Dodaj do ulubionych

LOk plac manewrowy

IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.09, 19:11
Witam, mam małe pytanko, a mianowicie gdzie OSZK "LOK" ma plac manewrowy??
Obserwuj wątek
    • Gość: Odpowiedź Re: LOk plac manewrowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 00:02
      Idac od mostu (skrzyzowanie ulic Mickiewicza, Sadowej,Wodnej) na diabelce po prawej stronie tuz za organizacja dla niepelnosprawnych widzimy owy plac (na przeciw przedszkola "nad woda").
      ;)
    • Gość: Al Re: LOk plac manewrowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.09, 19:14
      a kat C. za stacją paliw przy wyjezdzie ze Świecia na Głogówko
      • Gość: kierowca... Re: LOk plac manewrowy IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.09, 20:31
        nazwanie tego miejsca koło mostu placem manewrowym to bardzo ogólne
        określenie... dziura na dziurze, pachołki 20letnie i tyczki z których spadła
        farba. zarabiają na kursantach kasę a nie mają 10tyś na polbruk na plac...
        • Gość: do kierowca Re: LOk plac manewrowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 16:48
          A powiedz panie skrupulatny, jaka to roznica czy jedziesz elką po placu z plyt betonowych czy z polbruku? I nie wiem, gdzie Ty widzisz tam dziure na dziurze? Z czystej ciekawosci pojechalam tam zobaczyc,ale nic az tak niepokojacego nie zauwazylam. A moze mowisz o dziurach w swojej glowie?
          Czyzby to wypowiedz nieuczciwej konkurencji? Nie ladnie tak, nie ladnie...
          PZDR!
        • Gość: gość Re: LOk plac manewrowy IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.09, 19:10
          A co wy się tak czepiacie tego lok-u? A w innych szkołach to niby
          jakie place mają?Ja zdałam u nich za pierwszym razem, wykłady
          prowadzi u nich były egzaminator,instruktor też w porządku-bardzo
          konkretny i rzeczowy ,pan Jarek z Chełmna.Słyszałam ,że będą szkolić
          na Grudziądz.Najwyraźniej komuś przeszkadzają i ktoś na forum
          wypisuje takie głupoty.Pozdrawiam
        • Gość: gość Re: LOk plac manewrowy IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.09, 19:22
          No to chyba chłopie w ogóle na tym placu nie byłeś!!!!!!!Tylko jaki
          cel ma twój wpis???????Ja u nich robiłem C,E i przewóz osób i
          rzeczy i wiesz co ci powiem wszystkie egzaminy zdałem za pierwszym
          razem a koleżanka ma racje dziure to ty masz ale w głowie!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka