły ale były
          tłamszone przez "prezesa" i wyglądają tak jak wyglądają te strony. Teraz mam
          więcej czasu i zgłaszam sprawę do PIPu, więc jak będę się z nim widział bądź
          dostanę jakiś kontakt do niego to podam na forum.
          • Gość: pomocy ludziska Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.09, 19:09
            ciekawi mnie jedna sprawa?

jeśli byłeś / jesteś pracownikiem człowieka którego szukasz, to jak się z nim
            rozliczasz? pity, lista, składki?
            • Gość: gość Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.swiecie.vectranet.pl 31.03.09, 22:21
              No właśnie ni jak , z prawnego punktu widzenia rozwiązałem z nim umowę poprzez
              wysłanie 3 razy listu poleconego z wypowiedzeniem, a że dostałem zwroty to już
              jego problem ja mam potwierdzenia wysłania, co do reszty to mam nadzieje że PIP
              rozwiąże. Z tego co wiem to starostwo też go szuka bo jest im winien za wynajem
              lokalu w Koszarowcu ale nie mam pojęcia jak oni to załatwili, bo co jak co ale
              starostwo ma większe możliwości aby znaleźć delikwenta. Słyszałem też że podobno
              jest teraz w UK.
              • Gość: jak szukac Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.centertel.pl 02.04.09, 23:29
                Szukajcie go przez Urzad Miejski (ewidencja dzialalnosci) lub przez KRS - do
                wpisow trzeba podac adres zamieszkania.
                • Gość: pomocy ludziska Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.adsl.inetia.pl 04.04.09, 10:12
                  wiec koledzy forumowicze... kto się tam przejdzie ?
              • Gość: pomocy ludziska Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.adsl.inetia.pl 20.04.09, 20:34
                a jak się rozliczasz z urzędem skarbowym ? przecież nie wiesz czy jakieś składki
                płacił czy coś? czy urząd skarbowy go już goni? zgłaszałeś to im ?
    • Gość: seo Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.realestate.net.pl 22.05.09, 17:05
      No to widze że ten złodziej nie tylko mnie wisi kasę. Podpisałem z nim umową na
      usługi SEO, swoje zrobiłem a złodziej kasy nie wypłacił. Mam na wszystko umowy i
      papiery, najpierw było tłumaczenie że klienci nie zapłacili, potem inne
      obiecanki. Telefonów nie odbiera, na maile nie odpisuje, list polecony również
      do niego nie doszedł.

Że też tacy s... jeszcze po świecie chodzą...
    • Gość: seo Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.realestate.net.pl 22.05.09, 17:21
      Swoją drogą ciekawe czy to ta sama osoba:

mgr inż. Bogumił Stelmaszczyk
      Przedstawiciel LOGI.PL
      b.stelmaszczyk@logi.pl

poznan.gumtree.pl/c-Firmy-Us-ugi-szukam-firmy-us-ugi-Strony-internetowe-portale-serwery-aplikacje-itp-W0QQAdIdZ82537606
      • Gość: pomocy ludziska Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.adsl.inetia.pl 22.05.09, 19:35
        tak to ta sama osoba.
        niestety ta firma l**i też go szuka...

poza tym można go znaleźć na portalu wysokie obcasy oraz na listach do wyborów.

ogólnie to koleś albo jest daleko za granicą albo sześć stóp pod ziemią. nie
        wiadomo, chociaż mimo wszytko bym z nim porozmawiał.

a na marginesie co to jest SEO??
        • xbezrobotnyx Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner 22.05.09, 19:39
          Optymalizacja dla wyszukiwarek internetowych (ang. Search engine optimization -
          SEO; zwana także pozycjonowaniem, ang. Web Positioning) - działania zmierzające
          do osiągnięcia przez dany serwis internetowy jak najwyższej pozycji w wynikach
          wyszukiwania wyszukiwarek internetowych dla wybranych słów i wyrażeń kluczowych.

W roku 2008 w związku z dominacją wyszukiwarki Google, działania SEO ograniczają
          się głównie do Google.
        • Gość: seo Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.realestate.net.pl 22.05.09, 21:34
          Dokładnie tak jak napisał xbezrobotnyx - seo w przybliżeniu pozycjonowanie.
          Zrobiłem co do mnie należy, nie dostałem $ nawet za pierwszy miesiąc, wszystko
          na papierze oczywiście jest, ale jak wysłałem polecony to wrócił, więc
          stwierdziłem, że ducha do sądu nie dam rady doprowadzić.

Oby tak trafił raz na kogoś, kto nie będzie taki dobry i się spotka osobiście,
          żeby dochodzić swoich racji...
          • Gość: byly wspolpracowni Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.adsl.inetia.pl 22.05.09, 21:41
            heheh bylem jednym z 1 wspolpracownikow tego dziwaka ciekawe czy wam opowiadal o
            swoim super pomysle na kase new home i wyjazd do norwegi hiihhiihhi to byl
            dopiero nawiedzony koles bo wykonaniu 2 www zrezygnowalem z wspolpracy...
            • Gość: były pracownik Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.05.09, 23:12
              taa siema też byłem w tej grupie pierwszych śmiałków, którzy wyczuli pismo nosem
              i olali kolesia. Te jego "super łodzie" były niezłe a podejście nadzwyczaj
              profesjonalne - szczególnie jego wiedza na temat tworzenia stron www
              • Gość: gość Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.swiecie.vectranet.pl 27.05.09, 22:31
                O łodziach nie słyszałem...
    • Gość: Woland Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.09, 08:00
      Heh, że Boguś jest fantasta to wiedziałem ale nie przypuszczałem że tak się jego
      genialne pomysły skończą:)
      Mam do niego jakiś nr. (697 034 115) ale nie wiem czy aktualny, ostatni kontakt
      miałem z nim jeszcze dawniej niż wy, bo na etapie jak tworzył tą swoją firmę.
      • Gość: pomocy ludziska Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.09, 23:30
        nadal nic o nim nie wiadomo...

• Gość: seed233 Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 12:35
          Ten człowiek ma jakąś psychiczną chorobę tak mi sie wydaje. Z
          rozmowy wywnioskowałem że ten człowiek cierpi na depresje
          dwubiegunową co daje właśnie takie objawy jak szybkie wypowiadanie
          się oraz 10 tysięcy pomysłów na minutę. Nie chce stawiać tu diagnozy
          ale bardzo bliska mi osoba zachorowała na tą przypadłość stąd wiem
          jak to może wyglądać. Bogumił Stelmaszczyk bardzo podobnie się
          zachowuje co jest przykre bo wydaje sie być chory.
          • Gość: pomocy ludziska Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.adsl.inetia.pl 07.07.09, 16:58
            ja jednak uważam że ten człowiek jest zdrowy. chore jest jego podejście do spraw
            którymi się zajmował. zrobić coś z niczego to wielka sztuka, a jeszcze przy tym
            zarobić to już szczyt. jednak ten Pan to próbował zrobić i nie wychodziło mu to
            w żaden sposób.

nadal chciałbym z nim porozmawiać i dowiedzieć się gdzie przebywa...
            • Gość: pomocy ludziska Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.09, 17:06
              i nadal nikt nic nie wie
              • Gość: proszebardzo Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: 188.33.56.* 02.11.09, 11:58
                witam

Widze ze nie tylko ja mam problem z tym smieciem...
                jedyny kontakt to aktywny mail:

bogumil_s@onet.eu
                • Gość: )Onie Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.mobile.playmobile.pl 08.11.09, 18:38
                  !to oszust !!!!!!!!
                  • Gość: Bogumił S. Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.adsl.inetia.pl 08.11.09, 21:37
                    Wasze oskarzenia sa smieszne kazdy mial umowe, nie moja wina ze wasze prace byly
                    zalosne...
                    • Gość: co ty powiesz Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.adsl.inetia.pl 08.11.09, 23:58
                      uważasz że prace prace osób z którymi podpisywałeś umowy były do niczego?
                      ciekawe to co piszesz, ale Twoich prac nikt tak nie ocenił bo ich nie było.
                      tylko ściema i unikanie odpowiedzialności.

do dziś masz nie rozliczone rachunki!! ujawnij się
                      • Gość: co ty powiesz Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.adsl.inetia.pl 09.11.09, 00:03
                        a dwa. uważasz ze za wizje braku jakiejkolwiek zapłaty spuszczałbym się i robił
                        wszystko byś zarabiał moim kosztem ?
                        kpisz sobie ?
                        taką wypowiedzią zyskałeś kolejnych wrogów. kiedyś sprawiedliwość przyjdzie i na
                        wrp.
                        odważny jesteś człowieku........ jak zawsze.
                        • Gość: pomocy ludziska Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.adsl.inetia.pl 10.12.09, 21:55
                          a jednak uczciwość jest na świecie...

tak unika ludzi a błędy popełnia.
                          • Gość: ... Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.10, 16:18
                            i nikt już nie chce go znaleźć?? a może ktoś go już znalazł ?
                            • Gość: buli Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.swiecie.vectranet.pl 22.02.10, 09:03
                              Nie znalazłem, ale mam już na gościa prawomocny wyrok i zaczynam sciagac pieniazki:-)
                              • Gość: ... Re: Bogumił Stelmaszczyk/White Red Partner IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.10, 22:58
                                a można jakieś szczegóły poznać ??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka