Dodaj do ulubionych

Pomaluj ktoś bloki.

30.11.03, 00:47
Błagam!!! Pomaluj ktoś bloki na Mariankach. Jesień obnażyła ich, skrzętnie
ukrywaną przez lato, nikczemność. Nie mają właściciela, więc może ktoś zechce
na ich fasadach chociaż reklamy wymalować. Gdzie Jego Ekscelencja prezes
tzw. "Spółdzielni". Panie Boże widzisz i nie grzmisz?!?!?!?
Obserwuj wątek
    • luzak83 Re: Pomaluj ktoś bloki. 30.11.03, 22:26
      pewnie nie ma juz sily
    • Gość: wujas domel Re: Pomaluj ktoś bloki. IP: *.hor.ucl.ac.uk 02.12.03, 01:13
      malowanie nalezy wykonac bo dokladnym wyburzeniu.
    • Gość: UCHO Re: Pomaluj ktoś bloki. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.03, 13:23
      Tak,fajnie żeby były bloki pomalowane,ale...! Moja koleżanka mieszka w bloku
      który był malowany i co? I jej rodzice dostali rachunek do zapłaty! Ok.700 zł.
      Czy ty zapłaciłbyś taką sumę,bo to co płacisz w czynszu to starczyłoby na kilka
      centymetrów elewacji. P.S. Ty może byś zapłacił ale czy twoi sąsiedzi też?
      Wątpliwe. POZDRO!
      • Gość: Muminek Re: Pomaluj ktoś bloki. IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 12.12.03, 18:45
        Doskonałym pomysłem na oszczędności mogłoby być wynajmowanie powierzchni ścian
        na reklamy. Firma płaci i maluje swoja reklamę. Ściany wygladają wtedy
        kolorowo, mieszkańcy nie płacą a spółdzielnie się bogacą. :)))
        • Gość: cobra Re: Pomaluj ktoś bloki. IP: *.stk.pl / 80.51.243.* 05.01.04, 23:58
          walnij jakies grafiti!
    • rose28 Re: Pomaluj ktoś bloki. 06.01.04, 23:27
      Przylaczam sie do apelu!!! Swiecie na Mariankach doprowadza mnie do rozpaczy.
      Nie mieszkam juz w Swieciu ale przez ogromny sentyment czasem przejezdzajac
      zwiedzam stare kąty. Ta szarzyzna przytlacza moje mile wspomnienia z
      dziecinstwa i okresu dorastania. Litosci!!!Czy jest tam ktos kto za ten stan
      odpowiada???
      >:-/ Niech sie do mnie zglosi;-)
      • Gość: Tomek Re: Pomaluj ktoś bloki. IP: *.nsm.pl 11.01.04, 12:54
        To wszystko przez niegospodarność spółdzielni- bloki zarządców prywatnych są
        ocieplone i odmalowane.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka