Dodaj do ulubionych

bar bistro w Świeciu

IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.03.09, 14:57
czepiają się barów w mieście, a w Bistro głupia NESTA kosztuje 5zł. To jest
dopiero ładna cena.Nie dość że siekierę można powiesić tak kopcą to kelnerka
ma zawsze taką minę,że jak tam jestem to tylko przez przypadek bo na jej widok
od razu chcę się wyjść. sama pracuję w tym zawodzie i wiem,że uprzejmość to
podstawa. nawet jak klient jest gruboskórny to trzeba zacisnąć zęby i być miłym.
Obserwuj wątek
    • Gość: x Re: bar bistro w Świeciu IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.03.09, 17:21
      martwi się bo szefostwo ma kłopoty
      • Gość: pomocna Re: bar bistro w Świeciu IP: *.centertel.pl 27.03.09, 15:50
        a jakie maja klopoty jesli mozna wiedziec
    • Gość: byłem Re: bar bistro w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 20:09
      byłem:( nie polecam
      więcej tam mnie nie zobaczą, to nie bar tylko palarnia
      smród nieziemski-fajki i rozlane piwo
      nic nie zamówiłem bo aż odechciało mi się jeśc, wiec nie wiem jak gotują
      najlepiej samemu sprawdzić to miejsce, mi zdecydowanie nie odpowiada!!!!!
    • Gość: Big Re: bar bistro w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.09, 20:40
      jakbyś miala tam pracować to też miałabyś taką mine,(zobacz dziewczyna musi
      pracować w takim smrodzie i syfie to jaką ma mieć minę?)
      • Gość: michu Re: bar bistro w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 22:47
        bylem zobaczyc tam z dziewczya chwile posiedzielismy i wyszlismy...
        Szefpowinien zaprowadzic tam porzadek zeby wszystkoslniło i wtedy
        klienci beda
    • Gość: Largus Re: bar bistro w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 00:03
      A gdzie to cale Bistro sie znajduje? Pierwsze slysze o czyms takim..
    • Gość: lulek Re: bar bistro w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.09, 02:09
      ogolnie to syf,nie lubie takiej jednej grubej co wywala te cyce mysli
      ze to fajnie wyglada a w rzeczywistosci ochyda
    • Gość: izka Re: bar bistro w Świeciu IP: 188.33.18.* 25.03.09, 10:58
      jak ŻLE to niech sie zwolni każdy nazeka troche na swoja prace ale
      musi jakoś funkcjonować a nie miec FOCHA NA KLIENTÓW .TRZEBA BYŁO
      SIE UCZYĆ HE HE HE
    • Gość: żelkiakuu Re: gdzie ten bar! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.09, 14:39
      gdzie ten bar! musze go odwiedzić, a jak to prawda co napisali to
      zrobię bałagan
      • Gość: Figur Re: gdzie ten bar! IP: *.adsl.inetia.pl 25.03.09, 21:26
        I właśnie dlatego nie powinieneś dostać miejscówki tego baru.
    • Gość: ktos Re: bar bistro w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.09, 07:27
      Ten bar to totalna porażka. W ogóle kto zajmowal sie wystrojem tego
      baru? Fuj. Syf i nic więcej. Jakies 3 - 4 lata temu bylo o wiele
      lepiej, przede wszystkim obsługa była o niebo lepsza!
    • Gość: gość Re: bar bistro w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 13:25
      Te dziewczyny tam potrafia sie uśmiechać i być miłe ale tylko dla
      facetów, którzy tam zaglądają
    • Gość: pomocna Re: bar bistro w Świeciu IP: *.centertel.pl 27.03.09, 15:52
      ja tam pracowalam i wiem jak tam jest naprawde i nikomu nie polecam tego baru ani jako miejsca pracy ani jako miejsca do wypicia piwa
      • Gość: ja Re: bar bistro w Świeciu IP: *.220.100.143.dsl.dynamic.eranet.pl 27.03.09, 16:18
        Masz rację ten bar to nawet nie stał koło baru,smrud,brud,a
        szefostwo to już bez komentarza niech się zastanowią nad swoim
        postępowaniem wobec klienta życzę powodzenia w prowadzeniu spelunki
    • Gość: kelbrat-jaroc Re: bar bistro w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.09, 17:58
      widzę że piszą na tym forum byłe pracownice które okradały klientów i
      właścicieli - poszukajcie pracy i nie zajmujcie się bzdurami
      • Gość: heh Re: bar bistro w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 18:42
        Nie wydaje mi się żeby to pracownice okradały właścicieli co do
        klientow nie wiem, ale właściciele na pewno pracowników. Nie płacą
        za nadgodziny! A niekiedy jest ich dużo!
      • Gość: xxx Re: bar bistro w Świeciu IP: *.centertel.pl 29.03.09, 20:30
        na tym forum nie musza wcale pisac byle pracownice,kazdy kto choc raz spotkal sie z tym barem doskonale wie jak tam jest.ten bar to totalna porazka a wogole taka ruda barmanka
        • Gość: GOSC Re: bar bistro w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.09, 18:44
          TAK BO TA RUDA BARMANKA BY SIE WZIELA WKONCU ZA PRACE A NIE ZA
          WYDOJENIE OD KLIENTOW KASY ABY MNIALA ZA CO GRAC W MASZYNY
      • Gość: gosc Re: bar bistro w Świeciu IP: 83.238.144.* 03.04.09, 08:21
        co do okradania klientow to ty juz ich dosc wydoilas wzielabys sie
        wkoncu do porzadnej pracy i niebruzdzila innym
    • Gość: gość Re: bar bistro w Świeciu IP: 94.254.149.* 29.03.09, 18:55
      tam nie tylko syf ale też są częst zadymy ochrona i policja są tam
      bardzo często trzeba zamknąć ten lokal
      • Gość: przyjazny gosc Re: bar bistro w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 29.03.09, 20:38
        tak macie racje niedosc ze speluna to burdel pokoje na godziny dla
        spragnionych gdzie sanepid
        • Gość: xyz Re: bar bistro w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 19:23
          Pokoje tam to porażka! Jezdenie ochyda! Nie wiem po co właściciele
          ciągną ten interes bo wątpie żeby przynosił korzyści, gdyby nie
          maszyny to wychodziliby pewnie na minus, a poza tym ten wystrój heh
          narożniki kuchenne zamiast normalnych stolików buahahah Szefostwo ma
          gust nie ma co!!!
          • Gość: 123 Re: bar bistro w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.09, 20:18
            do xyz i gościa narożniki niskie są po to żeby takie ćpuny jak wy nie miały
            gdzie brać prochów i po takich jak wy przyjeżdza policja dlatego jest tam
            bezpiecznie mam nadzieję że więcej was tam nie zobaczę
            • Gość: czarna Re: bar bistro w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.09, 22:24
              szczerze mowiac bylam tam 2 razy i wystroj nie jest taki zly ale
              bardzo mi sie nie podoba obsluga jest nie mila a jak wejdziesz do
              baru to cie tak mierza jakbys przyszla cos ukrasc,no do facetow sie
              mizdza jakby to byl bnurdel i nic pozatym
            • Gość: xyz Re: bar bistro w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 13:23
              Z ćpaniem to mam akurat najmniej wspólnego, a wysokie kanapy
              pozwalały na odrobinę prywatności i zasłaniały ten cały syf jaki się
              w tym barze znajduje, a jeżeli nie chesz widzieć tam ćpunów to
              musisz pożegnać się z 70% klientów. Zaproście do tego baru jakiegoś
              dekoratora wnętrz to ludzie będę rzadziej rzygać po alkoholu!
              • Gość: 123 Re: bar bistro w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.09, 20:31
                i właśnie przed taką :prywatnością : jest tam zainstalowany monitoring aby
                tacy osobnicy nie chowali się w swoim malutkim chorym świecie o wyblakłych
                kolorach z biało czarnego telewizora
                • Gość: xyz Re: bar bistro w Świeciu IP: *.centertel.pl 31.03.09, 21:13
                  bialo czarny to jest tam tylko telewim i wszystko co ten bar otacza
                  • Gość: 123 Re: bar bistro w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.09, 22:16
                    brawo za daltonistyczną - orginalność ...
                    • Gość: zuzulu Re: bar bistro w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.09, 22:48
                      tam nie mozna odroznic baru od kibla,zmiencie barmanki bo to duzo
                      daje oszukuja na pijanych facetach cycki wywala i mysla ze sa
                      git,albo to jest bar dla wszystkich albo burdel dla oblakanych
                      • Gość: xyz Re: bar bistro w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.09, 23:04
                        gratulacje za < gienialny wzrok > napiszcie jeszcze coś ciekawego
            • Gość: gosc Re: bar bistro w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.09, 17:04
              tak bo ty juz przychodzisz na haju wspartym rauszem to polowy ludzi
              juz niejestes wstanie zobaczyc
              • Gość: Ania Re: bar bistro w Świeciu IP: 94.254.209.* 02.04.09, 09:52

A ja uważam, że w tym miejscu można by zrobić jeszcze coś fajnego. Sama parę
                lat pracowałam za barem i wiem jak wiele zależy od barmanki, ale wiem też, że
                czasem taka barmanka wiele się nasłucha możecie mi wierzyc, że niełatwo sobie
                poradzić z pijanym klientem, który potrafi nieźle naubliżać. Ja lubię tę pracę
                i nauczyłam się podchodzić nawet do pijanego klienta z uśmiechem życze
                dziewczynom żeby też sie tego nauczyły. Podstawowa sprawa to to, że barmanka nie
                powinna być zarazem kucharką a niestety w bistro tak to prosferuje jak
                właściciele to zmienią to i klienci bedą zadowoleni. Byłam tam pare razy no i
                klima by się przydała bo jaki jest dużo ludzi to udusić sie można ale to w
                każdym barze tak jest...wytrwałości dla właścicieli i pokory dla bamanek życze,
                trzeba iśc za potrzebą klienta
                • Gość: wiki Re: bar bistro w Świeciu IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.04.09, 17:12
                  JESTEŚCIE LUDZIE ŚMIESZNI I TYLE!
                  Ja jeste tam częstym gościem i nie widzę tam syfu a jeżeli ktoś widzi niech przyjdzie posprzątac hehehe
                  co do kibli to są naprawdę czyste można z nich nawet jeść nie tak jak w innych barach syf.
                  Jeżeli chodzi o papierosy to jest zaduch ale w karaoke a jak widziałam otwierają drzwi więc niewiem czego się czepiacie
                  moim zdaniem ten bar jest najlepszy w Świeciu i go polecam a co mają ludzie do powiedzenia bo ci ludzie co tu pisza zajmuja się plotkami i głupotą a tym bardziej te laski co napisały pierwszy komentarz żal mi was!!!widać że mają za mało roboty buahahahahaha
                  • Gość: xyz Re: bar bistro w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 17:54
                    Może poprostu ten syf ci nie przeszkadza i go nie zauważasz, ale ja
                    jeszcze nie trafilam tam na czysty stolik!!!!
                    • Gość: xxx Re: bar bistro w Świeciu IP: *.centertel.pl 07.04.09, 20:53
                      do tej calej wiki.jak twierdzisz ze z ubikacji mozna jesc to inteligencja nie jest twoja mocna strona,a życze ci smacznego
                      • Gość: on 27 Re: bar bistro w Świeciu IP: *.xdsl.centertel.pl 08.04.09, 14:09
                        przyłanczam sie do tej wypowiedzi kolezanki ze tam jest syf i
                        naprawde prawdziwa mordownia a kelnerki albo pryszczate i z wrzodami
                        na ryju albo cyce maja takie ze obiad moga na nich jesc cos
                        okropnego pare drinków tam i mozna zwymiotowac
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka